KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Zor bir maç bizi bekliyor"

30 Kasım 2017 | 15:15

2 yorum

5278 okunma

Teknik Direktörümüz Paul Le Guen antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Süper Lig'in 14.haftasında deplasmanda oynayacağımız Konyaspor maçı öncesi, Teknik Direktörümüz Paul Le Guen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Ligin iyi takımlarından bir tanesi"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktörümüz Paul Le Guen, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Ligin iyi takımlarından bir tanesi ve acil puan ihtiyacındalar. Bence ligdeki pozisyonları tamamen Avrupa ligindeki katılımlarına bağlı. Ligdeki durumlarını zora sokan şey Avrupa ligindeki devam eden iddiaları" dedi.

"Konyaspor karşılaşmasında kesinlikle sahada olamayacak"

Dün oynanan Adanaspor müsabakasında sakatlık geçiren başarılı savunmacımız Ekong'un durumunun sorulması üzerine Le Guen, "Bildiğim kadarıyla, anladığım kadarıyla Konyaspor karşılaşmasında kesinlikle sahada olamayacak. Dün oyundan çıktı. Bugün de öğleden sonra MR taraması var. Hayale kapılamam, çok büyük ihtimalle oynamayacak. Harun ve Agu'nun eksikliğinin üstüne gelmesiyle beraber bizim için çok büyük bir eksiklik. Ekong da çok önemli, en iyi oyuncularımızdan bir tanesi. Savunma anlamındaki omurgalarımızdan eksik bir şekilde sahaya çıkmak zorunda kalacağız ama eksiklerimizden, oynatamadığımız oyunculardan şikayetçi olmaktansa onların yerine oynayacak oyunculara güvendiğimizi hissettirmeye çalışacağım" dedi.

"Performansımızdan mutluyum"

Dünkü Adanaspor maçında alınan sonuçtan ötürü mutlu olduğunu ifade eden Le Guen, "Kadromuz ilk 11'imizde düzenli olarak oynayan oyuncularla genç oyuncularımızın bir karışımıydı. Performansımızdan mutluyum. Mutlaka ki daha iyi olması gereken oyuncular ve daha iyiye gitmesi gereken şeyler var takımımızda" diye konuştu.

"Furkan'ı Süper Lig karşılaşmasında ilk 11'de de görebiliriz"

Kupadaki Adanaspor müsabakasında attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncumuz Furkan Soyalp'e ilişkin sorulan soruya ise Teknik Direktörümüz Paul Le Guen, şu yanıtı verdi:

"Ligde de oynayabilecek seviyede. Furkan'ın dünkü iki golüne rağmen kendini geliştirmesi gereken hala çok fazla şey var. Daha az top kaybetmeli, saha içinde daha doğru daha etkili kararlar almalı. Kendisi de bunun farkında. Devamlı iletişim halindeyiz. Belki yakın zamanda bir Süper Lig karşılaşmasında ilk 11'de de görebiliriz ama o pozisyonda gerçekten çok büyük bir rekabet var. Pablo gibi Badu gibi oyuncularla rekabet etmek zorunda. O rekabetin sonundaki kararları da yine ben vereceğim."

 Bursaspor.org.tr

    • akıf16  
    30 Kasım 2017 | 15:36
    zor mor bahanesi yok çıkıp oynucaklar mücadele edicekler aslanlar gibide kazanıcaklar
    • Earsyg  
    30 Kasım 2017 | 15:31
    Biletler yarın saat 11:00 da satışa sunulacakmış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR