KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yönetimden Batalla açıklaması!

25 Kasım 2013 | 15:38

147 yorum

38126 okunma

Yönetim Kurulumuz, futbolcumuz Pablo Martin Batalla hakkında bir açıklama yapmıştır.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Değerli Bursasporlular;

Bir Kulüpte profesyonel düzeyde görev yapan, sözleşmeli bir personel ya da futbolcunun Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörünü istemediğini ifade ettiği bir açıklama görülmemiş bir durumdur.

Kimin kimi isteme ya da gönderme yetkisine sahip olduğu, tüzük ve talimatlarla belirlenmiştir ve sözleşmeli futbolcumuz Pablo Martin Batalla'nın bugün, izinsiz olarak gerçekleştirdiği basın toplantısının ana fikrini oluşturan 'Başkan ve hoca varsa ben yokum' sözleri, bu açıdan da bakıldığında son derece tuhaftır.

Söz konusu basın toplantısı sırasında futbolcumuz Pablo Martin Batalla tarafından gündeme getirilen bazı konuların yanlış aktarılmış olduğunu düşünüyor ve kamuoyunun daha sağlıklı bilgilenmesi açısından, sürecin bir kez daha camiamıza anlatılmasını gerekli görüyoruz.

Göreve geldiğimiz genel kurulun hemen ardından, Pablo Martin Batalla'nın menajeri kulübümüze gelmiş ve Katar'dan transfer teklifi aldıklarını söylemiştir. Batalla'yı satmak gibi bir düşüncemizin kesinlikle olamayacağını ve hatta transfer görüşmesi yapmayı bile kabul etmeyeceğimizi kendisine ilettik.

Transferde teklif edilen rakamın çok yüksek olduğu söylendiğinde ise 'rakam ne kadar büyük olursa olsun, Batalla bizim en değerli oyuncumuz ve satmayız' cevabı verilmiştir.

Bu görüşmenin bir hafta sonrasında futbolcunun menajeri Katar Kulübü yetkililerinin görüşmek için ısrarlı olduklarını, özellikle Pablo Martin Batalla'nın babasının bu görüşme için ricacı olması üzerine, bir yönetim kurulu üyemizi İstanbul'a gönderdik. Bu görüşme esnasında, para konuşulmasına bile fırsat vermeyeceğimizi ve oyuncuyu satmak istemediğimizi, bundan sonra kesinlikle görüşme yapmayacağımızı Katar kulübü yetkililerine bildirdik.

Dolayısıyla oyuncumuzun basın toplantısında ifade ettiğinin aksine, Katar kulübü bize değil, oyuncuya transfer teklifi yapmıştır ve biz de kulüp olarak kesinlikle kabul etmeyeceğimizi her fırsatta dile getirmişizdir.

Bu aşamadan sonra transfere izin vermeyişimizin ardından, menajer da oyuncunun aldığı ücrette artışa gidilmesini talep etmiştir.

Bir önceki yönetim, kısa süre önce sözleşme uzatmasına ve iyileştirme yapmasına rağmen, bu teklife sıcak baktığımızı bildirdik ve söz verdiğimiz gibi ligin henüz başında hem sözleşmesini uzattık hem de alacağı ücrette belirgin bir artış daha gerçekleştirdik.

Sezonun ilk karşılaşması öncesinde Pablo Martin Batalla ile Teknik Direktörümüz Daum arasında ise şöyle bir diyalog gerçekleşmiş ve Batallla, "bu hafta çalıştığımız şekliyle benim takıma faydam olmayabilir, bu yüzden beni düşünmeyebilirsiniz" demiş, Daum'un cevabı ise "Pablo çok üzgünüm, çünkü bu takımı sensiz düşünemiyorum, gerekirse sistemi sana göre değiştirebiliriz" şeklinde olmuştur.

Sivasspor maçı sonrasındaki gelişmeler ise şu şekildedir;

Maçtan bir gün sonra futbolcumuzun menajeri kulübü arayarak, "Hoca Batalla'ya bir saygısızlık yapmış. Üstelik maçtan bir gün sonraya idman konmasına da tepki gösteriyor. Babasıyla birlikte Bursa'ya geliyoruz" demiştir.

Cuma günü geldiklerinde ise konuyu bizimle değil, Daum'la görüşmeleri gerektiğini kendilerine söylediğimiz de, para almadan görüşmeyeceklerini söylemişlerdir. Aynı gün içinde, yasal olarak 60 günlük ödeme opsiyonu hakkı olmasına karşın yüklü bir miktarda ücreti oyuncunun hesabına yatırılmış ve bunun ardından menajeriyle birlikte babası, Teknik Direktörümüzle bir araya gelmişlerdir.

Bu görüşmede uzlaşma sağlandığı, ertesi gün akşam yemeğinde bir araya geleceklerine dair randevulaşmış olmaları nedeniyle net olarak anlaşılmaktadır.

Ancak oyuncu, menajeri ve babası, akşam yemeğine iştirak etmedikleri gibi, Daum'la yaptıkları görüşmede verdikleri izlenimin tam tersi bir yaklaşımla, 'ya Daum ya biz' demeye devam etmişlerdir.

Daum'la yaşadıklarını öne sürdükleri problemin ne olduğuna ilişkin tatmin edici bir cevap verilmemiş olmasına rağmen, aile içinde bazen sıkıntı yaşanabileceğini ve sorunun ne olduğunu bilinmediği halde, olayı yönetim olarak tatlıya bağlayabileceğimiz kendilerine samimiyetle iletilmiştir.

Bu yaklaşımımız üzerine olumlu karşılık bulduğumuz halde, menajer ve babası yanımızdan ayrıldıktan iki saat sonra yeniden telefonla arayarak, Daum'a tepkilerinin devam ettiğini söylemişlerdir.

Kasımpaşa maçından iki gün önce (perşembe) futbolcumuzun menajeri yine bizi aramış ve 'Pablo kampa katılmayacak, maça çıkmayacak' demiştir.

Tüm bu gelişmelere karşın yine de iyi niyetle hareket edilmiş ve maçtan bir gün önce oyuncunun saat 16.00'da kampa katılması beklenmiştir.. Saat 16.17'de yaptığımız telefon görüşmesinde ise, kendisine iki gün izin verebileceğimizi bunu Daum'a da anlatabileceğimizi söylediğimiz halde, yine olumsuz yanıt alınmıştır.

Detaylarını açık bir şekilde paylaştığımız bu sürecin ardından bugünkü basın toplantısında Pablo Martin Batalla'nın yaptığı açıklamalar, gerçekten Bursaspor gibi büyük bir kulübün kabul edebileceği bir yaklaşımı asla içermemektedir.

Oyuncunun psikolojik olarak kendini kötü hissettiği, toplantıda söylediği gibi bizim değil, kendi menajerinin medyaya yaptığı açıklamalarda sarf ettiği bir cümledir.

Dolayısıyla basın toplantısındaki tavırları ve kullandığı sözler de ruhsal durumunu çok net ortaya koymaktadır.

Süreci böylece anlattıktan sonra yönetim olarak yaklaşımımızı şöyle özetlemek istiyoruz.

Bu açıklama ve Pablo Martin Batalla'nın sözleri, Kulüp Başkanımız Erkan Körüstan ya da Teknik Direktörümüz Daum'u değil, doğrudan Bursaspor tüzel kişiliğine karşı alınmış bir tavır olduğunu göstermektedir. Bursaspor'un oyuncusunun, Bursaspor Kulübü'ne şart koşması, kabul edilebilir bir davranış değildir.

Pablo Martin Batalla, diğer bütün futbolcularımız gibi, Bursaspor'a hizmet eden ve bunun karşılığında emeğinin karşılığını alan biridir. Yani çalıştıran değil, çalışan pozisyonundadır.

Özetle bir futbolcu, Bursaspor Kulübü'nün karşısına geçip, hocanı ve başkanını değiştirirsen seninle birlikte olurum diyor.

Bir çalışanın, çalıştıranı, yani hocasını ya da başkanını eleştirmesi ve hatta daha da ileri giderek değiştirmek istemesi asla kabul edilemez.

Şu unutulmamalıdır ki, hiç kimse Büyük Bursaspor Kulübü'ne şart süremez. Hele bir futbolcu, saha dışındaki bir konuda asla müdahil olamaz.

Futbolcu, teknik direktör ya da başkan, hiç kimse, hiç bir kurum Bursaspor'dan büyük değildir.

Bursaspor taraftarı, en büyük ortak değerine şart öne sürülmesini ve buna cüret ediliyor olmasını hiç bir zaman kabul etmemiştir, etmeyecektir de...

Bursaspor Kulübü olarak, antrenmana ve maça çıkmadığı gibi, benzeri görülmemiş bir basın toplantısı yaparak, açıkça suç işleyen Pablo Martin Batalla ile ilgili olarak hukuken ne gerekiyorsa yapılacağını, kamuoyunun bilmesini istiyoruz.

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu

 Bursaspor.org.tr

    • ismailK  
    27 Kasım 2013 | 12:59
    Egri oturup dogru konusmali

    batalla zaten bize fazla gelmeye baslamisti.

    bu yonetim bu takim ve bu bebe taraftar grubuyla haksizmiyim sizce!

    oda guzel bir ayrilik planiyla bir sebep olusturarark gittiiiii
    • Semih  
    27 Kasım 2013 | 12:35
    Teksas organizasyon zamanı. Vefa zamanı. Geç olmadan!
    • Semih  
    27 Kasım 2013 | 12:31
    Syın ümit a. Görüşlerinze katılıyorum. Sizin gibi sözünü sakınmayan, adam gibi taraftarlara ihtiyacımız var.
    • ümit a.  
    27 Kasım 2013 | 09:03
    Biraz uzun bir yorum olacak, ama tam beş gündür bir sürü yorum yapıldı, haber yapıldı, basın toplantıları düzenlendi, kimse bir sonuç çıkaramadı, çıkaramayacak da...

    Çünkü bizim çok değerli yerel medyada çalışan değerli spor yazarlarımız, başkanımız ve teknik direktörümüz çıkıp da mantıklı bir açıklama yapmadı, yapmayacaklar da....En anlaşılır ve mantıklı açıklama yapan P. Martin BATALLA oldu.... Anlayana......

    Önce bu kulübün en tepesinde oturandan başlayalım, Sn. Erkan KÖRÜSTAN ; Bir kulübün başkanı maça gelmiş 20.000 kişinin (yaklaşık 1.000 kişi hariç, Sn. Başkan'dan menfaat bekleyenler) ne kadar taraftar olup, olmadığını ölçemez, idda edemez, etmemeli. Böyle bir konuşmayı kulübe mensup herkes yapabilir, başkan yapamaz. Çünkü başkan söylediğini bin defa düşünüp bir defa söylemeli, ki geri dönüş yapıp ben onu demek istemedim, bunu demek istedim demesin. Ona olan güven sarsılmasın, insanlar ne demek istedi diye şüpheci olmasın.

    Gelelim BATALLA konusuna; Bu olay tam anlamıyla BATALLA ' yı pazarlama operasyonudur. Sayın Başkan ve yönetim kurulu başka türlü kulübün para açığını kapatamayacağını, kendilerini ortaya atmadan BATALLA ' yı taraftarın ve camianın önüne nasıl yem edeceğini çok iyi planlamış. Tabi buna seyirci kalan, hatta destek veren spor yazarlarını da çok iyi ayarlamış ki, hep bir ağızdan BATALLA ' nın hain olduğunu yorumlayabiliyorlar. Bir kulübün başkanı kulübe 4,5 yıldır hizmet eden (karşılığını maddi manevi tüm haklarını alan) bir sürü başarıya imza atmış, takımın neredeyse tüm yükünü çeken, 4,5 yılda 54 asist, 52 gol atan, hiçbir antrenmanı kaçırmamış, hiçbir maçta kırmızı kart görmemiş, yedek kulübesinde kaldığında sorun etmemiş, aldığı ücretin üzerinde paralar verilip transfer edilmiş (Tuncay ŞANLI) futbolculara aldırış etmeden, sesini çıkarmadan elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, 3 ay önce ücretinde iyileştirme yapılıp 2017 yılına sözleşme uzatan ve hatta Türk vatandaşı olabileceğini ve Bursaspor ' da jübile yapmak istediğini söyleyen, ikinci kaptanı olan bir futbolcuyu başka şekilde takımdan uzaklaştıramazdı. Teknik direktörü bile bu işin içine sokup, BATALLA ile arasının bozulmasına sebep oldular. Sebeplerden biri de idda edilene göre şöyle, SESTAK ve BA
    TALLA ' yı sayın Daum alkol şişesiyle görmüş, sorun burada başlamış. (Çünkü bu takımda başka alkol alan oyuncu yok, hepsini BATALLA alıştırdı.) Sayın Başkan keşke bu kulübün Genel Müdür ve futbolcusu (Tuncay) maç günü STADYUM ' da, koridorlarda sigara içerken neredeydiniz? Nasıl bir yaptırım, nasıl bir ceza verdiniz? Ya da veremediniz. Bu olay duyulsa, Tuncay ve Genel Müdürü kulüpten göndersen ne olur? Tuncay'ı bu haliyle, bir de böyle bir olay üzerine kim alır? Kaç para verir? Tabi bu durum Daum ' un da işine geliyor. Çünkü bu kulübe gelirken 4 yıllık yaklaşık 12 milyon Euro civarında bir sözleşmeye imza attı. BATALLA yüzünden bu takımdan ayrılmak zorunda kalsa bile ücretini peşin almış olacak. Madem çok hakkaniyetli başkansınız, Batalla dan önce Tuncay ve Genel müdürü kulüpten uzaklaştırırdınız.

    Gelelim çok değerli spor yazarlarımıza ; Bazı spor yazarlarımız (kulübün kanalında çalışanlar maaşlarını başkandan aldığı için onların yazdıklarını dikkate bile almıyorum.) BATALLA ' yı bu takımın haini ilan ettiler. Hepsini tebrik ediyorum. Kalemlerini epey ucuza satmışlar belli. Maçların yayıncı kuruluşuna ropörtaj vermek istemeyen, (bundan utanıp sıkıldığı için) benim yerime arkadaşlarım konuşsun diyen son derece mütevazi bir adamı, sen kimsin? Messi bile ropörtaj veriyor, sen vermiyorsun (yani ukala) diyebilen spor yazarları var bizde. Maç başlamadan önce taraftar tribüne çağırdığında yumruk hareketi yapmaktan utanıp el sallayarak taraftarı selamlayan, 20.000 kişi aynı anda tezahürat yaptığında bile sıkılan bir adama atılan iftiradır bu.... Evet kimse Bursaspor ' dan büyük değildir. Bu fikri sonuna kadar savunan biriyim. Ama madem sıraya koyulacak o zaman BATALLA Bursaspor ' dan sonra gelecek ilk isimdir. Şampiyon olduk, bu başkan, bu teknik heyet yoktu, ama BATALLA vardı. Hemde bizi ŞAMPİYON yapan kadronun en fedakar, en istikrarlı adamıydı. Lig 3. olduk onlar yoktu, yine baş mimarı BATALLA vardı. Türkiye Kupasında finale çıkartan takımın baş kahramanıydı. Çok değerli siz spor yazarlarımız BATALLA ' yı konuşurken hiç böyle yorumlar yapmıyordunuz. Belli ki sayın başkan ve maalesef siyaset de işin içine girince siz de haliyle ekmek parası mücadelesi, vurun mazluma gitsin. Hepinizi tebrik ediyorum. Biriniz de mert ' çe hayır arkadaş bu işte başkanında teknik direktörün de hataları var. Günah keçisi Batalla mı oldu demiyor, diyemiyor... YAZIK....

    Şimdi biraz da maçta BATALLA tezahüratını ıslıklayan (Başkanımızın) Bursaspor taraftarına ;
    Gerçek Bursaspor taraftarı eğer sizseniz o zaman ben Bursaspor taraftarı değilim. Sizin kadar vefasız, acımasız, vicdansız olamam, olmam. Düşünün bakalım BATALLA bu takımda olmasaydı bu takım Şampiyon olabilir miydi? Alın elinize Şampiyonluk CD sini bir seyredin, ve içinden BATALLA ' nın gollerini ve asistlerini çıkartın. Bakın bakalım ligi kaç puanla kaçıncı sırada bitiriyoruz. Evet BATALLA burada çok şey kazandı. (Zaten inkar etmiyor, hatta her fırsatta özellikle belirtiyor ben burada BATALLA oldum diye) Ama unutmayın Şampiyon olduğumuz an o maraton tribününden ağlayarak sahaya inmemizin baş mimarıdır BATALLA... Yalnız o mu Şampiyon yaptı bizi? Hayır o kadro yaptı bizi Şampiyon... O camia, o atmosfer, o birlik beraberlik içinde olan taraftar yaptı bizi ŞAMPİYON. Ama baş mimar bu küçük dev adamdı, BATALLA ' ydı. Ona bu haksızlığı, bu saygısızlığı yapmaya hiç birinizin, hiç birimizin hakkı yok...

    Batalla ' nın hiç mi suçu yok? Belki vardır. Ama bu kadar saygısızlığı hak edecek bir suçu olduğuna hiçbir zaman inanmayacağım.

    P. Martin Batalla ; Ben bu sisteme uyamıyorum, hocanın da sistemini bozmak istemiyorum. Takıma zarar vermek istemiyorum. Yerime başka arkadaşım oynasın. Yedek kalmaya da razıyım. Ama bu sistemle oynayamam,
    demesi midir onu hain yapan?

    Son olarak küçük dev adam BATALLA ' ya yazıyorum.
    Sen bu takıma ilk geldiğinde bir çok taraftarımız sana futbolcu bile demiyordu. Bu adam ne işe yarar diye tribünde birbirine soran etrafımda o kadar çok taraftar vardı ki sayısını hatırlamıyorum. Önce yedek kulübesine adam almışlar dedik, ama sonra gördük ki futbol zekan, oyun anlayışın, asistlerin, gollerin, efendiliğin, bize futbolun sadece fizik üstünlüğüne bağlı olmadığını, zeka oyunu olduğunu çok güzel öğretti. Sen bizi ŞAMPİYON yapan takımın baş mimarıydın. Tam 4,5 yıl hizmet ettin. Hak ettiğinin çok altında (bence) kazandın. Senden daha fazla ücret alanlara sesini çıkartmadın. Her zaman kanaatkar oldun, hiç bir zaman efendiliğini bozmadın. Hepsi için sana çok teşekkür ediyorum. Bana (taraftara) hakkını helal et, benden yana sonuna kadar helal olsun KÜÇÜK DEV ADAM PABLO MARTİN BATALLA!!!!!.....

    SÖNDÜRÜN MEŞALELERİ, GİTTİ STADIN EFENDİSİ.......


    ÜMİT A.

    • akıl mantık  
    27 Kasım 2013 | 00:26
    şimdi bu adam 2009-2010 sezonundan bu yana bu şehirde. bu adamı sadece Bursa değil bütün ülke takip ediyor. arada geçen süre boyunca ''batalla'nın herhangi bir problemini'' yazan bir haber görüldü mü ? yardım yapıyor gizli, ailesi kim meçhul… böyle bir adamdı batalla. ''jübilemi Bursaspor'da yapacağım'' diyen bu adamın nasıl bir problemi olabilir ?

    yönetim denilen mekanizma çözüm üretir, problem çıkarmaz ama 18 takımlı süper lig'de bir tek Bursaspor yönetimi böyle eminim. başkan denilen şahıs şaşırtıcı bir şekilde açıklama yaptı ve dedi ki,''batalla Bursa ve Bursaspor'a saygısızlık yaptı, Bursaspor forması bu kadar ucuz değil'' üstelik özür dilemesi gerektiğini söylüyor bay başkan. peki bay başkan sen vojvodina maçından sonra özür diledin mi ? şunu unutma bay başkan… batalla dediğin adam senden büyüktür, hocadan da büyüktür !
    • mcrsuleyman  
    26 Kasım 2013 | 22:12
    batallayı yedirtmeyiz daha 5 ay oldu geleli 5 senelik batalayı yemeye kalkıyorlar o stadda maç izletmeyiz size
    • cemcan  
    26 Kasım 2013 | 19:32
    10
    bir sik olmaz batalla giderse şehri yakarız noldu batalla uçtu gitti ne yapabıldi taraftar koyun gibi herseyı kabul ediyor bu adamlar Bursasporu parçalamaya çalışıyor ve yawas yawas bunu başarıolar
    • sefa  
    26 Kasım 2013 | 19:15
    -3
    ben onu bunu bilmem devre arasında yapılan transferlere bakarım batalla'da böyle bırakıp ülkesine gitmemeli ne olursa olsun bu taraftar icin burada kalmalıydı işini biraz zora sokan sıkılan hemen terkedip gitmemli sen kaptansın Bursasporluların en cok sevdigi adamsın bukadar kolay olmamalıydı batallaya karsı biraz sevgim azaldı dogrusu.. yönetim daum zaten amg onların.. devre arası transfer tek cözüm gibi duruyo hadi bakalım hayırlısı..
    • ölümüne bursaspo  
    26 Kasım 2013 | 16:49
    17
    diren batalla
    • Mustafa Şen  
    26 Kasım 2013 | 16:34
    AH be başkan biz de onu diyoruz işte..Kimse Bursaspor'dan büyük değildir SEN DAHİL.Sırf bu sebepten Pablo ya hak veriyoruz,saygı duyuyoruz,arkasında duruyoruz ve çok SEVİYORUZ.Çünkü Pablo da olmayınca ne tadı oluyo bu takımın ne de tuzu.Hele bunu bakar kör istanbul basını dahi söylüyorsa acaba siz neyin peşindesiniz,neyin hesabıyla yatıp kalkıyorsunuz diye düşünmemek elde değil.Yahu adam takımın YILDIZı,tabi ki nazı olacak,istekleri olacak,yeri geldiğinde rest çekecek..Ne olur o AT gözlüklerinizi çıkarınız ve bir kez olsun olaya bu taraftan bakınız.O zaman diyeceksiniz 'Bursaspor bizim GÖZ BEBEĞİMİZ' ona,kısa ve uzun vadede,zarar gelmesine müsaade edemeyiz.Bakın mevzu Pablo satılamaz vs. değil.Rahmetli Yazıcı'nın da söylediği gibi fiyatını bulduktan sonra her futbolcu satılıktır.Abi adamlar RAUL'u takımdan gönderdi ama o takım artık Raul süz de oynayabilecek kadar mükemmel bir kadroya sahipti.Satmek istiyorsan sat BATALLA'yı ama adam gibi sat,karı gibi satma.Sizin yaptığınızı çorumlu yapmaz.Ulan yermiyiz biz bu senaryoyu.Bari bi senaristten yardım alaydınız da biraz daha şansınız artaydı..ARTIK YETER..Bursaspor amatör yöneticilerle yönetildiği devri rahmetli Yazıcı'yla birlikte tarihe gömmüştür.Bu şekilde olmaz sayın KÖRÜSTAN.Hatanızı siz de gayet iyi biliyorsunuz.Bu her halinizden anlaşılıyor.Bir kere,gerekli gereksiz,hergün başka bir açıklama yapmanız bunun en büyük kanıtıdır.Lütfen bizleri daha fazla germeden gerekeni yapınız aksi halde,ARTIK YETER Körüstan ARTIK YETER...
    • Mustafa Şen  
    26 Kasım 2013 | 16:33
    AH be başkan biz de onu diyoruz işte..Kimse Bursaspor'dan büyük değildir SEN DAHİL.Sırf bu sebepten Pablo ya hak veriyoruz,saygı duyuyoruz,arkasında duruyoruz ve çok SEVİYORUZ.Çünkü Pablo da olmayınca ne tadı oluyo bu takımın ne de tuzu.Hele bunu bakar kör istanbul basını dahi söylüyorsa acaba siz neyin peşindesiniz,neyin hesabıyla yatıp kalkıyorsunuz diye düşünmemek elde değil.Yahu adam takımın YILDIZı,tabi ki nazı olacak,istekleri olacak,yeri geldiğinde rest çekecek..Ne olur o AT gözlüklerinizi çıkarınız ve bir kez olsun olaya bu taraftan bakınız.O zaman diyeceksiniz 'Bursaspor bizim GÖZ BEBEĞİMİZ' ona,kısa ve uzun vadede,zarar gelmesine müsaade edemeyiz.Bakın mevzu Pablo satılamaz vs. değil.Rahmetli Yazıcı'nın da söylediği gibi fiyatını bulduktan sonra her futbolcu satılıktır.Abi adamlar RAUL'u takımdan gönderdi ama o takım artık Raul süz de oynayabilecek kadar mükemmel bir kadroya sahipti.Satmek istiyorsan sat BATALLA'yı ama adam gibi sat,karı gibi satma.Sizin yaptığınızı çorumlu yapmaz.Ulan yermiyiz biz bu senaryoyu.Bari bi senaristten yardım alaydınız da biraz daha şansınız artaydı..ARTIK YETER..Bursaspor amatör yöneticilerle yönetildiği devri rahmetli Yazıcı'yla birlikte tarihe gömmüştür.Bu şekilde olmaz sayın KÖRÜSTAN.Hatanızı siz de gayet iyi biliyorsunuz.Bu her halinizden anlaşılıyor.Bir kere,gerekli gereksiz,hergün başka bir açıklama yapmanız bunun en büyük kanıtıdır.Lütfen bizleri daha fazla germeden gerekeni yapınız aksi halde,ARTIK YETER Körüstan ARTIK YETER...
    • oguz  
    26 Kasım 2013 | 15:29
    mert haklı beyler bi dümen dönüyor
    • baylaton  
    26 Kasım 2013 | 14:51
    Beyler 14:44 te yorum yazan mert isimli arkadasi okuyun aciklama gibi katiliyorum.
    • mert  
    26 Kasım 2013 | 14:44
    21
    bana öyle geliyorki burada bir oyun var, 5 yıldır sesi çıkmayan bu efendi adam bugün böyle konuşmalar yapmaz, messi, ronaldo bile ben bu başkanla çalışmam demez, bakıyorum açıklama yönetim kurulu üyesinin sheraton otelinde yapılıyor, daum orada o an kahvaltı yapıyor, batalla zaman zaman gülüyor, daumun ne dediğini bir türlü söylemiyor, arada menejer araya giriyor yönetime sahip çıkıyor, batalla Salı günü anremana çıkacak deniyor sonra vazgeçiliyor, önce tek problem daum deniyor sonra başkanı da istemiyorum diyor, başkanla yönetimin açıklamaları birbirini tutmuyor, başkan da gülerek konuşuyor, cenaze evinde gülünürmü, alex gülerekmi gitti, batallanın parası geçen hafta aniden yatıyor, belluschi susuyor hani o da azarlanmıştı, problemli kazım hariç konuşan topçu yok, sanki yönetimle batalla bize oyun oynuyor. Baliç satılacaktı astvde çıktı ağladı falan, sonra gülerek fenere gitti, volkanla sercanın önce alacağı paraya zam yapıldı sonra satıldı, sercan moskovaya gitti, yönetim haberimiz yok dedi, sonra kabul etti, şimdi batallanın alacağı para arttırıldı ve aniden olay patladı, hep aynı seneryolar, batallayı satacak yönetimi Bursada yaşatmazlardı, ne oldu önce futbolcu taraftara soğutuldu, şimdi rusya veya katara satılacak, peki batalla niye bunu kabul etti, bu sene Bursaspor ilk defa hedefsiz ve batalla yeni seneye 31 yaşında başlayacak, bundan sonra tabiki kendi,babası ve menejerine para kazandırmak isteyecek, farkındamısınız her konuya atlayan ayhan barışıcı ve başkan hariç hiç bir yönetici daha ağzını açmadı, ayrıca ne hikmetse 7 haftadır oynamayan Pinto bu hafta ilk 11 başlıyor, onun da menejerleri şu an Bursa'da, bu 2 haftada çok şey göreceğiz gibi geliyor, belkide batalla çoktan satıldı ayak yapılıyor, boşuna burda birbirimize düşmeyelim, ben gazeteci olsam her dakika körüstan ve batallayı takip ederim, bu iş bana samimi gelmedi

    • metin  
    26 Kasım 2013 | 14:21
    olay medya Bursasporun üzerinde kara bir bulut gibisin. zamanında ertuğrul hocayı göndermek için çabaladınız, şimdi de batalla'yı göndermek için uğraşıyorsunuz. taraftar köpürmek üzere dikkatli olun.
    • tekssssssassssss  
    26 Kasım 2013 | 13:52
    Kimse buraya yorum yazmasın artık bence. Ya gideceğiz oraya derdimizi anlatacağız ya da burdan yazıp da boşa kürek çekmeyeceğiz. NOKTA
    • Brsspor  
    26 Kasım 2013 | 13:22
    11
    Teksas uyuma organizasyon yapsanaa
    • memo  
    26 Kasım 2013 | 12:42
    11
    ne kurumsalığı hadi ordan sende mafkees batalla giderse kümeye düşeriz
    • texaslı  
    26 Kasım 2013 | 12:28
    14
    Orhab guney e yedıgı kufurler az gelmıs galıba. Dun aksa yıne sallıyodum. Merak etme orhan yıne ederız
    • iritimsah  
    26 Kasım 2013 | 11:14
    15
    gelen gideni mumla bile değil MEŞALE ile aratıyor.... hampacılar yönetimde...kulüp yerlerde perişan...şampiyon takımın haline bak...2-3 kıçıkırık yönetici müsvettesi elinde perperişan... UTANMAZLAR DERHAL İSTİFA EDİN..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR