KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

''Yılı galibiyetle kapatmak istiyoruz''

26 Aralık 2013 | 15:55

12 yorum

7220 okunma

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Gaziantepspor maçını kazanarak yılı galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi. Transfer konusunda ise 50-60 futbolcuyu izlediklerini ve yönetime 3-4 futbolcunun ismini verdiğini dile getiren Daum, bu oyunculardan özellikle 2'sinin alınmasının kendisini mutlu edeceğini kaydetti.

"ŞENER KADROYA GİRECEK"

Takımın durumu hakkında bilgi veren tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: "Şener kadroya girecek. Bizimle birlikte Antep'e gelecek. Basser oynayamayacak durumda. Belluschi'nin son haftalarda problemi var. ağrılarına rağmen takıma hizmet etme adına her şeyi yapıyor. O da bizimle Antep'e gidecek. Pinto idmanlara çıkamadı. O da sakat. Bizim için bu yılı galibiyetle bitirmek çok iyi olacak Son haftalarda üzerine koyduk. Bunun devamını görmek istiyoruz. Antep'te 3 puan almak istiyoruz. Gaziantepspor'un forvet oyuncuları gerçekten güçlü. Kendi adımıza onları durdurabilme ve sonra kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Gaziantepspor maçını üç puanla bitirirsek, kupa da gruplara kalmamız, sezon içinde yaşadıklarımıza bakılırsa 26 puanla bitirirsek, yaşadığımız olumsuzluklara bakılınca iyi olur diye düşünüyorum."

"AYHAN BARIŞICI İLE ÇOK İYİ BİR ÇALIŞMAMIZ OLDU"

Daum, bir gazetecinin, "Genel Direktör Ayhan Barışıcı'nın istifasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna şu karşılığı verdi: "Ayhan beyi gerçekten seviyorum ve seviyorum. Bizim için Ayhan Barışıcı'nın görevi çok önemliydi. Dışarıdaki gruplarla kulüp arasındaki iletişimin kurulmasında çok güzel işler yaptı. Kendisi de çok tecrübeli olduğu için takıma da bu yansıdı. Türk futbolcularla güzel bir iletişim içinde kulüp için güzel işler yaptı. Ben onunla çalıştığım için çok mutluydum. Çok iyi bir çalışmamız oldu."

"50-60 FUTBOLCUYU İZLEDİK"

Yeni transferlerin kamp öncesi takıma yetiştirilip yetiştirilmeyeceği yönündeki soruya Daum, şu cevabı verdi: "Bizim için çok önemli bir süreç. En kısa zamanda transferlerin bize katılması takıma güç katacaktır ve hedeflerimize ulaşmamız adına bize yardımcı olacaktır. Scouting Direktörümüz Tarkan Batgün ile birlikte çalışma içindeyiz. Kendi scout ekiplerimiz çok iyi çalışıyor. Benim de uluslar arası bağlantılarım var. Futbolcular hakkında bilgileri aldık ve sunduk. 50-60 futbolcuyu izledik. Analiz yapıldı. Bazı futbolcularımızı sunmadılar çünkü onlar yetersiz diye düşündüler. Çok büyük bir çalışma içine girdik ve hazırlayıp yönetimimize sunduk. Ülke içinde de Kemal Batmaz Hocamızda bize isimler sundu. Biz gerçekten birlikte çok önemli çalışmalar içindeyiz ve güvenilir işler yapıyoruz. Ben sportif açıdan sorumluyum, diğer kısmı yönetimin işi."

"3-4 OYUNCU İSTEDİM AMA İKİSİ ALINIRSA MUTLU OLURUM"

Daum, yönetime kaç futbolcunun ismini verdiği yönündeki soru üzerine, şunları dile getirdi: "Ben çok oyuncu yerine kaliteli oyuncu almayı söylediğim doğru. Eğer kaliteyi kazandırabilirseniz futbolcu transfer sayısını düşürebilirsiniz. Bunları yaptığınız zaman yazın diğer sporcularla ilgili transfer yapılması gerekiyor. Fernandao'yu istedim, o gerçekleşti. 3-4 oyuncu daha istedim. Bunların içinde iki tanesi alınırsa gerçekten mutlu olurum."

"HAKAN ASLANTAŞ GİTMEK İSTİYOR, PİNTO, OKAN VE EMRE İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

Takımda bulunan futbolcuların da gelecekleri ile ilgili kendileri ile görüşebileceğini ifade eden Daum, şöyle devam etti: "Hakan Aslantaş bana geldi, görüştük. Çok iyi bir görüşmemiz oldu. 'Sezon sonunda mukavelem bitiyor, takımdan ayrılmak istiyorum' dedi. Biz de forma şansı bulamayan Okan, Emre Pehlivan gibi oyuncularla da görüşeceğiz. Onlar da oynamak istiyorlar ama oturup birlikte karar vereceğiz. Batalla oynamak istemediği için kendi geleceği ile transfer görüşmeleri içinde. O'nunla da bu konuda görüşmemiz olacak. Pinto ile açık bir görüşmemiz olmadı. Ama görünen takımdan gideceği yönünde sinyaller var. Aynı şekilde onunla görüşüp bir çözüm bulacağız. Diğer futbolculardan bir şey duymadım."

"HİÇ BİR FUTBOLCUMUZU GÖNDERMİYORUZ"

Kulüple mukavelesi bulunan diğer oyuncularla devam edeceklerinin altını çizen Daum, "Diğer futbolcularımızla devam edeceğiz. Onları bir yere verme niyetimiz yok. Onlar mukaveleli oyuncularımız, onlarla birlikte ikinci devreye gireceğiz. Oynamayan oyunculara teklifler geliyor ama ben onlara 'kesinlikle size ihtiyacımız var' diye net bir cevap veriyorum. Biz hiçbir futbolcumuzu göndermiyoruz." diye konuştu.

Daum, Sestak'ın bir süre takımda yer bulamaması konusunda ise bazı nedenlerle birlikte yabancı sınırlamasını gerekçe gösterdi. Daum ayrıca, Sestak'ı kesinlikle satmayacaklarını vurguladı.

"TUNCAY'A SÖYLENENLER BENİ ÜZÜYOR, HAK ETMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Daum, "Tuncay Şanlı takımdan ayrılmak istiyor mu?" şeklindeki soru üzerine şöyle konuştu: "Benim mukavelelerle ilgili bilgim yok. Dışarıda olan arkadaşlarımız içerideki Tuncay'ı görmüyor. O'nun takım içinde büyük bir fonksiyonu olduğunu dışarıdakiler görmüyor. Tuncay'ı göklere çıkarmak istemiyorum ama Milli Takım kaptanlığını yapmış, çok güzel işlere imza atmış bir oyuncu. Bursa'ya geldiğinde sevindirici bir durumdu. Fenerbahçe'ye gol attığında sevincini göstermeyince tepkiler aldı. Ama takım içindeki arkadaşlık ve takımdaki motivasyon açısından Tuncay Şanlı çok önemli bir futbolcudur. Takım içinde bir kaptan gibi birlik ve beraberliğe katkıda bulunuyor. Bunlar görülmüyor. Gülümseyerek bu olayı karşılıyorum. Tuncay'ın maç başı parası olduğu söyleniyor, ama bunun etkili olduğunu sanmıyorum. Tuncay'ın nasıl bir mukavelesi olduğunu da bilmiyorum. İdmanlarda çok iyi çalışması, takım içinde birlik beraberlik adına çok büyük adımlar atan, deplasmanlarda her zaman odak noktası olan Bursasporlu bir futbolcuyu oyuna soktuğumuz zaman mükafatlandırıyoruz. Çok iyi bir karakter olduğunu biliyorum. Bunları söylemek üzüyor beni, bunu hak etmediğini düşünüyorum."

 Bursaspor.org.tr

    • elmasbahçe  
    28 Aralık 2013 | 12:54
    kemal batmaz tam bir kurt hoca yerlide ona güveniyorum yabancıdada artık nokta adamlar alınsın daum hocam yönetimde biraz elini cebine atarsa ilk 5 seneyede toparlar bu takım
    • tek 16  
    28 Aralık 2013 | 06:04
    sen değilmiydin tuncay için batalla yı harcayan.şu tuncayı koruduğunun yarısı kadar batalla yı koruyabilseydin batalla şuan takımda olurdu.defol git daum tuncayınıda al defol git.
    • arabayatagli  
    27 Aralık 2013 | 15:48
    Dogru soze ne denir emre pehlivan ve okan deniz ve ozan tufan neden oynamiyor yoksa onlarin babalari futbolcu olmadigi icin mi
    • bold  
    27 Aralık 2013 | 15:45
    green armyye sonuna kadar katılıyorum biz de 20 sene önce bu yollardan geçtik o zaman da babası futbolcu ya da yönetici olan yeteneksiz de olsa hep üst kademeye zıplardı yetenekli garibanlar ağzıyla kuş tutsa olmazdı. 7 yaşında miniklerinde başlayıp 17 yaşında paf takımına kadar devam edip sırf bu çakallıklar yüzünden bir yere gelemeyeceğimi anlayıp bırakmıştım altyapıyı bari okuyayım diye. demek ki 20 sene sonra bile hiçbir şey değişmedi altyapılarda.
    • Zafer male  
    27 Aralık 2013 | 14:17
    grenn army helal olsun babası dedesi futbolcu olmayan giremiyo bencede o batuhanı oynatıp bunları kadroya almayan zihniyeti ben varya
    • grenn army  
    27 Aralık 2013 | 11:58
    kımse kusura bakmasın okan denız ve emre pehlıvan bu takımda oynayamıyorlarsa babalarının eskı futbolcu olmaması tek sebebtır ;)
    • berryroad  
    27 Aralık 2013 | 08:20
    sen Bursasporun teknik direktörüsün daum bunu anla artık. baştan aşağı saçmalamışsın yine.
    • brser  
    26 Aralık 2013 | 22:17
    18
    ya bırak su tuncayı daum ınsan ol ınsan! dk 90 bu adamı her maca sokuosun deneyım kazansın dıye ! o da yetmıyo her maca gırerken el ense g.teparmak gıdıosunuz kulubede! agır ol bıraz agır herkese durdugun gıbı suratsız dur bıraz..bu adamı da ovup durma surda kendındende nefret ettırme ıyıce..
    • sturm  
    26 Aralık 2013 | 19:36
    papaz, hadi bi git ya, ferhat, murat Bursasporda her zaman oynayabilecek topçulardır, diğerleri tamam.
    • papazteksas  
    26 Aralık 2013 | 18:00
    -8
    OKAN DENİZ'e YOL,TUNCAY'a YOL,HAKAN ASLANTAŞ'a YOL,PİNTO'ya YOL.
    MUSA ÇAĞIRANA YOL,YASİN PEHLİVANA YOL,ŞAMİL'e YOL,FERHAT KİRAZ'a YOL,MURAT YILDIRIM'a YOL:Bursaspor KALİTESİNE YAKIŞMAYAN FUTBOLCULAR.
    • Zafer male  
    26 Aralık 2013 | 17:41
    18
    okan deniz batuhandan daha iyi değilse hiç birşey bilmiyorum hiç bişey yapmayan batuhan hep kadroda okan deniz gönderilmemeli emre pehlivan yasinden musadan kötümü de gönderiliyo bu gençelri ararız bence
    • cemal  
    26 Aralık 2013 | 17:04
    daha 27 yaşında al Jajayı, al volkanı transferi kapa..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR