KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Zibidiler istedi diye istifa etmem"

24 Temmuz 2015 | 09:57

158 yorum

37327 okunma

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Sönmez Medya'ya önemli açıklamalar yaptı. Transferden, takımın son durumuna kadar bilgiler veren Bölükbaşı, istifa seslerine,

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı önemli açıklamalar yaptı. Sönmez Medya'ya konuşan Bölükbaşı gündeme dair tüm konulara açıklık getirdi. Kamp yeri ile ilgili görüşünü dile getiren başkan Bölükbaşı, "İlerleyen yıllarda da burada olmak istiyoruz. Şimdiden rezervasyonumuzu yaptıracağız. 3 yıllık sözleşme yapıp her sene buraya gelmek istiyoruz" dedi.

NEDEN İSTİFA EDEYİM?

Yükselen istifa sesleriyle ilgili açıklamada bulunan Bölükbaşı, "Özlüce'de iftar yemeği veriyoruz. Bu tarihte ilk kez oluyor. Ama o yemek yapılırken oraya iki kişi, taraftar demeyeceğim, iki zibidi bir pankart asıyor. Kongreden daha 1 ay geçmiş. Neden istifa edeyim? Şunu net söyleyeyim; seçimle geldim, seçimle giderim. Bir kesim var başarıyı hazmedemiyor" ifadelerini kullandı.

SÖZÜMÜ TUTACAĞIM

Günü gelmeden kongre yapılmasına karşı olduğunu belirten Recep Bölükbaşı şunları söyledi: "Böyle bir durumun olmaması lazım. Ben başarısız olursam 3 yıl sonunda bırakırım zaten. Bursaspor aşkı ve sevdası için varım ben. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var. 1-2 kişi istedi diye istifa etmem. Geçen sezon ne söz verdiysem tuttum, şimdi de tutacağım".

KIRMIZI ÇİZGİLERİM VAR

Bölükbaşı, "Serdar'a ne verirlerse versinler satmayacağım. Volkan'a 2,5 milyon Euro verdiler. Bakambu'nun menajeriyle bugün yarın masaya oturacağız. Onu da Villarreal istiyor" dedi.

'Ozan Tufan, Volkan Şen, Serdar Aziz ve Cedric Bakambu kalacak mı, gidecek mi?' sorusuna Recep Bölükbaşı şu cevabı verdi: "Kampa gelmeden önce konuştum. Bursaspor için gurur verici bir şey. Tüm takıma transfer teklifi var. Bu da bizim iyi takım olduğumuzu gösterir. Ama büyük takım olabilmek için bu kadroyu dağıtmadan takviye yapmanız gerekir. Bize gelen resmi teklif yok. Bizim kırmızı çizgilerimiz var. Eğer satacağım bedel karşılığında yerine adam alamayacaksam satmam. Serdar'a ne verirlerse versinler vermeyeceğim. Volkan'a 4-5 milyon Euro veren yok. Fenerbahçe 2,5 milyon Euro verdi ama o da resmi değil. Beşiktaş, Serdar Aziz ve Ozan Tufan'ı istedi. Fikret Orman takas düşündü. Ama yazılı bir teklif yok. Yine Bakambu'ya da öyle. Yazılı yok. Bakambu'yu Villarreal istedi. Menajeri bugün yarın gelecek. Oturup konuşacağız.

HAYIRLI OLSUN DİYEMEYECEĞİM

Belluschi'yle ilgili önemli açıklamalar yapan Bölükbaşı, "Belluschi 'ben üst liglerde oynamak istiyorum' dedi. Biz de seni göndermek istemiyoruz dedik. İstersen sözleşmeni de uzatalım dedik. Ama o bize ayrılmak istediğini söyledi. Biz seni satmayacağız dedik. Ama ailesinin mutsuz olduğunu, çocuklarının kalmak istemediğini söyledi. Biz onu buraya beklerken Meksika kulübüne imza atmış. Ben hayırlı olsun diyemeyeceğim. Çünkü bizden hayır alıp gitmesi gerekirdi. Meksika kulübüne uyarıda bulunduk. FIFA'ya şikayette bulunduk. Fernandao'ya da babasının yapmadığı şeyleri yaptık. Şener de bana söz verdi. Ona da başarılar dilemiyorum" dedi.

HERKESİ SATAR ÖDERİM!

"İleriye dönük 80, bilemedin 90 milyon TL borç var" diyen Recep Bölükbaşı, "Borç olacaktır. Önemli olan borcu döndürebilmek. İstersem herkesi satar borcu bitiririm. Ama sen küme düşmemeye mi, yoksa şampiyonluğa mı oynamak istiyorsun? 80 milyonluk borç bana göre borç değil" dedi.

SİHİRBAZ DEĞİLİM

Türkiye'nin en zengin takımı olacaklarının sözünü verdiğini hatırlatan Bölükbaşı, "Kongrede Türkiye'nin en zengin takımı olacağız dedim. Sözümün arkasında duracağım ama ben sihirbaz değilim. Kimse borcu var diye gelmiyordu başkanlığa. Ben aslan gibi geldim ve başkanlığı aldım. Rekor oyla başkan oldum. Mesut'u (Mestan) yanıma aldım çok istiyor çünkü. Cüneyt arkadaşım da çok iyi niyetli. Bursaspor'u ben çok seviyorum bir şeyler yapmak istiyorum diyenler gelsin beraber çalışalım. Ben şeffafım" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BASKI YEDİLER

Bölükbaşı, Timsah Arena'nın isim hakkıyla ilgili de şu açıklamayı yaptı: "Timsah figürüne sahip dünyada tek firma var. O da benim hayalim. Ancak biz o ismi kongrede telaffuz edince adamlar beklemeye geçti. Çünkü onlar sadece teniste var. Büyük baskılar yediler. Timsah figürü ortaya çıkınca tekrar görüşeceğiz. Benim beklentim yıllık 3,5 milyon Euro. 10 yıllık anlaşma. Bu da 35 milyon Euro'ya denk geliyor. Sabredeceğiz."

RADYO BS GELİYOR

Bursaspor kulübünün yeni bir atılım içinde olacağına vurgu yapan Recep Bölükbaşı, kısa zaman içinde Bursaspor Radyosu'nun hayata geçeceğini söyledi. Bölükbaşı ayrıca şu ana kadar yaklaşık 4 bin 500 kombinenin satıldığını söyledi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • harranlı  
    25 Temmuz 2015 | 23:17
    Lan zibidi başkan aklını başına devşir bizim sabrımızı sınama o makama yakışır başkanlık yapacaksan yap.Ha ben bukafada devam ederim asarım keserim kabadayı hareketlerinle fazla itici oluyorsun.Kendine çeki düzen ver.Yoksa bu taraftar gereğini yapar.
    • Frente Crocodile  
    25 Temmuz 2015 | 12:26
    arkadaşlar tüm yorumlara katılıyorum. Siz zannediyor musunuz ki bu başkanın kulüple bir alakası var? Adamın inanın bana hiçbirşeyden haberi olmuyor. Asbaşkan ve bazıları birşeyler yapmaya çalışıyor. Adam Altepe'nin kuklası ve sadece görüntüde var. Amacı reklam ve para.Timsah Arena'dan kombinenizi alın ve protestoya hazırlanın. Bunun gibi adamlar yüzünden Bursasporumuzu yalnız bırakmanın anlamı yok. İnadı bırakın stada gelin. Teksas konusunda da arkadaşlara katılıyorum eski bir TSC elemanı olarak Teksas bitmiştir ve köklü bir değişiklik yapılmalı. Son GS maçında da gördük ki resmen Teksas bitmiş ve yıllardır hala bir silkinme yok. Çünkü orada da rant var. Duka gibi adamlar tribün lideri olmadığı sürede bir adım yol alamaz Teksas ve eski günleri aramaya devam eder. Titreyin ve kendinize gelin.
    • omerileri93  
    25 Temmuz 2015 | 11:54
    -1
    19633greenarmy16 nickli arkadaş fena gitmiyoruz demişsinde nasıl fena gitmiyoruz hepi topu 6bin kombine satılmış zaten kombinelere ilk çıktıgı 1 hafta yüklenme olur 6bin kişi yüklenebilmişiz bu saatten sonra cok fazla yüklenme olacagını sanmıyorum yıldız transflerler olmadığı sürece. en fazla 10bin satarız o kadar bile olmayabilir
    • Popow  
    25 Temmuz 2015 | 11:50
    Abilerimi önde gelenleri acil imza kampanyası yapmaya davet ediyorum yalvaririm abiler arkadaşlar imza kampanyasıyla kongre kararı alinsin görelim bolukbasini ne kadar delikanli yada olağan kongre kararı alsın
    • bursds  
    25 Temmuz 2015 | 11:47
    'Bir kesim var başarıyı hazmedemiyor^'demiş kendileri arkadaşlar bir başarı var da ben mi göremiyorum :) zibidi demesi küfürleri hareketleri çok terbiyesiz bir insan o stadyum açısın 45 bin kişinin ağzından duyacağı istifa sesleri olacaktır .
    • Mert can  
    25 Temmuz 2015 | 11:02
    Kulüp başkanı olacak insanın herşeyden önce bir ağırlığı olacak, konuştuğuna dikkat edecek, yalan hiç söylemeyecek. Taraftar seçim öncesi vaatlerin ne oldu diye elbette soracak. Vaat ettiklerinin olmadığı görülürse istifa etmenin istenmesi doğal. Hatta istenmeden onurlu bir insanın gereğini yerine getirmesi gerekir. Taraftarın haklı isyanı kulübün menfaiti içindir. Bunu söyleyenlere zibidi demek kişinin acz içinde olduğunun göstergesidir. Seçimle giderim diyor. Yap o zaman olağanüstü kongre görelim bakalım kaç tane konge üyesi zibidi varmış
    • dursuntutu  
    25 Temmuz 2015 | 09:05
    Burası demokratik bir ülke ve klup tahammül edecek klup taraftarı müşteridir,velinimetdir hakaret etmeyeceksin.Bir de alternatif kadro transfer yapacaksin millet bunu bekliyor sen ise yerim dar,yenim dar diyorsun işin yap golcü ve iki kanatta oynayabilen alternatif acil sabredeceksin.
    • ölümüne batalla  
    25 Temmuz 2015 | 08:48
    en son körüstan taraftar hakkında böyle ileri geri konuşmuştu. akibeti akibetin olabilir bölükbaşı. iktidar ağzıyla konuşuyorsun çok güvenme..
    • hoca  
    25 Temmuz 2015 | 03:36
    Gs ile oynanan kupa macindan beri tek izlenimim texasin bildigimiz texas olmamasi ... Umarim degisimler olur .. Baskandan once degismesi gereken texas grubudur bunca zamandir sessiz kalarakta bunu kanitlamistir .. Texasa yakisan bu degil ... Batalla gitti yikariz drduniz ses cikmadi belluschi giderse yakariz dediniz ses cikmadi ve basimizda degil Bursaspor turk futbol tarihinin en basarisiz yalanci baskani varken hala ses cikmiyorsa ... Hala passolig bahane edilip o tribun dolmuyorsa kusura bakmayin ama baskandan once teksas reforma ugramali !
    • alemdarlı  
    25 Temmuz 2015 | 02:31
    ayrıca takıma teklifler var diyip istersem hepsini satar borcu öderim diye aklı sıra taraftarı tehdit ediyorsun ya şimdiye kadar giden futbolcuların senin mallığın yüzünden gitti.. ama bonservisli futbolcuları 3-5 kuruşa satarsan o zaman bak bomba nasıl patlıyor görürsün
    • alemdarlı  
    25 Temmuz 2015 | 02:25
    ulan senin kadar paspal bi başkan görmedim daha knşmayı bile bilmiyorsun tv karşısın da.. hadi onu gecdim sen kımsn Bursaspor taraftarına zibidi diyeceksin.. seninle ilgili ön yargılı olmayacagım dedim ama bu lafından sonra bardak taştı.. asıl zibidi sensin bu taraftar bu takıma senelerini verdi babadan ogula miras geçdi sen kmsn lan kaç senelik Bursaspor geçmişin var zibidi aşalık herif ...
    • 9 köyden kovulan  
    25 Temmuz 2015 | 01:25
    Timur Noyan koskoca Opel sponsor olacak, Batalla gelecek, Sinpaş sponsor olarak 50 daire hibe edecek,parasal sorunumuz olmayacak demesine rağmen sırf Arnavut diye Bölükbaşına oy verdiniz ya ... Tarih sizi affetmez. ..
    • kweuke  
    25 Temmuz 2015 | 01:12
    sen bu kadar zibidi dediğin insanın ahıyla nasıl yaşayıp nasıl nefes alacaksın _? bak körüstana ahımızı aldı oğlundan çıktı ya senden nasıl çıkacak acaba_? allah tan hayırlısı ...... yakındır elbet göreceğiz.. seninde sonunu

    sen o zibidilere kurban ol... en basiti verdiğimiz sözü tutarız biz zibidiler. en azından yiyemeyeceğimizin altına yatmayız da... zarar veririz diyee .. peehhh senin gibi olmaktansa ben zibidi olup başım dik dışarıda dolaşmayı yeğlerim adımla anılırım anamın adıyla değil...
    insan kendinin eksikliklerini hep başkasında görürmüş.. buda öyle..
    • Objektif  
    25 Temmuz 2015 | 01:09
    Avrupalı timsah,

    Gelen gideni aratır demişsin de abartmışsın biraz. Hiç kimse kusura bakmasın da bu kulübe körüstan kadar zarar veren kimse olmadı. Bursaspor taraftarı olarak geçmişi çoğumuz maalesef çabuk unutuyoruz. Evet körüstan kimseye zibidi dememişti, onun yerine ana avrat küfür edip taraftar tekmelemişti, unuttun mu yoksa? Daım ile bir olup takımın yıldızını takımdan koparıp 3,5m euro gibi komik bi paraya satmıştı, hatırladın mı, taşeo, frey gibi çöplere milyon eurolar gömüp takımın ekonomisini çökertmişti. Bu kulübün şu anki borcunun en büyük sorumlusudur, herkes unutsa ben unutmam, Bırsasporumdan uzak, Allah'a yakın olsun
    • brs  
    25 Temmuz 2015 | 00:57
    Zibidi senin başkan. Sana 2-3 kişi istifa demiyor yanındaki şakşakıcalar sana ne diyor bilmiyorum ama Bursasporu gercek seven herkes istifa diyor. Yönetim kurulu üyesi faruk bakgör kulubü mahkemeye veriyor, satılmayacak denilen futbolcular satılıyor adam gibi transfer yapılmıyor zibidi taraftar oluyor yazık sana . 80 milyonluk borç bana göre borç degil diyorsun ya öde o zaman
    • Bursalı Osman  
    25 Temmuz 2015 | 00:29
    48 yaşındayım senin gibi yalancı Başgan görmedim yalan makinasına bağla patlar kongrede attın tuttun yalanla dolanla bu işler yürümez nerde sponsorlar nerde ğöğüs reklâmı utanmadan bizlere zibidi diyorsun esas zibidinin kralı
    sensin düne kadar seni kim tanıyordu Bursasporumuz sayesinde herkes tanıdı vermeden almak ALLAH'A Mahsus bizlere atıp tutuyorsun kombine alın forma alın diye sennin katkın ne loca aldınmı reklâm verdinmi çorbacılar sizi ğöğüs reklâmı arıyorsunuz yönetim olarak herhafta biriniz 150 milyar verseniz ligle kupa dahil 40 hafta yapar toplamda 6 trilyon alsana katkı koca sezon yönetici başına 300 milyar düşer tabi Başganla ikinci Başkan biraz daha fazla verir bedava Başkanlık herkes yapar.YÖNETİM İSTİFAAAAAA..........
    • kweuke  
    25 Temmuz 2015 | 00:15
    sen bu kadar zibidi dediğin insanın ahıyla nasıl yaşayıp nasıl nefes alacaksın _? bak körüstana ahımızı aldı oğlundan çıktı ya senden nasıl çıkacak acaba_? allah tan hayırlısı ......
    • Hasan  
    24 Temmuz 2015 | 23:51
    11
    Dahi başgan :) 80-90 milyon onun icin borc degilmis..kendi cebinden ödüyor ya..
    • SOYKAN  
    24 Temmuz 2015 | 23:24
    Hay o bisikletin tekeri patlasın .......
    • Kombine Al  
    24 Temmuz 2015 | 23:06
    10
    Kardesim 150 kisi yorum yapmis diyosunuz acaba kac tanesi kimbine aldi YONETIMI TRUBUNDEN ELESTIRMELIYIZ burdan atip tutmayla olmaz Bursasporu Mudafaa da oyle cadde de yurumekle olmaz stadi doldurup gep bir agizdan yonetimi istifaya davet ederek olur

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR