KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Zirveye Bursaspor'la çıkacağım

09 Temmuz 2012 | 09:20

5 yorum

6934 okunma

Bursaspor'un İngiliz file bekçisi Scott Carson, 'Henüz kariyerimin en üst noktasında değilim. Zamana ihtiyacım var. Bunu Yeşil Beyazlı forma altında başaracağım' dedi.

Bursaspor’un başarılı kalecisi Scott Carson, kariyerinin zirvesine Yeşil Beyazlı forma ile çıkacağını söyledi. Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalarda bulunan İngiliz file bekçisi, “Artık Süper Lig’i daha iyi tanıyorum. Nelerle karşılaşacağımı biliyorum. Çok önemli dört kaleciye sahibiz. Bunun için iki kat daha fazla çalışmam ve formayı
kaptırmamam gerekiyor” dedi.

BİTİRDİĞİMİZ GİBİ BAŞLARSAK…
Geçen sezon yeni oluşan bir takım olduklarını belirten Carson, şöyle devam etti: “Geride bıraktığımız yıl birçok oyuncu transfer edildi. Herkesin birbirine alışması zaman aldı. Ancak şu anda problem yok. Geçen sezonun sonlarına doğru bunu performansımıza yansıttık. Eğer yeni sezona geçen yıl bitirdiğimiz gibi başlarsak üst sıralarda yer alma şansımız daha da yüksek olur”

ZAMAN ÖLDÜRMÜYORUZ
Bursaspor’un çok iyi bir takım olduğunu dile getiren başarılı eldiven, “Genel olarak iyi bir takımız. Önde olduğumuzda dahi golü düşünüyoruz. Zaman öldürmüyoruz. Bazen bu yüzden sıkıntılar da yaşadık. Örnek verecek olursak İstanbul Büyükşehir Belediye maçında 2-0 öndeydik ve hala atak yapıyorduk. 85’te gol yedik ve son dakikaları gerçekten unutamayacağım bir streste geçti” diye konuştu.

O VARSA BEN YOKUM
İngiltere Milli Takımı’na seçilmediğini duyduğu anda çok üzüldüğünü dile getiren Scott Carson, “Kadroda yer alamamam benim için çok üzücüydü. İlk duyduğumda yıkıldım. Teknik direktör Roy Hodgson 4 yıl orada olacak ve o orada oldukça ben milli takıma gidemeyeceğim. Bu yüzden de Bursaspor’a daha çok konsantre olacağım” şeklinde görüş belirtti.

HİÇ GÖRMEDİĞİM BİR ŞEY
Scott Carson Yeşil Beyazlı taraftardan da övgü ile bahsetti. Takımına çok bağımlı bir taraftar grubu olduğunu söyleyen Carson, “İngiltere’de oynadığımda taraftarların her zaman oturduğunu görüyorum. Bağırmak için ya güzel bir hareketin ya da golün olması gerekiyor. Ama Bursa’da öyle değil. Maçtan önce, sonra, yani her zaman takımlarını destekliyorlar. Bu durum benim hiç görmediğim bir şey. Geride olduğumuz bile yanımızdalar” dedi.

ZAMANA İHTİYACIM VAR
Bursaspor’da kalmak istediğini açıklayan Carson son olarak, “Transfer haberleri çıkıyor. Ancak ben bunları görmüyorum, dinlemiyorum. Bursaspor’da mutluyum. Bir kaleci 30-31 yaşlarında zirve noktasına gelir. Ben Yeşil Beyazlı forma ile 2-3 yıl sonra bu seviyeye çıkacağım. Bursaspor ile birlikte zirveyi göreceğim. Taraftarımız da beni izlemeye devam etsin” dedi. 

 Hakimiyet Gazetesi

    • Bursasporumm  
    10 Temmuz 2012 | 01:05
    ilk baslarda koca macırı cok arayacagz diordum bu sene ama her geçen gün formunu artırdn hadi bakalmm seneye aynen devam :)
    • Ölümüne Bursaspor  
    09 Temmuz 2012 | 19:31
    biri bu adama üçlüyü öğretsin artık :)
    • velii  
    09 Temmuz 2012 | 11:25
    12
    Profesyonelisin dibisin Carson , inşallah yanılmam ama bu adam bizim bayraklarımızdan olacak , hep böyle kal.
    • aJk  
    09 Temmuz 2012 | 09:56
    17
    Adam İngiltereden geldi ve bunları düsünüyor ama bizim icimizdeki bazı futbolcularında hala kafaları baska yerlere kayıyor ne diyimki su adamı görüpte hicte mi aklınız yerine gelmiyor.. Örnek adamsın büyük kalecisin carsson 3 yıl degil kariyerinin sonuna kadar bizimle kalman dilegiyle..
    • Deliahmet  
    09 Temmuz 2012 | 09:36
    10
    aslanim Carson bu sene en az gol yiyen kaleci sen olacaksin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR