KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yattara'nın transferi gerçekleşmedi

30 Haziran 2012 | 13:34

122 yorum

49300 okunma

Bursaspor ile 3 yıllığına anlaştığı öne sürülen İbrahim Yattara transferinde pürüz çıktığı açıklandı.

Bursaspor ile 3 yıllığına anlaştığı öne sürülen İbrahim Yattara transferinde pürüz çıktığı açıklandı.

Dün Bursa'ya getirilen ve sabah sağlık kontrolünden geçirilen Yattara'nın transferinde menejer ile Bursaspor Kulubü arasındaki 200 bin Euro'luk anlaşmazlıktan dolayı problem yaşandığı bildirildi. Bursaspor'un Yattara'nın transferini şimdilik dondurduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde disiplinsiz hareketleri ile dikkat çeken Yattara'nın gelen başka teklifleri değerlendireceği belirtildi. Yattara'ya Bursaspor dışında Mersin İdman Yurdu kulübüde talip olmuştu.

YATTARA'NIN TEMSİLCİSİ ADEM CEBECİ: "BURSASPOR İLE GÖRÜŞMELERİMİZ BİTTİ"
Transferin bazı sebeplerden dolayı olmadığını belirten Yattara'nın temsilcisi Adem Cebeci, "Yattara için sözleşmeye, 'Performansımdan memnun kalmazsanız parayı iade ederim" maddesi konmuş. Yattara'nın kalitesi biliniyor. Böyle bir oyuncuya bu maddenin konulması çok komik. Ayrıca Bursa'ya gelmeden önce söylenen miktar ile geldikten sonra söylenen miktar arasında önemli farklar var. Araya aracılar girdi ve işi zorlaştırdılar. Türkiye'de başka kulüplerle görüşmemiz olacak. Bursaspor ile görüşmelerimiz bitmiştir. Bundan sonra yapacağımız görüşmeleri takımların başkanları düzeyinde gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

YATTARA: "KENDİME GÜVENİYORUM"
Türkiye'de futbol oynamak istediğini belirten İbrahima Yattara ise şunları söyledi:

"Türkiye'de futbol oynamak istiyorum. Kendime güveniyorum. Bugün de görüldüğü gibi sağlık problemim yok. Kısmetse bu sezon süper ligde top oynayacağım."

Yattara ve temsilcileri Bursa'dan ayrıldı.

 

    • Eren  
    05 Temmuz 2012 | 08:42
    Biz ne yataralar gördük ki siz üzülmeyin.
    • Memo  
    05 Temmuz 2012 | 08:38
    Yatara transferinin gerçekleşemediğine üzülmeyin.Biz ne yataralar gördük.:-D
    • Mehmet  
    05 Temmuz 2012 | 08:32
    Yattara bence güzel futbol oynuyor.Ama takımla uyum sağlayabilecek mi?
    • vedat akcakoca  
    04 Temmuz 2012 | 01:16
    carsamba teksas sen nesin kardesim? Baskan hakkinda nasil salliyorsun. Ne hakla salliyorsun? Küme düsmeye namzet takimi saMPIYON YAPAN YÖNETIMI NASIL ELESTIRIR VE HAKARET EDERSIN? Yoksa sen Caglarin yavsagimisin?
    • k.s.s  
    03 Temmuz 2012 | 14:42
    valla kim ne derse desin ileri geri konuşan herkezin karşısındayım hayri kardeş okursan sana lafım benim kimseye yalakalık yapcak halim yok ben bi taraftarım ve sadece galibiyet yada topçu peşinden koşan taraftar değilim maddi manevi klübün çıkarlarını düşünürüm kusura bakma ama ben ne bedava bilet nede forma peşindeyim alırım kombinemi alırım formamı öderim aidatımı sen kaçını yapıyon acaba bunların merak etmedim değil " ya sev ya terk et" felsefe bu kardeşim daha iyisini yaparım diyen varsa olsaydı 2 önce başkan o zaman yapsaydı bizde omuzlarımızda taşısaydık kimse ahkam kesmesin kardeşim burda elimizdekinin en iyisi bu yönetim bu teknik heyet o zamanda sahip çıkın bunun adı hayrinin dediği gibi yalakalıksa sizde yalaka olun o zaman bak adamlar 7 yıl ceza alan başkanını bile omuzlarda taşıdılar ama işte burdada eline klavye alan yorum yazar olmuş belki Bursasporlu bile değil ama bizde onlara cvp yazıyoz bide
    • akira  
    02 Temmuz 2012 | 12:20
    arkadaş alt tarafı yattara alınamamış şu yaygaraya bak yav. takım geçen sezonu 5. bitirmiş, uefaya iki senedir direk katılıyor, onun öncesi şampiyonlar liginde oynamış, şaibesiz, ilkeleri olan ve her daim zirveye oynamaya müsait bir takım olmuş siz hala ertuğrul'a sallıyorsunuz. Şimdi bir karar verin bu takım başarılı mı başarısız mı? Eğer başarısız diyorsanız, beşiktaşlı, beşiktaş sempatizanı diye suçladığınız ki ertuğrul'u gönderin takımın başından, siz de kurtulun bu dertten ertuğrul sempatizı bizler de, bakalım sonrası ne olacak görelim. Yeter yav adam eleştirilir de bu kadar olmaz, yok fenere maç satmışlarmış da, köşeyi dönmüşlermiş de, arkadaş varsa elinde delilin git savcılığa şikayet et. Ama elinde belge yoksa günahtır yav. Biraz Allahtan korkun...
    • Tolga Yavuz  
    02 Temmuz 2012 | 11:01
    Bence isabet olmuş bize gelmemesi. Yattara artık küme düşmeme mücadelesi veren takımlarda oynayacak ayarda bir topçudur. İki maç oynar beş maç yatar tarzı, disiplinsiz bir topçu bize uymazdı iyi de oldu alana hayırlı olsun.
    • carsamba-texas  
    02 Temmuz 2012 | 08:54
    -3
    ibrahim yazıcıdan bişey olmaz bunu anlayın artık hocadanda olmaz hoca gercekten hoca olsa bir sekilde sözünü gecirir transfer yaptırır ertuğrulu kimsenin salladığı yok bir tek taraftar adam yerine koyuyor yönetimde bu adam gibi adam sloganını ii kullanıyor bizi kekliyorlar ertuğrul sağlam ve baskan yazıcı önce sattıkları fener macından ne kadar köseyi döndüler bunu cıksınlar acıklasınlar sizler gibi taraftarada yuh olsun hala böle besiktas sempatizanı tipleri arkasında duruyorsunuz size hersey müstak sizlere pinto bile fazla hlal olsun yönetime milleti nasıl keriz yerine koycanıda ii biliyor sonucta kızsakta gemisini yürüten kaptandır iyi dümen tutmuslar sırtları kolay kolay yere gelmez almıslar arkalarına Bursaspor ismini dünya onlara güsel
    • snaplax  
    02 Temmuz 2012 | 08:39
    ne yattaralar var , merak etmeyin. Sallayın gitsin.
    • Chuck  
    02 Temmuz 2012 | 04:50
    transfer bittiğinde erkan kamat demişti: "Kendisinin uzun yıllar boyunca Bursaspor'a hizmet edeceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun." şimdi ise transfer gerçekleşmeyince haberin altında yazana bakın: "Trabzonspor'da forma giydiği dönemde disiplinsiz hareketleri ile dikkat çeken Yattara'nın gelen başka teklifleri değerlendireceği belirtildi."
    -bence her şey çok açık..
    • aisec  
    02 Temmuz 2012 | 00:59
    herkese nasip olmaz Bursaspor forması giymek
    • teXasmumu  
    02 Temmuz 2012 | 00:49
    partizan sen kendi takımını böyle küçümsersen millet senin takımın hakkında herşeyi söyler dalga da geçer... ozan ipek in pinto nun batalla nın mı takımda olmasını istersin yoksa yattaranın mı ? batalla ozan volkan bizi şampiyon yaptı yattara ts yi şampiyon yapabildi mi ? burdan yazıyosunuz gençleri artık oynatın diye yattara gelse ismail haktan 3. alternatif olcak bırakın bu ayakları ozaman..
    • partizan  
    01 Temmuz 2012 | 20:54
    -3
    k.s.s...aferinmi diyorlar bize..aferim o zaman..demek bizi takdir ediyorlar..demek onlar keriz biz akıllıyız..yalnız hiçbir menajer Bursaspordan hele yattara için kendi cebine 200.000 euro istemez.(menajer payı dünyanın her yerinde % 10 dur).yaw yattaranın alacağı para zaten 500.000 euroydu..yazıcı yönetiminin kamuoyuna menajer yutturmacasıdır bu..beceriksizliklerini ve günahlarını yalanla örtüyorlar..Bursa yönetimi yalancıdır,güven vermiyor..
    • cesur texas  
    01 Temmuz 2012 | 20:38
    -1
    Bursaspor forması nı gıymek ısteyen futbolcu ve onun menejerlerı o klubun de
    transfer polıtıkasına uymak zorunda 200 verdıler saglık kontrolunde 300unde verırler deyıp bırseyler daha koparmaya calısan kan emıcılere verecek paramız yok bızım.''Bilinmelidir ki kim olursa olsun kulübümüzün transfer politikasına ve son yıllardaki başarımızın temelini oluşturan takım ruhuna uymayan hiçbir futbolcu Bursaspor forması giyemez. Her transfer girişiminin olumlu sonuçlanma zorunluluğu olmadığı gibi, özellikle futbolcu temsilcilerinden ya da futbolcunun bağlı bulunduğu kulüplerden kaynaklanan sorunların transferi etkilemesi, futbol dünyasında alışık olunan ve transfer sezonunda her kulübün yaşadığı doğal bir sonuçtur
    • cihan kıllı  
    01 Temmuz 2012 | 20:27
    ilaaaahi komedyaaa!
    • yırtıcı fovert  
    01 Temmuz 2012 | 20:26
    ey yönetim sen taraftar tirübünleri doldurmuyor diye mızmızlanıyorsun ama taraftar düz ön liberoları mı izleyecek ya da burgaştan alınan bekirin formasını mı satın alacak? pintiliğin de bir haddi hesabı var. yattara olayı ilk kez yaşanan bir başarısız hadise olsa kimse bu kadar üstünde durmaz. ama ne zaman transfer ayı gelse kanımız çekiliyor nerde ölmüş eşşek var üşüşorsunuz at tenasülüne konan kelebekler misali. ma yine de alamıyorsunuz ölmüş eşşek alacak potansiyel bile yok sizde. güya klübün çıkarları paraları korunuyor ama yemezler. ancak bazı saftirik taraftar kanar bunlara. çıta üstüne çıta koymak böyle olmaz. eskiden para yoktu aldık hüseyin cimşirleri falanları filanları bir kere tuttu ama büyük maçlarda ne oldu gördük ve gözle görülür düşüşteyiz. hocamız da eskisi gibi değil. onca genç harcandı. onca yabancı yollandı ve daha da yollanmak için fırsat kollanıyor. ama ya tutarsa mantığı değişmedi ve değişmeyecek. iki gün sonra avrupadan ilk turda elenirsek alsanız da kar etmez.
    • rıza baba  
    01 Temmuz 2012 | 20:10
    çok farklı şeyler yazdığını sananlar var burada. gidin başka takımı tutun tarzında çocuksu şeylerle Bursanın iyiliğini düşünüyorlar fındık kadar akıllarınca. bunlar ya yöneticilerin ya da başkanın bizzat kendisi o derece çaresiz yatıştırmak için böyle vizyonsuz şeylere kalkışlıyor ya da gerçekten kendi aklını hiçe sayan bir sürü uyduruk taraftarcık türemiş duvar kovuğundan çıkar gibi. her şeyden bir haddi sınırı var böylesine saçmalık olur mu yahu? her transfer dönemi bu kabusu yaşıyoruz. ondan sonra büyük klüpmüşüz de tek büyük Bursaymış da. hadi oradan yahu! adamlar 5 milyon avroya alıyor biz 1 milyon avroluk adamın 200 bin eurosunu çok buluyoruz da alamıyoruz. ya hiç böyle oyunculara bulaşma ve transfer yapma ya da adam gibi önceden planlı programlı hareket et listeden kim varsa şak diye al. ama yok anacım kime söylüyorsunuz. bank asyaya burgaşa hücummmmm! bank asya bile bizden iyi alıyor be!
    • resul  
    01 Temmuz 2012 | 20:01
    hahaha herkes Bursa gibi ince elesin sık dokusun kampanyası yapmalyız çocuklar! türk futbolunun geleceği adına ah yamyam menajerler hep bizi mi dolandırmaya çalışıyorsunuz ya da biz mi sadece gelmiyoruz sizin oyununuza. bize menajersiz bonservissiz oyuncu lazım dahası kurtarmaz.öyle savlar öyle teroriler okuyoruz ki çok yaşayın ufkumuz genişledi.
    • cevdet  
    01 Temmuz 2012 | 19:58
    yok menajerler yok öküz bayıltan pazarlıklar derken hep sona kalan biziz. ulusal basın bizi tebrik ediyormuş neremizle gülsek.sen paparazzilik oyuncuyu kalk getir sonra bizden çapsız klübe kaptır. her sene aynı. birileri de hoca ve yönetime şirin gözükmek için sınır tanımıyor saçmalamakta. vasat altı adamları bile alamıyoruz bir de tebrik ediliyoruz yok canım çocuk yok burada.hangi klüp bizden çok ağlıyor şikayet ediyor? transferde üç beş ararsan kaparlar öyle bakarsın. hem rezil olursun hem de transferlerin gecikir.
    • hayri  
    01 Temmuz 2012 | 19:51
    -1
    k.s.s yalakalıkta son noktadasın! gerçekleri görmekten de aciz. sanki tek vukuatı bu asalak yönetimin. daha kimleri alamadı ama sana ne desek fayda etmez.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR