KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Bursa'ya 15 takviye

21 Ağustos 2015 | 22:17

2 yorum

10843 okunma

Hafta sonunda Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasman maçıyla yeni sezona start verecek olan pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde düzenlenen törenle dış transferde 7, iç transferde ise 15 isimle sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde imza şov yaptı.

Düzenlenen törende dış transferde 7, iç transferde ise 15 isimle sözleşme imzalandı. Başkanımız Recep Bölükbaşı, Mali Asbaşkanımız ve Yeşil Bursa Başkanı Kemal Güler, Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkanımız Faruk Bakgör, , Yeşil Bursa A.Ş. Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke'nin de katılığı organizasyonda ilk olarak dış transferler Volkan Tercan, Bilal Hallaçlar, Mustafa Emre Can, Anıl Çetin, Kemal Ata, Zübeyir Erçoban ve Yasin Çelik, kendilerini Yeşil Bursa'ya bağlayan sözleşmeleri imzaladı.

Bursaspor'dan 15 takviye

A Takıma oyuncu yetiştirmeyi hedefleyen Yeşil Bursa'ya en büyük takviye ise altyapımızdan geldi. Tam 15 isim kiralık olarak pilot takımın kadrosuna dahil oldu. Yeşil beyazlı takım Muhammed Şengezer, Batıcan Aday, Mehmet Kalkan, Oğulcan Şahin, Kenan Uz, Emirhan Çolak, Mustafa Ün, Enes Ata, Mertcan Erdem, Semih Özen, Barış Sinan Üstün, Kadir Turhan, Tugay Meşekoparan, Çağrı Gülcü ve İbrahim Sürgülü'yü kiralık olarak renklerine kattı. İmza töreninde konuşan Başkan Kemal Güler, 'Sakatlıksız bol başarılı bir yıl diliyorum' dedi.

BAŞKAN BÖLÜKBAŞI: " Tüm sporcularımıza güveniyorum"

Yeni sezonun sakatlıksız ve başarılı bir şekilde geçmesi için yapılan kurban kesimi ve dualardan sonra açıklamalarda bulunan Başkanımız Recep Bölükbaşı ise, 'Öncelikli hedefimiz buradaki genç oyuncularımızı A takıma yetiştirebilmek. Ama bu değil ki şampiyonluk hedeflemiyoruz. Tabii ki 2. Lig'e çıkarak Bursaspor'da oynamayı hak ettiğinizi bize kanıtlayacaksınız. Ben burada yatırım yaptığımız tüm sporcularımıza güveniyorum. İnşallah kazasız belasız güzel bir sezonla bizleri gururlandıracaksınız' diye konuştu.

 Bursaspor.org.tr

    • ınegollu osman  
    22 Ağustos 2015 | 00:49
    hayırlı olsun
    • 1963greenarmy16  
    21 Ağustos 2015 | 23:46
    11
    Arkadaşlar bu sezon TFF'nin PFDK cezaları daha da ağırlaştırıldı. En ufak küfürde anında tribün kapatılacak. Trabzonspor'un kale arkaları ve maraton tribünleri ile Konya'nın bir kale kale arkası tribününe ceza geldi. O gün maçı o tribünde izleyenlerin kartları bloke edildi. Arkadaşlar aman dikkat, bu cezaların ciddiyeti hakkında Teksas.org sitesinin bilgilendirme yapması lazım. Yoksa 1 maç izleyip 1 maç izleyemeyecek hale geleceğiz. Bu da demek oluyor ki 1 sezonda 9 maç. Allah'ını ve Bursaspor'u seven küfür etmesin ve sahaya yabancı madde atmasın.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR