KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yine deplasman cezası geldi!

15 Eylül 2016 | 17:53

12 yorum

9377 okunma

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 15.09.2016 tarih ve 9 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

BURSASPOR Kulübünün, 11.09.2016 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜNE giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

 TFF.org

    • dyyyy  
    16 Eylül 2016 | 18:03
    adana deplasmanına gitmedim bilmiyorum haklıydı haksızdı fakat bu maçta hakettik 50 tezahürat yaptıysak 40 ında küfür vardı,şaşırmamak lazım.fenerde almış zaten.
    • carsamba_texas  
    16 Eylül 2016 | 11:23
    adanadan ceza yiyen tayfa gider şimdide. bir öyle bir böyle. göztepe ve Bursa bu sistemi iyi yapıyor
    • isim soyisim  
    16 Eylül 2016 | 09:50
    corbacı16 abartma ıstersen sankı barcelona gıbı oynuyoz sen corbana devam et ama futboluda ogren febe macında yoksa tek kale oynadık dımı
    • nedim kıllı  
    16 Eylül 2016 | 01:39
    kim ediyor bu küfürleri inanmazsınız.ergenleri ve provokatörleri bir yana koyarsak benim basket hakemi eniştem bile yardırıyor evli çoluklu çombalaklı gülmekten yarıldım yanında neden ediyorsun yahu relax dedim önce pis pis sırttı sonra ' napim tabiatım böyle'demedi teoman gibi 'bunalıyorum nedimim ben maçlarda ana avrat dümdüz saydırmazsam eksik hissederim kendimi hasta düşerim kanser olurum' bunu diyen bir hakem...sözün bittiği yerdeyiz ne desek boş!eğitim falan hikaye eğitim sistemimiz ezberci çıkarcı sonuç odaklı papağanlar düzenbazlar yetişriyor aşağılık komplekslerini kenara atıp özümüze döneceğiz ahlakçı değil ahlaklı olacağız nasıl mı herkes ancak kendisini kurtarabilir kendisini bulan bir an evvel kaybeder zaten çünkü dünya bir av yeri!
    • timsah rafet  
    16 Eylül 2016 | 01:31
    arkadaş kimler küfür ediyorsa almayacaksın maçlarda bunca teknoloji pasokartı cartı curtu bir bakıyorsun kulüpler yiyor cezayı.müslüman türklere yakışır mı küfür etmek?islamı en iyi temsil eden ancak ve ancak türklerdir ama hangi türkler kendini kaybeden türkler değil elbette.bizim araplardan farkımız aklı ve kalbi duyguları aynı potada eritebilmemiz.ne gavurlar gibi robotlaşıyoruz ve ahlakımızı yitiyoruz ne de araplar gibi iki yüzlüce yan gelip yatıp hayal dünyasında yaşayıp sürüngenleşiyoruz.bakmayın siz çomaristana döndüğümüze çok akıllı insanlarımı var ah bir de aradaki reziller olmasa kimdir bunlar siz çok iyi biliyorsunuz: türküm demeye utanan ama cukkayı dolduranlar senden benden çok hakka sahip olanlar ırkçı amerikanın milletimize evrensel insan modelini inceden yedirip yeni nesil homolar yetişmesine vesile olanlar vatan hainleri cahil cühela takımları falanlar filanlar yolda otobüste maçta apartmanda trafikte kasapta avmde her yerde bu öküzler!ama biz yani gerçek türkler bir gün intikamın da en asilini misliyle almasını biliriz ve asla ıska geçmeyiz.(dikkat ederseniz nokta ile bitirdim cümlemi ünleme ihtiyaç yok virgül ise hayatta benimsenmez türklerde çünkü bitiririz orası burası ayrı oynayanı.)
    • tankut  
    16 Eylül 2016 | 01:14
    böylesine üçüz yalakası bir federasyon ve amatör disiplin kurulu varken defalarca inadına inadına küfür etmek neden?kendilerine küfürü yakıştıranlara şunu soruyorum ayrıca:kapınızda gecenin yarısında aşağılık birileri küfür etse hoşunuza gider mi?benim başıma geldi o günden beridir ağzımdan küfür çıkarmamak için çırpınırım.farkında olmazsanız ders çıkarmazsanız hayat size yaşadıkça bedeller ödetir.ahmak adam hani ettim küfür bir halt olmadı diyebilir(maç için demiyorum sadece her duruma uygulayın)ama olacak tecrübesizlik size yanlış şeyler yaptırmasın.öfke kendini bilmezlikten gelir onu çok iyi yönde kullanın gereksiz ve aşağılıkça harcamayın.

    hayatta öğrendiğim en önemli şeydir bu çünkü söylediklerimiz eylemlerimiz düşüncelerimiz nesnelerden farksız değildir.toprağa ne ektiysen nasıl biçiyorsan soyut olan ne varsa ektiklerin yeşerecek ama iyi ama kötü.ilk başlarda iyi şey yapıp kötü sonuçlar alıyor gibi algılayabilirsin ama aceleci olma kötü işler yapıp ilk başlarda keyfi gıcır olanın sonu tarihte yığınla mevcut.fotoğrafın tamamını görebilmek için kahin olmaya ya da bilim adamı olmaya da gerek yok insaflı olun yeter.

    dostluk olsun sağlık olsun diye yapılan sporun sizi canavarlaştırmasın izin vermeyin.siz canavarlaştıkça birilerinin cepleri dolacak sizin canavarlığınız ancak üç beş garibana ya da alakasız adama olur ağa babalar kalın enselilere ulaşamazsınız bile.sadece büyütürsünüz onları.

    kapitalist dünya az önceki örneğimde belirttiğim üzere spordan bile kan emmek istiyor ve sizleri kullanıyor.nedir lan futbol asgari ücrete çalışan adam maaşının güdüklüğüne isyan etmiyor futbol için kendini sahalara atıyor birbirlerini bıçaklıyor.deliliğin yüceltildiği bir çağdayız.uyanın ey uyurgezerler!

    not:amacım entel dantel futbol yorumlarının içinde kültürlüyüm şovu değil bunu açıklamak bile utandırıyor beni nedir mi amacım futbolu büyütmeyin spor olarak görün sonuç ne olursa olsun(kapital düzen bizim sonuç odaklı olmamızı istiyor çünkü yıpranıp üzüleceğiz denemekten gevşeyemeyip düşenemeyip manyaklaşacağız onların ekmeklerine bal kaymak süreceğiz)sakin olun hepimiz bu sonlu oyunun sonunda öleceğiz abartmayın insan olarak ölün de hayvanlardan farkınız olsun.
    • gectim  
    16 Eylül 2016 | 00:43
    kardeşim tv başından izlerken bile küfürleri duyduk normal yani :D
    • kingsize  
    15 Eylül 2016 | 22:04
    -2
    olaya bakın konya avrupada biz ???
    • crash1606  
    15 Eylül 2016 | 21:38
    Yine ceza yedik demek yerine yine kufur ettik demek lazim.
    Taraftar daha algiliyamiyor heralde. Arkadas kufur edince cezayi yapistiriyorlar iste. Etmeyin su kufuru yeter artik. Sene sonunda bir bonservis parasi su kufurlerden veriyoruz.
    Sonrada niye ceza aldik diye aglaniyoruz.
    • Bar  
    15 Eylül 2016 | 19:45
    Her zaman her yerde en büyük Bursa
    • Bursasporum16  
    15 Eylül 2016 | 19:16
    Ben bu konuda pfdk yı haklı buluyorum gidip küfür ederseniz tabikide ceza yiyecez hep bizim istediğimiz olmaz taraftarlarımız küfür etmeseydi cezayı yemezdik.
    • ÇORBACI16  
    15 Eylül 2016 | 18:08
    şu ligden BursasporUMU çıkarın,bu lig 5 para etmez !

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR