KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yönetim istifa sesleri!

16 Eylül 2013 | 09:21

167 yorum

48939 okunma

Vojvodina maçından sonra bu sezon ikinci kez Erkan Körüstan yönetimi taraftarın sert tepkisiyle karşılaştı. Bazı yönetim kurulu üyeleriyle taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Bursa Atatürk Stadı'nda bu sezon ikinci kez 'Yönetim istifa' sesleri yükseldi. Beşiktaş karşısında alınan 3-0'lık yenilgi Yeşil Beyazlı tribünleri adeta çileden çıkardı. Siyah Beyazlı takımın attığı üçüncü golden sonra tribünlerden 'Yönetim istifa" şeklinde tempo tutuldu. Kale arkasındaki taraftarlar tepkilerini ilerleyen dakikalarda sırtlarını sahaya dönerek devam ettirdi. Aynı bölüm son olarak da koltuklara oturarak ses çıkarmadı ve sadece karşılaşmayı izledi.

TARAFTARLA TARTIŞILDI

Bu sırada kapalı tribünde de gerginlik yaşandı. Taraftarlar 'Yönetim istifa' diye bağırırken, kendi aralarında da kısa süreli gerginlik yaşadı. Protokol tribünde bulunan Bursasporlu yöneticilerle sözlü atışma yaşanırken bazı yönetim kurulu üyeleri taraftarın tepkisine karşılık verdi.

Gerginlik diğer yöneticilerin araya girmesiyle önlendi. Yeşil Beyazlı taraftarlar maçta iki net pozisyonu değerlendiremeyen Pinto'yu da oyuncu değişikliği sırasında yuhaladı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Beyazıt  
    24 Eylül 2013 | 20:16
    @krokodil dostum yazılanları okuma ve anlamada güçlük çektiğini düşünüyorum. Ben sana senin yazdıklarında düzeysizlik var demedim ki kendini savunuyorsun, ben benim yazdıklarımda düzeysizlik yok dedim, anlatabiliyor muyum? Netice itibariyle seninle aynı düşünceleri paylaşmayan insanlara tahammül etmen gerektiğini bir an evvel öğrenmen gerekir, yaşın kaç olursa olsun..
    • krokodil  
    24 Eylül 2013 | 17:22
    -3
    @Beyazıt zaten kuştepeli rumuzlu arkadaşı kollamak için mariz olayından bahsettim! cümle içinde mariz kelimesini kullanınca senin anlıyacağın dilden konuşayım dedim, ben yazdıklarımda bir düzeysizlik göremedim ama varsa bilki bu sana ithafen yazılmıştır... çan eğrisini aşağı çekmekten bahsetmişsin, bu da yine seviyeni gösteriyor ama çok istiyorsan onur belgelerimi sana e-posta ile gönderebilirim, muhabbet iyice ilkokul seviyesine düşmeden hadi...
    • Beyazıt  
    24 Eylül 2013 | 16:37
    @krokodil he bir de mariz'i kuştepeli arkadaşa itafen yazdım, bana yazdıklarına bir göz atarsan seviye farkını daha net görürsün güzel kardeşim, hadi eyvallah..
    • Beyazıt  
    24 Eylül 2013 | 16:36
    @krokodil sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Be güzel kardeşim yazdıklarım arasında bir tane seviyesiz cümle çıkar şuraya söz bir daha yazmayacağım. Ne güzel diyorsun üniversite mezunuyum diye, tamam çok güzel, o zaman yazılan diğer yorumları benimkiyle karşılaştırdığında en seviyeli yorumun benimki olduğunu görmen lazım, ama üniversite zamanında çanı düşüren bir öğrenciysen tabi dediklerimi anlamanı bekleyemem. Seviye farklı şeydir, yazdıklarıma katılıp katılmaman farklı şeydir. İkisini birbirinden ayır tamam mı?! İkincisi sen kimsin de benim yorumumu ciddiye almayacak potansiyelde bir insansın, bu nasıl bir egodur bir de bunu bana bir açıkla hele?
    • krokodil  
    23 Eylül 2013 | 10:51
    -2
    @Beyazıt, aslında hata sen de değil, yorumlarını ciddiye alıp cevap yazan da, anlaşılan bu siteye girip haber okuduktan sonra yorum kısımlarını atlamak lazım çünki yaş ve seviye oldukça düşük... burdan site yönetimine önerimdir, ben üye değilim ama olurum sorun değil, üye olmayan yorum yapamasın ve yorumcunun yaş ve şehir bilgileri rumuzunun altında belirtilsin. gerçi kim ne kadar doğru bilgi girer ayrı konu, ayrıca site yönetimi tiraj düşürmesin diye buna yanaşır mı?..
    • krokodil  
    23 Eylül 2013 | 10:46
    -2
    @Beyazıt bizde zaten vizyondan bahsediyoruz, bu yönetimde olmayan vizyondan kapiş!!! hem öyle mille mariz falan yanlış! eğer hepimiz Bursaspor taraftarıysak birbirimize girmeyeceğiz! küme düştüğümüz sene radikalin tribünlere ikilik soktuğu senelere denk geliyor ne garip dimi? şimdi aynı radikal yine iş başında, birileri sayesinde... Ayrıca akıl vereyim git paranı biriktir forma al falan bunlar ucuz laflar, karşında konuştuğun kişi 38 yaşında üniversite mezunu muhasebecilik yapan birisi, ben 20 senedir bu takımın peşinde koşuyorum, sen mi öğreticen bana taraftarlığı? senin gibilere cevap yazmak bile hata ama öyle klavye başına oturup hiç tanımadan karşındaki insanı yargılamanın yanlışlığını anlaman için!...
    • Beyazıt  
    22 Eylül 2013 | 21:48
    @kuştepeli 2 çocuğun varmış gibi hareket etmezsen seni marizleyen çok olur dikkat et benden sana abi tavsiyesi. Arma mücadelesi zaten hepimizin isteği, otur bir düşün dediklerimi anlarsın.
    • KUŞTEPELİ  
    22 Eylül 2013 | 20:47
    -2
    BEYAZIT SEN NE AYAKKSIN.HARBİDEN SEN NE AYAKSIN.ATEŞİ GÖRMÜŞ BUZ GİBİ ERİYOZ.SAKIN KÜFÜR VE HAKARET YAZMA 2 ÇOCUK BABASIYIM ONA GÖRE.SIKINTIN VARSA AÇIK ADRES YAZIŞALIM.HANİ DENK GELELİM.BEN BU ARMA İÇİN ADANADA DEVRİM YAPMIŞLARDAN BİRİYİM.ÇOK SEVİYOSAN BAŞKANINI BU GECE GEL ÖZLÜCEYE
    • Beyazıt  
    22 Eylül 2013 | 20:08
    @krokodil senin söylediklerin beni çileden çıkarmadı çünkü karşıt görüşe saygım vardır. Şimdi güzel kardeşim, bizim takımımız bu yıl ortalamanın altında bir oyun oynuyor ve bu durum hiçbirimizin istediği bir durum değil. Benim demem şu ki yönetimin yazın naptığının şeceresini tutacağına(ki naptığını bilmiyorsun sadece varsayımdır söylediklerin) ben birey halimle napabilirim diye düşün. Akıl edemiyorsan sana söyleyeyim, git paranı biriktir orjinal forma al, youtube'u aç bütün Bursaspor videolarını izle trajı yükselt, forumlarda Bursaspor lehine yorumlar yap. Çünkü bu senin işin! Senin işin teknik direktör gibi onu al bunu çıkar değil, unutma! Kulüp proje yarışması yaptı bizim taraftarımızdan kaç tane proje çıktı söyle bakayım bana?! Bir ikincisi ben Bursaspor ile Galatasarayı kıyaslamadım dediklerimi tekrar okursan anlarsın neyi kıyasladığımı(ipucu: vizyon).. Selametle..
    • krokodil  
    20 Eylül 2013 | 16:03
    -3
    @Beyazıt önceki yorumlarını okumadım ama son yorumun zaten çileden çıkardı! 2-0 oldu taraftar yine umudunu kesmedi belki birşeyler olur gibisinden ama 3 olunca artık zıvanadan çıktı!... takımın eksik bölgeleri belli iken bu yönetim koca yazı ağustos böceği gibi boş geçirdi. 3 yabancı transfer edildi gidenlerin yerine ve gelenler formsuz, göbek bağlamış şekilde geldi! şamil malum küme düşen ordu dan geldi, yasinde zaten 4 ay top oynamamış! bir tek hazır gelen futbolcu kazım, onu da 20 günde zor transfer ettiler, takımla doğru dürüst antrenman yapamadan maça çıktı!!! hal böyle iken bu taraftar kime tepki gösterecek? sorarım size Beyazıt efendi!!! sen kalkıp galatasaray ile bizi nasıl kıyaslıyorsun? zaten futbolla olan alakan burdan belli; galatasarayın yedekleri senin as takımını yener! adamlarda kadro kalitesi var, kadro derinliği var! diceksin burda yenemediler gördük, her takımda iniş çıkışlar olabilir; iyi oyuncuların, iyi hocan varsa umudun vardır, o ayrı şey ama bizdeki kadronun başına mourinho'yu getirsen nolur? bu topçularla ne yapar? ee kadronun kalitesini arrtımak yönetimin işi değil mi? taraftar 22.000 kombine alarak, maçlarda deli gibi takımını destekliyerek görevini yapmıyor mu? o zaman yönetim de görevini yapacak arkadaş 2*2=4! elaleme cühela diyeceğine kendi yazdıklarını oku da kendin biraz ders çıkar! yapıcı fikir mi istiyorsun, eğer karşındaki rakip teknik olarak senden üstünse rakipten çok koşup her topa ayak uzatman, tatlı sert oynaman lazım. bjk hem bizden teknik oyunculardan kurulu hem de adamlar hem bizden çok koştu hatta koşu rekoru kırdı! antremanlarla oyunucuyu belli bir forma sokarsın ama kalkıp şahinle bmw yi yarıştıramazsın! iş yine dönüp dolaşıp kadro kalitesine dayanıyor!
    • Recep  
    19 Eylül 2013 | 13:55
    Bu taraftarın istediği 2 şey var her sene
    1. Uefa'da gruplara kalmak
    2. Bjk yi içerde ezmek,dışarda kora kora mücadele görmek.
    2sinide gerçekleştiremiyosan,durmayacaksın.
    • Beyazıt  
    19 Eylül 2013 | 13:18
    -1
    Kombinenin fotoğrafını profile koymakla Bursasporlu olunuyorsa seve seve koyarım. Şunu anlamıyorsunuz, ben iş yoğunluğum sebebiyle maça gidemedim evde seyrettim, adamlar bariz bizden iyiler ve hakederek kazandılar. 2-0 yenilirken birşey yok 3-0 oldu 'yönetim istifa' sesleri geliyor. Bakın Real Madrid, Galatasaray'a 6 tane atti onlarda bağırdı mı sizler gibi?! Hayır bağırmadı onun yerine taraftar ve Fatih Terim bu skordan kendince dersler çıkardı. Bende diyorum ki bir taraflarınızı sahaya dönceğinize yapıcı fikirler üretin. Nitekim cühelanin tenkidi, boş tenekenin tıngırdamasından ibarettir..
    • neso  
    17 Eylül 2013 | 22:50
    Ne çapulcusu ya, o grup çorbacı diye bağırıyordu.Futbolun içine siyaseti çapulcu veya tayyipçi hiç biriniz sokmayın.Biz Bursasporumuzu desteklemeye geliyoruz.Yeter taraftarı ikiye bölmeyin
    • ayhan  
    17 Eylül 2013 | 18:23
    Bursasporumuza siyaseti kim bulastirip bizi bolduyse Allah onlarin belasini versin, resmen bize kufureden ve capulcular diyen corbaci tayyibin itlerine sesleniyorum ne palaniz ne polisininizin bize gucu yetmez biz Bursasporumuzu ve Bursamizi ve ulkemizi karsiliksiz sevdik Atatürk un izindeyiz.
    • 1963  
    17 Eylül 2013 | 17:59
    Vizyonu olmayan bir adamdan hayır gelmez. Sen bu büyük klübün başkanısın çıkıcaksın televizyona anlatıcaksın. Ben bu takımı aldım bunu yapıcam şurda başarı yakalıcam diceksin hayallerini anlatıcaksın. Çıkıcaksın yeni stadın adı gelirleri hakkında bizi tatmin ediceksin. Avrupada yer alamayışımızın nedenini hikmet karamana bağlamıcaksın gereksiz saçma yapılan transferlere ve sırf bonservis vermemek için kaçırılan adamların hesabını vericeksin gerekirse özür diliyeceksin devre arasını bekleyin diceksin. Ama sen de bunları yapıcak yürek olmadığına göre şimdiden ver istifayı sen rahat biz rahat
    • Texaslee  
    17 Eylül 2013 | 17:48
    Kardeşim yönetimin becereksizliği çok belli. Kasımpaşa kayseri eskişehir bizden sağlam transferler yaptılar. Bursaspor taraftarını kimse kabdıramaz . Hepimiz görüyoruz nereye ne tarz adam alınacağını. Emin olun hiç farketmez herhangi birini takımın başına koyun kendisnin yapacağı 3 transferle ( hem de en az parayla) bu takımı uçar kimse tutamaz
    • Bursa  
    17 Eylül 2013 | 16:11
    Beyazıt arkadasım çek aldıgın kombinenin faturasını koy profil resmine görelim Bursasporlulugunu ! ! !
    • nacromencer_16  
    17 Eylül 2013 | 14:47
    hakan demir ertugrul hoca olsaydı boyle mi olurdu demişsinde . bende sorarım sana kadroyu kim mahvetti de çekip gitti bu takımdan ? şimdi gittigi eskişehirin puanı bizden cok mu farklı onlarında 4 puanı var bizimde .. ertugrul kim yani daum ertugruldan hem tecrübeli hem üstün bu kadroya mourinho gelse ne yapacak allah askına eldeki malzeme bu bizi buna mahkum ettiler yazıklar olsun
    • bercan yılmaz  
    17 Eylül 2013 | 13:28
    -6
    arkadaşlar gerçek şu bana göre biz oynamaya çalıştık şerefsizler çok iyilerdi bizi oynatmadılar olaya buradan baktığın zaman ne diyeyim biz kötü takım deiliz bunu herkez görücek zamanla sabırlı olalım biraz
    • ORHAN  
    17 Eylül 2013 | 13:20
    beyazıt arkadaşım doğru söylüyosunda insan sevdiğine zarar verildiğini hissettiği zaman tepki vermezmi?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR