KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeni transferler imzaladı

07 Temmuz 2018 | 14:39

2 yorum

8088 okunma

Yeni sezon öncesi kadromuza kattığımız 3 oyuncumuz için Afyon Kampımızda basın toplantısı düzenlendi.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu öncesi kadromuza katılan yeni futbolcular için Afyon kampında basın toplantısı düzenlendi. Daha önce Acıbadem Bursa Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Stephane Badji,Aytaç Kara ve Jani Atanasov kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Basın toplantısında konuşan Başkanımız Ali Ay, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Badji bu transferde önemli bir duruş gösterdi. Bursaspor olmazsa gerekirse Senegal'e giderim dedi kendisine teşekkür ediyorum. Aytaç kardeşime de teşekkür ediyorum bizi tercih ettiği için. Jani 2-3 haftadır bizimle birlikte. Jani genç bir arkadaşımız. Kendisini Mustafa hocamız önermişti.İnşallah taraftarlarımıza iyi oynayan bir Bursaspor izleteceğiz" dedi.

Stephane Badji

"Burada olmak çok büyük bir mutluluk. Hedefim her zaman elimden geleni yapmak. Diğer gelecek oyuncularla birlikte iyi bir sezon geçirip eski sezonları unutturmak istiyoruz. Bana güvenen hocama ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni isteyen başka takımlar da vardı ama ben sözümü tutmak istedi. İnsani değerler paradan önce gelir her zaman"

Aytaç Kara

" Başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah Bursaspor'u hakettiği yere getiririz Hedefleri olan bir oyuncuyum. Bu hedeflerimi önce Bursaspor forması ardında Milli takım forması giyerek gerçekleştirmek istiyorum. Beni yakından tanıyanlar bilir, Bursaspor camiası benim için çok önemlidir. Burada oynamayı hep istemişimdir, bugüne nasip oldu. Sahamızda sıkıntı yaşayacağımıza inanmıyorum. İnşallah hep birlikte oluruz"

Jani Atanasov

"Bursa'yı ve Bursaspor'u seviyorum. Taraftarlarımızı mutlu etmek için çok iyi çalışıyoruz"

 Bursaspor.org.tr

    • Vertblan  
    09 Temmuz 2018 | 12:14
    Hadi hayırlısı
    • YesilBursali  
    07 Temmuz 2018 | 17:31
    -6
    gene cöpleri topladi. Manajerlerden Komisyon alarak!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR