KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeni sezon hazırlıkları başladı

FOTO GALERİ

26 Haziran 2012 | 09:33

4 yorum

6644 okunma

Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına 40 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Takımımız, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına Özlüce Tesisleri'nde start verdi. Taraftarların izlemeye geldiği antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyet taraftarlarla fotoğraf çekinirken, taraftarlarımız yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam basın mensuplarıyla da tek tek tokalaşarak antrenman sahasına girdi.
 
Antrenman öncesi takımı saha ortasında toplayan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçtiğimiz günlerde evlenen kaleci Harun Tekin ve başarılı oyuncumuz Hakan Aslantaş'ı kutladı. Hakan ve Harun'u takım arkadaşları da alkışlayarak tebrik etti.
 
Geçtiğimiz sezon başında Mersin İdman Yurdu'nda kiralık olarak forma giyen oyuncumuz İbrahim Kaş, Bursaspor ile antrenmana çıktı. Yetenekli savunma oyuncusu takıma geri döndüğü için arkadaşları tarafından alkışlandı.
 
Takımımızın yeni ismi Ferhat Kiraz, takım ile birlikte ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi Ferhat'ı yeni takım arkadaşlarıyla tanıştırarak başarı diledi. Öte yandan alt yapıdan yetişen Furkan, Ozan, Okan, Mert, Süheyl ve Barış'da A Takım ile ilk antrenmanına çıktı.
 
Başkanımız İbrahim Yazıcı, yönetim kurulu üyelerimiz İrfan Koç, Selçuk Eren, Öztürk Yazıcı, Erkan Kamat ve İsmet Demirel'de  saha kenarında antrenmanı izledi. Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerimiz teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara yeni sezon öncesi başarı diledi.
 
İzinleri devam eden Carson, Batalla, Pinto, Sestak, Tagoe, Bangura, Vederson ve Musa antrenmana katılmadı.

 

    • Ünitimsah Ozan  
    27 Haziran 2012 | 01:39
    Şu elazığ bile julien fauberti alıcak keşke biz alsak o adamı mevkiside sağ açık cuk diye oturur deniz yılmaza verceğin parayı ona ver işte
    • kero  
    26 Haziran 2012 | 12:46
    Gerçek bir takım olduk, en önemlisi de bu zaten. Çoğu takımda bulunmayan bir arkadaşlık ve dayanışma var.
    • CASANOVA  
    26 Haziran 2012 | 10:15
    HEYYT BE TİMSAH PARÇALARI:) HADİ HAYIRLISI..İNŞALLAH BU SENE HEM AVRUPDA HEM KUPADA HEMDE LİGDE ŞANSINDA YANIMIZDA OLDUĞU SAKATSIZ Bİ SEZON GEÇİRİRİZ....HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK Bursa...
    • aJk  
    26 Haziran 2012 | 09:45
    Allah yolumuzu acık etsin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR