KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuzun önü açılsın istiyoruz!

06 Temmuz 2023 | 18:57

0 yorum

38996 okunma

Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker kongre ile ilgili itiraz dilekçesini Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Bağımsız Denetleme Kurulu'na iletti.

Ertuğ Toker açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Ben Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı olarak bu tür bir sebeple burada olmayı hiç istemezdim. Ancak kulübümüzün içine düştüğü durum ne yazık ki bizi bazı şeylere zorluyor. Bizler kulübümüzü uçurumun eşiğinden alıp çıkaralım diye, dilekçede de belirttiğimiz yolu kullanarak kulübümüze hak kazandıralım, bir güç birliğinin ve daha güçlü bir yönetimin oluşması için zaman yaratalım diye debelendik ama Divan Kurulu'na, Kongre divanına ve aday yönetime dinletemedik. Hukuk dedik, onu da kulak ardı ettiler. O sebeple bugün buradayız. Başkaları gibi kulübü mahkemelere konu etme niyetimiz yok ancak doğru ne ise o uygulansın ve Bursasporumuzun önü açılsın istiyoruz. Bu sebeple dilekçemizi Bağımsız Denetleme Kurulumuza sunduk. Onlar gerekli incelemeleri yapacaklardır diye düşünüyorum.

Denetleme Kurulu'muza ek olarak, kentimizi yöneten büyüklerimize ve değerli sanayicilerimize de seslenmek istiyorum.
Bursa da, Bursaspor da bir tane.
Bursasporumuz, Bursamızın kimliğidir, birleştirici unsurudur, gurur kaynağıdır. Bu değeri artık buradan çekip çıkarmamız lazım. Biz bu davanın neferleriyiz, öncü olabilecek olanlar ise sizlersiniz. Daha fazla vakit ve kan kaybedemeyiz.


Valimizi, Belediye başkanlarımızı, sanayi odalarımızın liderlerini, güçlü iş insanlarımızı ve eski başkanlarımızı, engel olan ne varsa bir kenara koyup, aynı masa etrafında toplanarak Bursaspor'un kurtuluş meşalesini yakmaya davet ediyoruz.

 Teksas.org


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR