KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Warmhaus ile anlaşma imzalandı!

02 Mayıs 2016 | 12:50

25 yorum

18541 okunma

Faik Çelik Holding bünyesinde yer alan Çelikpan Firması'nın yeni konumlandırdığı Warmhaus firması ile 2016-2017 ve 2017-2018 sezonları için forma göğüs reklamı konusunda protokol Özlüce Tesislerimizde imzalandı.

Özlüce Tesislerimizde gerçekleştirilen imza törenine Başkanımız Ali Ay, Faik Çelik Holding Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Nedim Çelik, Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik, Faik Çelik Holding Yönetim kurulu Üyesi Çağlayan Çelik 'in yanı sıra İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu ve Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Pulat katıldı.

BAŞKANIMIZ ALİ AY: "ANLAŞMA CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"

Başkanımız Ali Ay, sponsorluk anlaşmasında yaptığı konuşmada Bursalı bir firmanın Bursaspor'a destek vermesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Başkanımız Ali Ay, " Öncelikle Faik Bey'e, Faik Çelik bünyesinde bulunan ekibe çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz zor şartlar altında görevi aldık. Aşağı yukarı iki aydan beri göğüs reklamı ile ilgili birkaç firma ile görüştük. Geçen hafta Faik Çelik Holding'in bünyesinde bulunan Warmhaus yeni yapılandırılmış bir firma ve kendilerinden teklif aldık. Bursalı bir firmanın olması Bursaspor için ileriye yönelik marka değerinin yükselmesi açısından bize daha faydalı olacağını düşündük ve bu teklife onay verdik. Teklif iki yıllık 3.5000 Milyon TL + KDV. Anlaşmamız tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

CİHAN ÇELİK: ''BURSA'YA DEĞER KATMAK İSTİYORUZ"

Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik ise yaptığı açıklamada "Öncelikle yeni markamız Warmhaus ile kombi üretimine başlıyoruz. Fark yaratacak bir ürün gamı hazırladık. Hemen ardından şofben üretimi başlayacak. Uzun vadede ısıtma ve soğutma da dünyaca ünlü öncü firma olmak istiyoruz. İlk aklımıza gelen Bursa'ya değer katmak oldu. Yeni markamızı heyecanı yaşarken, şehrimizin en önemli ve birleştirici gücü olan Bursaspor ile işbirliğine gittiğimiz için çok mutluyuz. Marka değerimize katkı sağlayacak projelerde yer almaya özen gösteriyoruz. Uzun yıllardır Bursaspor ile işbirliği içerisindeyiz. İlk kez uzun soluklu bir çalışmaya imza atmış oluyoruz. Bizlere ve Bursaspor'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İmza töreninin ardından başkanımız Ali Ay medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

HAMZA HOCA İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Bir medya mensubunun "Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile devam edecek misiniz?'' sorusuna Başkanımız Ali Ay, " Basında yöneticilerin bir kısmı Hazma Hocayı istiyor bir kısmı istemiyor diye yazılar çıkıyor. Ben tüm beyanatlarımda şunu söyledim. Biz Hamza Hoca ile devam etmek itiyoruz. Hocamızı seviyoruz. Fakat biliyorsunuz ben bir söz verdim. Mali tabloyu düzelteceğim. Bursaspor'u daha iyi günlere taşıyacağım diye söz verdim. Hamza Hoca'dan %30 indirim istedik. Hamza Hocam düşünüyor. Çarşamba günü oturup görüşeceğiz, kararımızı vereceğiz. Bunun için Hamza hocanın vereceği karara saygılıyım dedim. Tekrar söyleyeyim. Biz Hamza Hoca ile çalışmak istiyoruz çünkü bu saatten sonra macera aramak istemiyoruz" dedi.

Serdar Aziz'in isminin medyada transfer gündeminde yer aldığının hatırlatılması üzerine Başkanımız Ali Ay " Benimle Aziz Bey'in, Fikret Bey'in görüştüğünü söylediler. Gazetelerde çıkan haberler doğru değil. Ligler devam ediyor. Herhalde altıncı ayda bunlar görüşülecek. Bir de Avrupa Şampiyonası var. Bu arada teklif gelirse tabii ki görüşürüz" yanıtını verdi.

Bir medya mensubunun "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyipr Erdoğan'dan görüşme talebinize yanıt geldi mi ? " sorusuna Başkanımız Ali Ay, "Görüşmemiz için randevu talebinde bulunduk ama henüz yanıt gelmedi. Bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızla neyi görüşebiliriz? Sadece stadyumun isim hakkıyla kendisinden yardım isteriz hepsi o kadar" yanıtını verdi.

Forma reklamlarından yıllık 4 ile 4.5 Milyon TL gelir beklediklerini belirten Başkanımız Ali Ay, "Şort, kol ve sırt reklamı ile ilgili görüşmeler yapılıyor. Daha önce reklam veren şirketler ile görüşüyoruz. Sırt reklamı ile görüşmeler bir iki hafta içerisinde belli olacak. Vazgeçerlerse sırt ile ilgili çalışmalarımız var. Toplam formadan yıllık beklediğimiz gelir 4 -4.5 Milyon TL civarında" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • mcrsuleyman  
    03 Mayıs 2016 | 18:43
    faik çelik teşekkurler
    • Okan  
    03 Mayıs 2016 | 11:20
    Ufuk ulkede 2 tane sagbek vardi 1i bizdeydi malesef onuda diger iyi olanin yanina cerez parasina gonderdik.alt yapidada sag bek pozisyonunda potansiyeli olan futbolcumuz malesef yok.sag bek dunyadada kisitli bir mevki.tum bunlara nazaran zeki yavruyu ben takdir etmistim cogu macinda orta aciyor top surebiliyordu :) sag bek olupta duz topcu olmayan dani alves olmali heralde serdar kurtulusun sabrinin adinin gectigi yere ya genclerbirliginden ugur ciftci yada zeki yavru gelsin geleceksede
    • Ozgur  
    03 Mayıs 2016 | 10:59
    -7
    Anadolun cakma taraftari diyoruz konyayada adamlar her mac dolduruyolar stadlarini gecen seneden beri gs macinda 20bin kisi vardi stadda eski stada gore full belki ama yeni stada gore %40
    • Sergen  
    02 Mayıs 2016 | 22:18
    Konya macının oldugu gun sakaryada basketbol takımının sampıyonluk macı var kemık trıbunculer sakaryada olacak
    • pala  
    02 Mayıs 2016 | 22:10
    Takım bas bas bağırıyor 8 numara yok 8 numara yok diye ve batalla nın önüne lacağınız fw tin hızlı olması lazım uzun değil mesela fernandao uzun ama hızlı seriydi. bide fernandao'nun en büyük şansı Bakambu ile oynamasıydı . düşen takımlardan oyuncu alıncaksa bunlar engin bekdemir atıf nokulma olmalıdır bide 8 numara şart
    • mehmet34  
    02 Mayıs 2016 | 21:38
    Koray altınay, engin bekdemir, umar aminu, umut nayir, çağlar söyüncü, sadık çiftpınar hem maliyeti düşük hem potansiyeli yüksek oyuncular umarım bunlarda birkaçı alınabilir
    • barbariznikli  
    02 Mayıs 2016 | 20:59
    Tesekkurler faik celik. Bursama destek olan herkese helal olsun.
    • Zafer Mh Li  
    02 Mayıs 2016 | 20:46
    Yalnız formada şekil duruyor da Real misali :) Helal başkan.. Bu arada Konya maçına stad dolacak. Tsc de Teksas çatısı altında yer alacak. Şu anadolunun çakma hükündarına tribün dersi vermenin vakti gelmiştir.
    • eraska  
    02 Mayıs 2016 | 19:54
    OKAN arkadaşın yazdığına katııyorum.. belirttiği kadro ile uçarız...gidecekleri de sağlıklı şekilde yollayıp maddi karımız olur inşallah..
    • 16timsahlar  
    02 Mayıs 2016 | 19:44
    Reklamsızlıktan iyidir daha nekadar kapı kapı dolaşıp dilenci gibi muamele gõrüyorduk ŞAMPİYON OLDUĞUMUZDA BİLE yalnız forma daki reklam yazısı sı silah hiç yakısmıyor
    • Ufuk  
    02 Mayıs 2016 | 19:43
    Okan zeki yavru kim kardeşim ya.Nereden buluyorsunuz böyle duz topçuları.Şamili yedekte bile görmek istemiyorum.Saatli bombayla evinde yaşayabilir mi? insan.Bu da öyle bir şey işte.İstediği kadar yureğiyle mücadele etsin yeterli değil.Ertuğrula lafım yok en azından genç geliştirir kendini.Civelli ayarında stoper almazsak çok zorlanırız seneye.Harun çok iyi çizgide mükemmel ama yan toplar ve ceza sahası çıkışlardaki zamanlama hataları kalo krizine davetiye çıkartır.Geçen sene Mersin maçında Welligtona bodoslama penaltı yaptırışı gozumun önünde.Hsrun bize seneye 6 puan kazandırır ama 10 puanda kaybettirir.Gelelim orta sahaya Bize bataja ile on libero arası koptu olacak topçu lazım.İki tane duz topçuyu faty cem paul paul traoe şamil vs koydunmu bataja it gibi her maç 11 km koşturursun adamın verimi düşer.Oraya bellushı sosa tarzı adama lazım.Lamı cimi yok.Sağ beke de defans yapmayı bilen bir bek gerekiyor.Forvet necid giderse yerine adama alınabilir.Ama Kubilay olduğu düşünülürse pivot santrafor yerine hızlı bir adam şart.
    • loya  
    02 Mayıs 2016 | 19:11
    arkadaşlar sırt reklamı içince uludağ ile anlaşıldı sadece rakamlarda ufak pürüzler kaldı onlarda halledilince gerekli açıklama yapılır
    • Sas  
    02 Mayıs 2016 | 18:55
    3.5 milyona bukadar göz onunde bir reklam asla yapamazdı krt celikler kimse bizi dusunduklerini sanmasin , kazandiklari paralarla 50 milyon verseler bizim 500 tl vermemiz gibi olurlar.
    • cinaralti16  
    02 Mayıs 2016 | 18:14
    valla hamza olsada olur olmasada matdi durumumuz ortada bize tav olan cok
    bence 50%50 derseki ben Bursasporu dusunuyorum Eyvallah
    yok arkadas ben cebimi dusunurum derse onada Eyvallah
    • MK  
    02 Mayıs 2016 | 16:46
    18
    GS nin yıllık göğüs reklamı anlaşması ligde Dumankaya (iptal olmadan önce) ve Avrupa da THY yıllık 25 milyon TL.Bizim yıllık 1 milyon 750 bin TL.Bunu eleştiri için değil transfer isterken,başarı beklerken gerçeklerle yüzleşelim diye yazıyorum.Biz bunlarla yarışıyoruz.
    • crash1606  
    02 Mayıs 2016 | 16:29
    12
    2 yil icin rakam dusuk olmus ama hic yoktan iyidir. Her geleb destege malesef mecburuz. Simdi formamin arkasi kollar ve sortada sponsor bulduk mu cok iyi olacak. Daha sonra kombine isim hakki v.s. baskan cok ugrasiyor insallah yeterli destegi gorur.
    • 16spor  
    02 Mayıs 2016 | 15:56
    13
    iki sene mi tek sene mi bilmem ama uludağdan sonra yerli bir firmayla anlaşmak güzel bir şey,bu şehre değer katan herkesten ALLAH CC razı olsun.
    • Okan  
    02 Mayıs 2016 | 15:51
    Tom de sutterin bonservis ve yıllık aldığı ücretin 5te 1i bu rakam :)
    Harun
    zeki yavru-romeu(kasımpaşa)-ertugrul ersoy-emre taşdemir
    (2 tane sert zenci:)
    atıf cheacheue Batalla stoch
    Deniz
    Mert Günok-Dany Noenku-Serdar Aziz-Ricardo Faty-Bakaye Traore-Crıstobal Jorquera-Hajime Hosogai-Balazs Dzsudzsak-bekir yılmaz-Tom de Sutter-Tomas Necid
    11 oyuncuyla en karlı şekilde yolları ayırıp
    yedek kulübesi:Şamil Cinaz-Tomas Sivok-Kubilay Kanatsızkuş-Furkan Soyalp-Prejuse Nakoulma-Okan Koçuk-Engin Bektemir-Merter Yüce-Sefa Yılmaz
    Şeklinde Olmalıdır :)
    • adf  
    02 Mayıs 2016 | 15:31
    14
    Sokaktan coca cola sifrelerini toplayip gonderdigim sifreler helal olsun Bursaspora baskan senin sayesinde basarili olacagiz
    • manifesto  
    02 Mayıs 2016 | 14:53
    @acarspor; iki yıllık tutar maalesef.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR