KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yönetim kurulu değişecek!

23 Mayıs 2012 | 04:11

7 yorum

6652 okunma

Adaylık başvurusunu dün yapan İbrahim Yazıcı, OLAY TV'nin canlı yayınında sürpriz bir açıklama yaptı.

“Bu dönemde yapacağımız icraatların meyvesini toplayacağız” diyen Bursaspor Başkanı Yazıcı “Artık sona yaklaşıyoruz. Taraftarlarımızı mahcup etmemek için aday oldum” diye konuştu.
 
Bursaspor’un 29 Mayıs-6 Haziran tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurulu için mevcut başkan İbrahim Yazıcı, adaylık başvurusunu dün Divan Başkanlık Kurulu’na sundu. Adaylık süresinin dolmasına yaklaşık 45 dakika kala Divan Başkanı Kadir Şankaya ve kurul üyeleriyle görüşen Yazıcı, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Başkan Yazıcı, daha sonra OLAY TV’nin canlı yayına çıkarak gelecek planları ve hedefleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Cevdet Altınel’in sorularını yanıtlayan İbrahim Yazıcı, şunları söyledi:
 
Bazı kriterler olmalı
 
“Bugün adaylık başvurumu yaptım. Bu benim artık son dönemim. Yaptığımız icraatların meyvelerini toplayacağız. Tüm amacımız bu. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle son karşılaşmada ummadığımız bir sonuca rağmen bize büyük destek verdiler. Onlara minnettarım. Onlara mahcup etmemek için aday oldum. Artık Bursaspor’da başkanlık yarışının kıran kırana geçmesi lazım. Onun için de başkan adaylığı konusunda bazı kriterlerin olması gerekiyor. Bundan Bursaspor kazançlı çıkar.”
 
O günler yaşanmamalı
 
“Umarım bunlar olacak. Bursaspor zirve takımı olmaya devam etmeli. Bursaspor kurumsallaşmalı ve kendi ayakları üzerinde durmalı. UEFA kriterlerine uyulmalı. Kulüp bütçesi denk olmalı. Paralı başkan, paralı yönetim dönemi sona erdi. Koskoca Bursa şehri takımına sahip çıkmalı. Bursaspor’un emin ellerde olması lazım. Bursaspor’un daha önce kimlerin eline geçtiği, nasıl talihsiz günler geçirdiği herkesçe biliniyor. Tekrar o günleri yaşamamalıyız.’’ Bu arada dün başkanlık için başvuru yapan isimlerden biri de Cevdet Yıldız oldu.
 
 
**
 
Şankaya Drogba’yı önerdi
 
Dünkü başvuru sırasında Kadir Şankaya ve İbrahim Yazıcı arasında ilginç bir diyalog geçti. Şankaya, adaylık başvurusu yapan Yazıcı’ya, ’’Önermek istediğim bir futbolcu var. Adını söyleyeyim mi’’ dedi. Yazıcı’nın, ’’Basının önünde konuşmayalım’’ yanıtı üzerine Şankaya, gülerek ’’Önermek istediğim futbolcu Drogba, bonservisi elinde’’ dedi.
 
**
 
Yönetim değişecek
 
İbrahim Yazıcı, dünkü başvuru sırasında yönetim kurulu ile ilgili açıklama yaptı. Yönetimde değişiklikler olacağını söyleyen Yazıcı, “Elbette olacak ama bunun yanıtını şimdi vermem doğru olmaz’’ diye konuştu. Bu arada mevcut yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelecek dönem yönetime girmesi beklenen isimler de dün Özlüce Tesisleri’ndeydiler.

 Olay Gazetesi

    • Ölümüne Bursaspor  
    24 Mayıs 2012 | 19:09
    yönetimdeki eziktaşlıları ayıkla önce başkan !
    • Mustii  
    23 Mayıs 2012 | 18:15
    Sinan senin kafa mı güzel? Haluk Özkıyıcı yüzünden Bursaspor'un başı yandı Yazıcı'ya ve Bursaspor'a dava açılmasının bir sebebide o (Yenilenen stadyumun maliyeti)
    • Görkem Sezer  
    23 Mayıs 2012 | 14:58
    ...drogba seslerii ne oluyooruzzz böyle, baba hayallerimiz gerçek olucak galibaa :) :)
    • sinan  
    23 Mayıs 2012 | 12:31
    -9
    Haluk Özkıyıcı mutlaka kalmalı.
    • Rahim  
    23 Mayıs 2012 | 12:26
    13
    Bursaspora gönül veren tüm insanların doğum tarihini 16 mayıs 2010 olarak değitiren(iki isim) Sn.İbrahim YAZICI Bursasporumuzun sağlığı el verdiği sürece başkanı olarak kalmalıdır.Aynı Gençlerbirliği daimi başkanı İlhan CAVCAV gibi sevgili Ertuğrul SAĞLAMDA Manchester United T.Direktörü gibi Alex FERGUSON gibi hep bizimle kalmalııııııııı
    • Abdulkadir HAKSEVER  
    23 Mayıs 2012 | 09:44
    Bursasporun tüzüğünde "2006 yılından önce başka kulüp derneği üyelerinin hakları saklıdır" maddesi var, bu maddenin değiştirilmesi lazım.
    • ahmet  
    23 Mayıs 2012 | 05:20
    -3
    yönetim kurulu komple değişmeli . işte o zaman gelecege dahada umutlu bakabiliriz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR