KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Bursa 2 - 1 Ümraniyespor

17 Kasım 2013 | 16:06

2 yorum

7326 okunma

Spor Toto 3.Lig 1.Grup 13.Hafta karşılaşmasında Merinos Stadyumunda Ümraniyespor'u konuk eden takımımız sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Mücadeleye etkili başlayan takımımız 8.dakika Bilal Şeflek'in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda gole çok yaklaştı. Bilal'in aşırtma vuruşunda kaleci Selçuk kalesine hızlıca dönerek topu kontrol etmeyi başardı. 13.dakika da Barış Sinan'ın ceza sahası içindeki vuruşunda kaleci başarılıydı. Karşılaşmanın ilk yarısı boyunca rakibine net poisyon vermeyen takımımız oyun hakimiyetini elinde bulundurdu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık beraberlik ile sona erdi.

Karşılaşmann ikinci yarısına daha etkili başlayan takımımız 50.dakika da Fatih Çakır'ın golüyle öne geçmeyi başardı. Bu dakika da defans arkasına atılan uzun topta kaleciyle karşı karşıya kalan Fatih Çakır aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımımızı 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 61.dakikasında Ümraniyespor'dan Mücahit'in sağ çaprazdan kullandığı etkili serbest vuruşta kalecimiz Sercan Şen topu kornere tokatladı. 65.dakika da Ümraniyespor'dan Ömer Tunç ikinci sarı karttan oyun dışı kalıp takımını 10 kişi bırakırken Yeşil Bursa 82.dakika da farkı ikiye çıkaran golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Metehan düzgün bir plaseyle topu köşeden ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı. Mücadelenin son dakikasında Sercan Şen'in rakibine yaptığı müdahalede Ümraniyespor penaltı atışı kazandı. Samet'in vuruşunda Sercan Şen penaltıyı kurtarmayı başarırken dönen topu yine Samet Albayrak ağlara yolladı ve skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın 5 dakikalık uzatma bölümünde başka gol olmadı ve takımımız sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak üst üste ikinci galibiyetini aldı ve puanını 15'e yükseltti. Ümraniyespor ise 25 puanda kaldı.

Stat : Merinos Stadyumu

Hakemler : Eser Birinci, Ahmet Karapınar, Çağlar Mehmet Uludağ, Murat Vezne

Yeşil Bursa : Sercan, Kadir, Erhan, Semih, Mesut Gün, Metehan, Caner, Bilal, Barış Sinan (72'Mustafa) , Fatih Çakır (90'Mesut Özgür), Mert Ilıman (63'Cengizhan)

Yedekler : Ömer Faruk, Cengizhan, Furkan, Mustafa, Burak, Mesut, Tugay

Teknik Direktör : Şenol Ulusavaş

Ümraniyespor : Selçuk, Ömer, Mücahit, Tarık (74'Tuğrul), Mustafa, Bulut, Bahadır, Samet, Alihan, Abdülkadir (56'Özer), Samet (70'Cebrail)

Yedekler : Hasan, Osman, Cebrail, Tuğrul, Özer, Abdullah, Alihan

Teknik Direktör: Ergün Ortakçı

Sarı Kartlar : 8' Metehan Bayrakçı, 25'Caner Karuk, 84'Cengizhan Öztaşı, 86'Bilal Şeflek, 90'Sercan Şen (Yeşil Bursa), 50'Mustafa Çakır, 72'Samet Albayrak, 72'Özer Kutlu (Ümraniyespor)

Kırmızı Kart : 65'Ömer Tunç (Ümraniyespor)

Goller : 50'Fatih Çakır, 82'Metehan Bayrakçı (Yeşil Bursa), 90' (P) Samet Albayrak (Ümraniyespor)

 Bursaspor.org.tr

    • Anıl  
    20 Kasım 2013 | 21:29
    Çok yanlış düşünüyorsun superlige yükselen genç oyuncular 3. Ligde top oynamaz şu an okan ve emrenin gideceği en son yer 1. Ligtir
    • ŞİPTAR  
    18 Kasım 2013 | 11:22
    Lideri devirmenin verdigi moralle kendine güveni gelir umarım takımımızın yakalayacagı seri galibiyetlerle de hızla üst sıralar tırmanır diye umut ediyoruz güveniyoruz size cocuklar ocak ayında transfer yapılmalı takıma : okan deniz,, emre pehlivan verilmeli en azından

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR