KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol: Bursasporumuz 3 - 0 Es Spor

11 Kasım 2012 | 17:50

3 yorum

8199 okunma

Bursaspor Bayan Voleybol Takımımız 3.Lig 2.hafta maçında İstanbul ES Spor'u konuk etti.

Yaklaşık 100 kadar taraftarının desteğini alarak ilk sete başlayan yeşil-beyazlı smaçörlerimiz ilk teknik molaya 8-3 önde girmesini başardı. Bursasporlu oyuncularımız setin ikinci bölümünde de oyunda üstünlüklerini sürdürdüler ve ikinci teknik molaya 16-10 önde girdiler. İlk setin son bölümünde ise ES Spor oyunda dengeyi sağladı ve üst üste aldığı sayılarla bir ara 21-20 öne geçmesine karşın Buse Özden’in etkili servisleri sonucunda ilk seti 25-23 kazanmasını başardık.

Mücadelenin 2.setine ise oyuncularımız fırtına gibi girdiler. Üst üste aldıkları sayılar ile ilk teknik molaya 8-2 önde girdik. Setin ikinci bölümünde üstünlüğünü devam ettiren takımımız ikinci teknik molaya 16-6 önde girdi. Oyuncularımız setin bölümünde de oyundaki üstünlükleri devam ettirdiler ve rakip ES Spor’un bu kez skoru yakalamasına engel oldular. Yeşil-beyazlı sporcularımız 2.set 25-13 gibi bir farkla kazanmasını başardı.

Karşılaşmanın 3.seti ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Bu sette ES Spor oyunda dengeyi sağladı ve ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Setin ikinci bölümü de büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki takım da bu bölümde etkili servislerle puanları aldı. İkinci teknik molaya konuk takım 16-15 önde girdi. Bursasporlu oyuncularımız setin son bölümünde oyuna ağırlıklarını koydular ve seti 25-21 maçı da 3-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.

Özlem ÖZKAN: “ Mutluyuz”

Voleybol takımımızın antrenörü Özlem Özkan maçın ardından yaptığı açıklamada kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Geçen hafta talihsiz bir şekilde yenildiklerini belirten Özkan; “ Takımımızda maalesef pasör eksikliği yaşıyoruz. Geçtiğimiz sezonda bazı maçlarda pasör olarak görev yapan Buse’yi bu noktada oynatıyoruz. Bugün takımımızı iyi oynattı. Maçın ilk iki setini rahat kazandık. Üçüncü sette oyun dengede gitti ama sonuçta 3-0 kazanmasını bildik. Önümüzdeki hafta Silivri deplasmanına gideceğiz. Amacımız Bursaspor’u en iyi şeklide temsil edebilmek” dedi. 

 KADROLAR

Salon:Çekirge

Hakemler:Müjgan Sevgi Er, Selin Güçlü

Bursaspor
:Nurşah, Buse, Ece, Özge Özkan, Elif Aydın, Selin

Yedekler:Özge Sabırlı, Aylin, Aslı, Sıla, Dolunay, Özge Özsoy

ES Spor:
Elif, Rengin, Nur, Hazal, Deniz, M.Işık

Yedekler:Ecem, Şafak, Dilara, Nice, Yeşim, Y.Çallı

Setler: 1.Set 25-23, 2.Set: 25-13, 3.Set 25-21
 

 Bursaspor.org

    • Real Love  
    12 Kasım 2012 | 17:25
    Formalar super
    • Mustafa D.  
    12 Kasım 2012 | 09:49
    basketbol kurulamazmı
    • SİPTAR...  
    11 Kasım 2012 | 21:07
    Şampiyon...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR