KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeni tüzük taslağımızın tanıtımı yapıldı

27 Ocak 2017 | 20:00

4 yorum

6807 okunma

Kulübümüzün 9 Şubat 2017 tarihinde yapılacak olan Tüzük Genel Kurulu öncesinde yeni tüzük taslağı Genel Kurul Üyelerimize Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde Genel Kurul üyelerimize sunuldu.

Yaklaşık 100 Genel Kurul üyemizin takip ettiği sunumu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Hakan Dinçtürk ve Tüzük Komisyonu üyesi Av. Dinçer Tomruk gerçekleştirdi.

Tanıtım toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Hakan Dinçtürk, yeni tüzük taslağının kesinlikle yönetimin taslağı olmadığını ve tüm paydaşların fikirleri ve düşünceleri alınarak hazırlandığını açıkladı.

Av. Hakan Dinçtürk şu açıklamalarda bulundu; " Tüzük çalışmasıyla ilgili olarak öncelikle bu tüzük taslağı kesinlikle yönetimin tüzüğü değildir. Bu konuyla ilgili olarak kamuoyunda yanlış algılar var. Bunun altını önemle çizmek istiyoruz. Yönetim tarafından hazırlanan bir tüzük değil. Evrimsel nitelikte yenilikler oluşturuyor. Taslağımız tabanın isteği doğrultusunda hazırlandı. 19 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul'da üyelerimiz tarafından gündeme alınan Tüzük Değişikliği Maddesi üyeler tarafından kabul edilmişti. Süreç bu şekilde başladı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığımızın kurmuş olduğu bir komisyon tarafından çalışma başlatılmıştı. Fakat camiamızdan daha köklü bir değişiklik yapılması gündeme geldi. Mayıs 16 Derneği öncülüğünde tüm derneklerimiz ile bir toplantı yapıldı. Bursaspor'un kurumsallaşması için yeni bir tüzük ihtiyacı gündeme geldi. Biz yönetim kurulu olarak başkanımızın talebiyle bir komisyon oluşturduk. Yeni bir komisyon da değildi. Erkan Körüstan döneminde oluşturulan bir komisyon vardı. Olağanüstü Genel Kurul olunca kurul çalışmaya başlamadan dağılmak zorunda kaldı. Neler yapılabileceği konusunda komisyon üyeleriyle konuştuk. Komisyon üyeleri çok büyük mesai ve emek harcadılar. Bu kuruldaki arkadaşlar Bursaspor'un anayasasını yazmak gibi bir iddia içinde bulunmadılar. Bizlerde Genel Kurul üyesi, Bursaspor taraftarı olarak mutlaka kendimize göre düşüncelerimiz vardı. Ama bu düşüncelere ağırlık vermeden camia nasıl istiyor? Bursaspor nasıl yönetilmeli? Bursaspor'un tüzüğü nasıl olmalı? .Biz ortak mutabakat içinde hareket edilmesi için çalıştık. Hazırlıkların en başından en sonuna kadar taraftar derneklerimiz olmak üzere mümkün olduğunca çalışmaların içine katmaya çalıştık. Ne istediklerini dinledik. Bu doğrultuda çalıştık. Bizim yapmış olduğumuz, hukukçular olarak sistematiği oluşturmak oldu. Hiçbir kanuni metinde mutlak olarak %100 herkesin memnun olması mümkün değildir. Önemli olan azami kişiyi memnun etmeyi sağlamak gerekiyor. Dinamik bir yapı var. Bu Tüzük 9 Şubatta kabul edildiği takdirde daha sonra mutlaka bir takım eksiklikler tespit edilecektir. Her zaman Genel Kurul üyelerimizin değişiklik yapabileceğini belirtmek istiyorum . Çalışmalarımızda Av. Dinçer Tomruk'un bize çok büyük faydası oldu. Kendisiyle birlikte bu sunumu gerçekleştireceğiz. Kendisi daha önce Futbol Federasyon'unda Tahkim Kurulu üyeliği yapmıştı. Av. Bülent Gün ve Av. Özgen Karadayı da kurulumuzun içindeydi. Dernekler müdürümüz Osman Dikmen bize ağabeylik yaptı. Tüm çalışmalarımızda yanımızdaydı. Kulüp personelimiz de bizlerin yanında oldu."

Yeni Tüzük Taslağını okumak için TIKLAYINIZ

 Bursaspor.org.tr

    • ilhan  
    27 Ocak 2017 | 22:59
    Yönetimin vizyonsuzluğuna susmaya devam et büyük TEKSAS...!
    • caferoviç  
    27 Ocak 2017 | 21:00
    tüzük büzük alayı safi yel.boş beleş işler tam gaz devam.ali ay hakkında söylediklerime geç de olsa çoğu gelmiş twitterda ve taraftar sitelerinde açıkça görülmekte.hani ben o ali ayı zamanında eleştirip eksi yiyenlerdenim hani kriter olarak iyi niyet yetmez hatta iyi niyet nedir koy koy alamayacağın adamlar için seyahat etmek mi ya da şov amaçlı terime teklif yapmak mı üstelik hoca için 700 bin avro limit varken!elde patlayan 13 adet çöp çekilen hayvani kredi scout olsun kulübün farklı departmanlarına olsun yerleştirilen akraba hısım eş dost siyasetin uşağı olma dijitürk sıvacılığı ve yetişmeyen veya işte işten geçtikten sonra gelen içi boş kazma transferler.neymiş tasarruf modu neymiş ali ay iyi niyetliymiş yemişim lan sizin iyi niyetinizi kokuşuklar!cebinden para verme konusuna takılmayın şov amaçlı mestan bile verdi ne oldu misliyle aldılar almadılar mı?iki tatlı söze göz boyamaya kanacak kadar düşen taraftar kaosu başkalarında değil kendisinde aramalı.daha neye tepki vereceğini bilmeden gelen Bursasporu kullanıyor giden kullanıyor sonra diyorlar ki işi gücü bıraktı hizmet ediyor hı hı oldu canım tonla maaş alıp hizmet ediyor ts maçına erdemle çıkıp küsküyü yiyor.tayfun korkut gibi ikinci sınıf hocaya trip yaptırıyorlar.medyada boy boy asparagas transfer haberi prensip şov yapılıyor ama ali ay aan beyan tvde para yok diyor olan var mı b ya da c diyen spikere ise kem küm valla aaaaaa ooooooo demekten öteye gidemiyor.plansız projesiz paldır küldür geçmiş başkanların aldığı eleştirileri bile gözden geçirmeden sinir sistemimizi bozmak için gelen başkan ali ay!hiçbir vaatte bulunmadan geldi ve öyle gidecek.borçalar kabardı!iyi niyetiniz batsın eksi verip verip sonra o eksi verdiklerinizin fikrine gelip utanmadan esip gürlemeniz batsın akılanmadıkça kazmalar bitmeyecek eldeki çöpler taşacak başkan müsvettelerinin oyuncağı olacak Bursaspor.şakşaka devam icraat dediğin iyi niyet be gülüm!
    • Yeşil79  
    27 Ocak 2017 | 20:50
    10
    Basiretsiz yönetim tam boşmuşunuz
    • U.K 16  
    27 Ocak 2017 | 20:17
    Hoca nerde hoca başakşehir ümraniye değil !!!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR