KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Bursa'nın fikstürü belli oldu

01 Ağustos 2013 | 18:01

5 yorum

8433 okunma

3. Lig'deki pilot takımımız OYAK Renault’nun 2013-2014 sezonu fikstürü belli oldu. Önümüzdeki günlerde Yeşil Bursa ismini alacak olan takımımız sezonu Kahramanmaraş deplasmanında açacak.

Spor Toto 3. Lig'de 2013-2014 sezonu fikstürü bugün İstanbul'da çekildi. Yayıncı kuruluş Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile kulüp temsilcileri katılırken, 54 takımın üç farklı 18'erli grupta mücadele edeceği 3. Lig'de maçlar 1 Eylül'de başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Ligde ikinci yarı, 19 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 4 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak. Bursaspor'umuzun pilot takımı OYAK Renault (Yeşil Bursa) sezonu 1 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçıyla açacak.

BALIKESİR İLE HAZIRLIK MAÇI

Yapılan kura çekiminin ardından Bursaspor Akademi'ye açıklamalarda bulunan Yeşil Bursa'nın Spor Direktörü Murat Şengül sezon hazırlıklarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti. Daha önce OYAK Renault iken de görev yaptığını belirten Bursaspor'un "Rossi" lakaplı eski futbolcusu, takımın 15 gündür idman yaptığını vurgulayarak, "3 Ağustos Cumartesi günü PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile Vakıfköy'de bir hazırlık maçı yapacağız. Teknik heyet aynen görevine devam ediyor. Takımımızı Şenol Ulusavaş çalıştırıyor. OYAK Renault'dan yola devam etmek istediğimiz isimlerle anlaştık. Bursaspor A2 takımının yanı sıra Merinosspor'dan da Metehan ve Eren kadroya dâhil edildi" dedi. Takımın renklerinin yeşil-beyaz olacağını vurgulayan Şengül, "Yeni logomuz da önümüzdeki günlerde duyurulacak. Maçlarımızı yetiştirebilirsek NOSAB'daki stadyumumuzda oynayacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

Not: Bu sezon çok yakından takip edeceğimiz yeni pilot takımımıza altyapımızdan dahil olan isimleri önümüzdeki günlerde liste halinde açıklayacağız.

Yeşil Bursa fikstürü
Kahramanmaraş Bld. (D)
Adliyespor
Sivas 4 Eylül Bld. (D)
Siirtspor
Payas Bld. (D)
Bergama Bld.
Trabzon Kanuni (D)
Tekirova Bld.
F. Karagümrük (D)
Derince Bld.
Silivrispor (D)
Adıyamanspor
Ümraniyespor
Belediye Bingölspor (D)
Ankara Demirspor
Beylerbeyispor (D)
Kızılcabölükspor

 Bursasporakademi.com

    • bursaly  
    04 Ağustos 2013 | 15:29
    nilüfer le inegöl düştümü
    • ahmet  
    01 Ağustos 2013 | 21:59
    alt yapı kapandı oyak renault alt yapısında oynayan bunca çocuk nereye gidecek ?
    • Orhan  
    01 Ağustos 2013 | 18:18
    22
    Zamanında karagümrük bizimle uğraşmaya çalışıyordu dengimiz pilot takımımız :)
    • Neco Reis  
    01 Ağustos 2013 | 18:09
    18
    9.hafta karagümrük deplasmanı iyi gider hani
    • slow and steady  
    01 Ağustos 2013 | 18:07
    15
    yeşil Bursa şampiyonlar liginde ! diyecek belki torunlarımız bir gün

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR