KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Bursa 1 - 0 Karacabey Birlikspor

06 Eylül 2016 | 17:22

3 yorum

11047 okunma

Türkiye Kupası 1.Turunda pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. bir diğer Bursa ekibi Karacabey Birlikspor A.Ş. ile Minareliçavuş Tesislerimizde karşı karşıya geldi.

Güneşli güzel bir havada oynanan mücadeleyi yaklaşık 500 kişi takip etti. Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Cem Öztürk ve İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu ve yöneticimiz Yusuf Arslan da karşılaşmayı protokol tribününden takip ettiler.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda net bir gol pozisyonu üretemedi. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 43.dakikasında kazanılan kornerde ön direkte kafayı vuran Mehmet Kalkan topu Karacabey Birlikspor ağlarına gönderdi. Bu golle ilk yarı Yeşil Bursa A.Ş.'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip beraberlik golü için Yeşil Bursa kalesinde tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Bir topu direkten dönen Karacabey Birlikspor gol girişimlerinden sonuç alamadı ve pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. karşılaşmayı 1-0 kazanarak adını 2.tura yazdırdı.

MAÇMETRE

STAT: Minareliçavuş

HAKEMLER: Bilal Çavuş, Yrd: Gündoğdu Yiğit, Birtan Yavuz, 4.Hakem: Özcan Kılıçkeser

YEŞİL BURSA A.Ş.: Volkan Tercan, Mehmet Kalkan, Sedat Dursun, Tugay Meşekoparan, Semih Durmuş (Dk.80 Talha Çalışkan), Mahir Kemal Aktı, Kadir Turhan, Utku Türk (Dk.60 Mustafa Emre Can), Kenan Uz, Mertcan Erdem, Yunus Öz (Dk. 58 Barış Sinan Üstün)

Yedekler: Ömer Can, Ekrem Çalışanlar, Salih Ayaz, Murat Erata

T.Direktör: Nevzat Dinçbudak

KARACABEY BİRLİKSPOR A.Ş.: İhsan Turgut Kırveli, Muhammet Serdar Yazıcı, Samet Yüksel (Dk.60 Hurşut Meriç), Onur Sağlam, İbrahim Ak (Dk. 75 Süleyman Güneş), İlhan Aslanoğlu, Emincan Konuk, Ali Serin, Gökhan Akıllı, Alim Harlak, Yusuf Efil

Yedekler: İbrahim Meriç, Mehmet Can Işık, Osman Demir, Gökhan Tunahan, Osman Alptekin

GOL: Dk 43 Mehmet Kalklan (Yeşil Bursa A.Ş.)

SARI KART: Volkan Tercan (Yeşil Bursa A.Ş.) İhsan Turgut Kırveli, Gökhan Akıllı (Karacabey Birlikspor)

 Bursaspor.org.tr

    • Omer  
    09 Eylül 2016 | 21:46
    Tankut ahmak yönetim oylemi . Sen borcu Düşünme sadece at gözlüğü ile bak . Sizin gibilere yiyen adam Lazım veren degil !!!
    • hamit  
    08 Eylül 2016 | 10:41
    Şamil kadar kafana taş düşsün Tankut bana şamil kadar yüreği ile oynayan bataja harici bir adam solesene bu takimda
    • tankut  
    07 Eylül 2016 | 20:50
    -1
    yeşil Bursadan doğru düzgün faydalanmak ve başarı istiyorsak saçmalıklar yapmamalıyız.sen ne hoca getirdin adam gibi ne de yetenekli oyuncuları oraya kanalize edemedin.epey alt ligde olabilir ama kocaeli ve a gücü de ne durumda malum.bilinçli olmadıkça kızıp kulübü satarak nereye varırız hep beraber göreceğiz.

    ahmet suphi gibi çapsızı oraya hoca yaptılar eleştirdim eksiye abandınız ne oldu tırt!sane gibi coşua con gibi kapalı kutu yabancıları bu takımlara göndersek daha hayırlı olurdu.yeşil Bursada bile oynayacağı şüpheli adamları a takıma aldılar sonuçlarını da ödeyecekler!pilot takım falan lüks böyle ahmak yönetim ve teknik ekiple biz pilot takım olduk üçüzlerin!haydi hayırlı traşlar sıvalar şamiller saneler ismail konuklar!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR