KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yönetim Kurulu görev dağılımı!

09 Haziran 2014 | 22:15

12 yorum

9879 okunma

Başkanımız Recep Bölükbaşı, akşam saatlerinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısının ardından Özlüce Tesisleri'mizde bir basın açıklaması yaptı.

Başkanımız Recep Bölükbaşı yapılan Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı yaptıklarını açıkladı. Başkanımız Recep Bölükbaşı'nın okuduğu görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi;

GÖREV DAĞILIMI

1- Recep Bölükbaşı - Yönetim Kurulu Başkanı
2- Hasan Gülayan - 2. Başkan
3- Nihat Sapan - Genel Sekreter
4- Yahya Bahadır - Genel Sekreter Yardımcısı
5- Nejat Çölek - İdari Asbaşkan
6- Kemal Kirevetözen - Mali Asbaşkan
7- İlyas Acar - Futbol Şube Sorumlusu - Teknik Asbaşkan
8- Ali Büyükkurt - Federasyon Temsicisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan
9- Ali Turan - Altyapı ve Amatör Şubeler Sorumlusu
10- Nihat Akınoğlu - Reklam Pazarlama ve Gelirlerden Sorumlu Asbaşkan
11- Enver Kumova - Tesisler ve Taraftar Dernekleri Sorumlusu
12- Sadettin Garip – Bursastore Sorumlusu
13- Mehmet Küçükyalçın - Yeşil Bursa Başkanı
14- Alper Tunga Çevik - Hukuk İşlerinden Sorumlusu
15- Sezer Sezgin - Futbol Okulu ve Katlı Otopark Sorumlusu

TRANSFER KOMİTESİ OLUŞTURULDU

Başkanımız Recep Bölükbaşı, yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve en hızlı şekilde karar alacaklarını açıkladı. Başkanımız Bölükbaşı şu şekilde konuştu; "Şuana kadar hocamız ile beraber üç transfer yaptık. Bundan sonrada iç ve dış transferlerimiz devam edecek. Yönetim Kurulumuzda transfer komitesi oluşturduk. Ben ve arkadaşlarım İlyas Acar, Hasan Gülayan ve Ali Turan transfer komitesinde görev yapacağız. Daha önce açıklamış olduğumuz AR-GE bölümünde çalışacak arkadaşlarımızı daha sonra bildireceğiz. Bursaspor'umuza yakışan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önce iletişimi kuracağız. Sonra birbirimize tahammül edeceğiz ve sabır göstereceğiz. Güzel şeyler oluyor. Birlik ve beraberliği yakalarsak inanıyorum ki; güzel şeyler yapacağız. Ben arkadaşlarıma çok güveniyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bursa'da bize güvensin. İyi bir yönetim kadrosuna sahibiz. Hem teknik, hem mali hem de idari anlamda çok güzel şeyler yapacağız. Bugünde ziyaretlerimiz oldu. Valimize, Emniyet Müdürümüze gittik. Bizleri çok güzel kabul ettiler. Akabinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe ile görüştük. Çok samimi güzel bir görüşmemiz oldu. Bize olan desteğini yineledi. Daha önceden bizlere yapmış olduğu ziyarette de söylemişti. Bursa'nın özlediği bir tablo var. Biz Bursa ve Bursaspor için varız. Bu konuda taraftarlarımız bize güvensinler. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmaları sizlerle paylaşacağız" dedi.

KARARIN CAS'TAN DÖNMESİNİ ARZU EDİYORUM

UEFA'nın Eskişehirspor ve Sivasspor'a vermiş olduğu 1 yıllık men cezası hakkında da konuşan Başkanımız Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA'dan men geldi. Kulüplerin CAS'a itirazları söz konusu. İnşallah CAS'tan onların lehine bir sonuç çıkar. Onların katılmasını gönlümden arzu ediyorum. Olması gereken de bu. Ama olmadı UEFA Avrupa Ligi'ne gitme bize tevdi edilirse biz de ülkemizi Avrupa Kupaları'nda daha önce olduğu gibi başarıyla temsil ederiz" dedi.

BAŞARILI OYUNCULARIMIZIN KALMASINI İSTİYORUZ

Medya mensuplarının iç ve dış transfer çalışmaları hakkındaki soruya Başkanımız Recep Bölükbaşı şu yanıtı verdi; " Transfer ile ilgili çalışmaları yapıyoruz. Dış transferlerimizi yaptık. Yüzde 50'sini bitirdik. Bu konuda kulübümüzde olan kadroda vardı. Kimisi gitti. Yeni kadrolar oluşturuyoruz. Birkaç gün içerisinde çalışmalarımızı yapacağız. Yabancı oyuncularımız var. Gitmek isteyenler var. Yerli oyuncularımız var. Bunlar ile ilgili Hocamız ile görüşmüştük. Raporlarımızı aldık. Şampiyon kadrodan deneyimli arkadaşımız Adil Cenkçiler'i getirdik. Sürekli iletişim halindeyiz. Transfer komitemize Adil arkadaşımız bilgileri verecek. Bizde yönetime aktarıp, gereğini yapacağız. Futbolcularımızın hepsi tatilde. Şener Özbayraklı bizim dönemimizde aldığımız bir futbolcu. Kendisini çok seviyorum. O da beni çok seviyor. En son Serdar Aziz'in düğününde konuştuk. Biz başarılı futbolcularımızın kulübümüzde kalmasını istiyoruz. Kendileri ile konuşacağız. Hocamız Çarşamba günü gelecek. Kamp dönemi var. Ondan önce Avrupa Kupası kararı önemli. Bursaspor'da olması gereken işleyiş devam ediyor" dedi.

DENETLEME FİRMASI İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Medya mensuplarının kulübün maddi durumunu sormalarını üzerine Başkanımız, " Bir denetleme firması ile görüşüyoruz. Önümüzdeki günlerde gerekli incelemeleri yapacaklar. Bizde kendimiz yapıyoruz. Görüldüğü gibi maddi sıkıntı var. Para yok. İnşallah parayı da bulacağız. Bir taraftan kurumsallaşma, bir taraftan transfer yapmalıyız, bir taraftan bazı futbolcuları göndermeliyiz, bir taraftan da toplantı yapmak zorundayız, diğer taraftan sizlere bilgi vermek zorundayız gerçekten çok çalışıyoruz. İnşallah iyisini yapacağız. Kendimize güveniyoruz" dedi.

TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN

Başkanımız Recep Bölükbaşı açıklamasının son bölümünde taraftarlarımıza seslendi. Başkanımız Bölükbaşı şu ifadeleri kullandı; " Taraftarımız bizim yanımızda olsun. Bütünlük içerisinde olsun. Bize güvensinler. Kesinlikle çok iyi bir yönetim kadrosuna sahibiz. Bizim ağzımızdan çıkmayan hiçbir şeye itibar etmesinler. Bize gerçekten güvendiler. Hem genel kurul üyelerimiz hem de taraftarımız güvendi. Biz sürekli çalışıyoruz. Sizlerle beraber çalışıyoruz. Görüyorsunuz. Taraftarımız tahriklere kapılmasınlar. Geçen sezon sıkıntılar yaşadık. Cezalar aldık. Maddi ve manevi yönden bizleri çok etkiledi. Herkes Bursaspor'a sahip çıksın. Bursaspor'un yanında tek vücut olalım. Bunu 2009-2010 sezonunda yapmıştık. Taraftarımızın desteği olmadan bir şey yapmamız mümkün değil. Onların desteği bizleri daha çok motive edecek. Bu bilinçte olduklarını düşünüyorum. Taraftarımızın bize sahip çıkmasını istiyorum. Yönetici ve başkan olarak bize saygınlığımızı versinler. Küfrü şiddeti kaldıralım. Sonuçta biz spor yapıyoruz. Biz başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız ama bazen olmuyor. Bu sabrı göstersinler. Gösterdikleri takdirde Bursaspor hak ettiği yerde olacaktır" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • BayBursaspor  
    10 Haziran 2014 | 22:40
    Her attığı adım olumlu. Allah mahçup etmesin.Ulan körüstan Bursaspor'u 10 sene geri götürdün o.ç
    • iso16  
    10 Haziran 2014 | 21:30
    Antalya nerden cikti uefa istiyormuş gidin önce ptt liginden çıkın öyle gelin biz öyle uefa hakkımızı yedirmeyiz uefaya Bursaspor
    • kadirbrs  
    10 Haziran 2014 | 19:06
    10
    Antalya uefa bizim hakkımız diye başvuru yapmış :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    • altin  
    10 Haziran 2014 | 17:09
    Heryere gideriz
    • uçbeyi  
    10 Haziran 2014 | 15:01
    Anlayamadığınız şey şu ; mete düren ve belirli İst. basını Bursaspor ve Karabüğün yerine ligi daha alt sırada bitiren 2 takım gitsin şeklinde algı mühendisliği yapıyorlar .

    Bundan da şu sonuç çıkıyor ; şayet şartlar gerçekleşirse , çok centilmen Bursaspor ve Karabük başkanları Avrupaya gitmeyi haketmediklerini ve yerlerine Rize ile Akhisarın gitmeleri gerektiği !!!

    Uslupta önemli, verilen demeçlerden nasıl sonuç çıkacağı da .
    • uçbeyi  
    10 Haziran 2014 | 14:44
    Yahu Körüstan bu federasyonun dümen suyuna gitti de ne oldu . Lime lime doğrandık .
    Hiçkimseye şirin gözükmemize gerek yok . Hakkımızı istiyoruz .
    Sn. başkan bu şekilde konuşmaya devam ederse yerimize 11. sıradaki Rize gider .
    • iso16  
    10 Haziran 2014 | 08:56
    11
    Yönetim kuruluna yeni gorevlerinde basarilar dilerim bu sezon yeni stadimiza geçeriz artık inşallah
    • Yediyol  
    10 Haziran 2014 | 08:54
    KFC biz başka kulüpler gibi değiliz bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasında ne taraftarız ne de kulüp... öncelik kiminse hakkını alır buna uefa karar verip bizi çağırıyorlarsa yapacak birşey yok diğer kulüplerde hakkını aramalı bence...

    Başkanımızın bu konuda çok taraftar gibi arkasındayım biraz görüş çerçeveni genişlet KFC
    • ender  
    10 Haziran 2014 | 08:16
    futbolun gereksiz yere yükseltilen tansiyonunun düşürülmesi açısından bence çok önemli bir açıklama. helal başkan
    • Uçbeyi  
    10 Haziran 2014 | 00:06
    Adam Nuh diyor, peygamber demiyor . Geçen sezon ligte de , kupada da inceden inceden doğrandık . Bunlar olmasaydı , kupayı da alabilirdik , ligi Sivas'ın önünde de bitirebilirdik .

    Avrupaya gidersek te hakettiğimiz için gideceğiz . Hatta ve hatta Antalya daha önce elendiği için 3. takım olarak kupa kontenjanından gitmemiz gerekir .

    Bunun dışında Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri güzel işler yapıyorlar .
    • KFC  
    09 Haziran 2014 | 23:26
    -10
    Ya bu başkan nasıl konuşuyor ya ? Yok skişehir sivas hketmiştir bize ne onlardsan ? Hadi sivas hakettide eskişehirmi haketti ? Bedavadan Avrupaya gittiler. Peki bizim yiyilen hakkımız nolcak başkan geçen sene maç izlemedin galiba ?
    • a s a b i  
    09 Haziran 2014 | 22:52
    38
    bu yonetıme kanım ısındı.Emınım tum taraftarlarımız da olumlu bakmıstır .RABBİM kendılerını utandırmasın bızım de yuzumuzu guldursun stadımıza sampıyon ruh gerı gelsın

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR