KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Bursa'ya yeni teknik ekip

22 Haziran 2015 | 13:19

4 yorum

11646 okunma

Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde gerçekleşen imza törenine Futbol Şube Sorumlumuz Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkanımız ve Yeşil Bursa Başkanımız Kemal Güler ve Yeşil Bursa yeni teknik ekibi katıldı.

Pilot Takımımız Yeşil Bursa'nın yeni teknik ekibinde şu isimler yer alıyor: Teknik Direktör: Ahmet Suphi Evke, Menajer: Fatih Çayla, Yardımcı Antrenör: Türker Kırpar, Kaleci Antrenörü: Necati Pala, AR-GE ve İzleme Antrenörü: Ergün Işık, Medya İletişim ve Analiz: Coşkun Özdemir.

Kemal Güler: "Hedefimiz Oyuncu Yetiştirmek"

İmza töreninde konuşan Yeşil Bursa Başkanı ve Mali Asbaşkanımız Kemal Güler, hedeflerinin oyuncu yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Güler sözlerini şöyle sürdürdü; "Bugün burada Bursasporumuzun içinden tıpkı bir U21, U19, U17 takımı gibi gördüğümüz Yeşil Bursa takımımızın imza törene hoş geldiniz. Yeşil Bursa bizim için altyapı takımlarınızla A Takımımız arasında köprü vazifesinde olacaktır. A Takıma çıkmak için başarılı olan arkadaşlarımızın gelişimlerini tamamlamak için güzel bir eğitim yeri olacaktır. Yeşil Bursa'nın başına getirdiğimiz hocamız Ahmet Suphi Evke yıllarca Bursaspor'da futbol oynamış ve Bursaspor'un birçok organında görev yapmıştır. Bu işi en iyi yapacak isimlerden olan Ahmet Suphi Evke ve teknik ekibini seçtik. Camiamıza hayırlı olsun. Hedefimiz daha önceki yıllarda olduğu gibi bir üst lige çıkmak değil. Altyapıdan çıkan oyuncularımız A Takıma kazandırmak olacak. Burada U21 Takımımızdan U19 Takımımızdan den çıkan oyuncuları oynatıp A Takıma hazır oyuncu haline getirebilmek. Hedefi şampiyonluk olarak koymuyoruz. Hedefimizi oyuncu yetiştirmek olarak koyuyoruz, tabiî ki sonuçlar biz hedefe götürürse buna hayır demeyiz."

Törende konuşan Ahmet Suphi Evke ise şunları söyledi; "Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Ben buradan çok fazla uzak kalmadım, yuvama geri döndüm diyebilirim. Böylesine önemli bir görevi bana verdikleri için öncelikle Kemal Güler başkanımıza ve yönetim kurunla teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıllara göre hedefimiz daha da zorlaştı. Bursaspor'un omzundaki yükü hafifletmek için var gücümüzle çalışcağız. Bir çok oyuncuyu elimizden kaçırdık. Burada oyuncuları tutup gelişimlerini tamamlayıp buradan A Takıma çıkmalarına sağlayacağız."

 Bursaspor.org.tr

    • Kalle  
    23 Haziran 2015 | 10:55
    Ulan yalandan rüzgar yapmayın bea olsa nolur kafaya oynayatak takımımı yapcaniz
    • inegöllü  
    22 Haziran 2015 | 17:18
    güzel.
    • noyan ve ekibi  
    22 Haziran 2015 | 16:00
    -2
    pablo martin batallaaaaa lalalalalayylay pablo martin batallaaaa
    • cancan  
    22 Haziran 2015 | 13:40
    süper olmuş.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR