KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yönetime transfer mesajı

18 Mayıs 2015 | 09:39

5 yorum

6497 okunma

Bursasporlu taraftarlar, Fernandao'nun ardından Portekizli oyuncu için de mesaj gönderdi.

Karşılaşmanın 58.dakikasında şık bir gole imzasını atan Filipe Josue için yeşil beyazlı taraftarlar yönetime mesaj verdi.

Daha önceki maçlarda 'Yönetim uyuma Fernandao'yu alsana' şeklinde tezahürat yapan taraftarlar bu kez stadı 'Yönetim uyuma Josue'yi alsana' şeklinde inletti. Josue'de attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı.

 Olay Gazetesi

    • ömer1963  
    19 Mayıs 2015 | 18:54
    Josue şart 2.5 fernandao 5 milyon euro. Fernandao iyi ama okadar etmez emin olun.
    Kasım paşadan Babel bizde olsaydı çok daha iyi olurdu.
    • mert can  
    18 Mayıs 2015 | 22:44
    merakla bekliyoruz bakalım transferde ne olacak. hiç bir kaynak göstermeyen bölükbaşı, joshue, fernandao, belluchi ve şenol hocanın durumunu nasıl çözecek. takım dağılırsa, hoca giderse yönetimde yerinde kalamaz.
    • iznik-16  
    18 Mayıs 2015 | 11:27
    başkan da dedi ya uyumuyorum 2 milyon bulamam kiralama yoluna gideceğiz diye.
    • Gazi Üni  
    18 Mayıs 2015 | 11:19
    Fark ettiniz mi bilemiyorum ama milli takıma giden topçularımızdan;

    1) Harun Tekin
    2) Serdar Aziz
    3) Şener Özbayraklı
    4) Ozan Tufan
    5) Volkan Şen
    6) Enes Ünal

    Bu isimlerden Enes haricinde olanların gözle görülür bir şekilde gerek karakter olarak gerekse performanslarında düşüş oldukları aşikar.

    Örneğin Volkan Şen; gece gündüz kadar farklı. Bir hafta var diğer hafta zerre yok. Ayrıca maç içerisindeki hareketleri de cabası. (hem hakeme, hem kendi topçularımıza hem de hocaya karşı)

    Şener Özbaraklı: Son 5-6 haftadır inanılmaz düşüş içerisinde... Dün oynan antep maçını canlı izleyen biri olarak çıldırttı bizi birde ''beni çıkar'' hareketleri cabası... Yakışmıyor sana şener.

    Gelelim kalecimiz Harun'a, gerçekten çok ama çok efendi biri. Fakat o da milli takımdan sonra düşüş içerisinde olanlardan. Oyuna topu geç sokmalar, yan toplarda (özellikle kornerlerde) hiç çıkmıyor. Tamam ligin en çok gol atan takımı olabilir ama aynı zamanda 44 gol yemişiz. Bence bu çok ciddi bir sayı. Sadece Harun'a bağlamak yanlış olur elbette ama görüyorsunuz bu bir zincir halkası gibi. şeneri, serdarı kötü olunca doğal olarak bu kaleciyede yansıyor.

    Son sözüm ozan ve serdara; ozancım genç arkadaşsın, bu taraftar seni çok iyi anlıyor ve ağrına basıyor. Yalnız şu oyuncu değişikliklerinde Şenol hocaya yaptıgın tavırlar tasvip edilemez. Serdar sen de gökhan zanın diğer versiyonu oldun. Biraz bak artık kendine. Bir maç varsın bir maç yoksun.

    • mususi  
    18 Mayıs 2015 | 09:58
    10
    Taraftarimizin cogunun harbiden kafasi calismiyor

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR