KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol Takımımız sezonu açtı

20 Ağustos 2013 | 16:54

5 yorum

5095 okunma

Bayan Voleybol takımımız 2013 – 2014 sezonunun ilk antrenmanını bugün Çekirge Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

2013 – 2014 Voleybol Sezonu'nun hazırlıklarına başlayan Bayan Voleybol Takımımız, bugün sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Çekirge Spor Salonunda gerçekleşen sezon açılışına yedek yönetim kurulu üyemiz Fatih Öztürk, Amatör Şubeler Koordinatörümüz Gültekin Kavak katıldı.

Takımımıza yeni katılan transferimiz Yasemin Doyran, Nevriye Paşaoğlu ve Ezgi Akbaş'ın yanı sıra bu yıl görev yapacak olan yardımcı antrenör İbrahim Aktay'da antrenmanda yerini aldı. Geçen sezon takımımızda forma giyen 4 oyuncu ile ise yollar ayrıldı.

12 Takımın yer alacağı 3. lig 4 gruptan oluşacak. Her grubun ilk iki sırasında yer alan takımlar ise Play-Off turuna katılmaya hak kazanacak.

Fatih Öztürk: "Hedefimiz 2. Lig"

Yedek yönetim kurulu üyemiz Fatih Öztürk, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi ve sözlerine şöyle devam etti; "Yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler yönetim kurulu olarak altyapya ve diğer şubelere desteğimizi sürdüreceğimizi söylemiştik. Bu yıl voleybol takımımızın 3. ligdeki hedefimi direk 2. lige yükselmek. Takımdaki arkadaşlarımızla birlikte bu yıl 2. lige çıkacağımıza inanıyoruz. Hedefimizde bu şekilde belirledik. Bursaspor her zaman altyapıya önem veren bir kulüp olarak bilinir. Voleybolda da bu böyle olacak. Alttan gelecek oyunculara çok önem veriyoruz. Bu yıl takımın en güzel yanı da takımımızdaki tüm oyuncularımızın Bursa'lı olması. Allah'ın izniyle bu yıl 3. ligde güzel şeyler yapıp önce Play-Off'a sonrada oradan 2. lige yükselmek istiyoruz."

Gültekin Kavak: Biz büyük bir aileyiz"

Amatör Şubeler Koordinatörümüz Gültekin Kavak İyi bir takım oluşturduğumuzu belirterek şunları söyledi; "Geçtiğimiz yıl herhangi bir hedef koymamıştık, geçen sezon bizim için ligi tanıma havasında geçmişti. Bu yıl ise hedefimizi belirledik. Kendi çocuklarımızla bu yıl 2. lige çıkacağımıza yürekten inanıyorum. İyi bir takım oluşturduk. Transferlerimiz oldu fakat onlarda Bursa'lı arkadaşlarımız. Voleybol branşımızın altyapısında 150'ye yakın oyuncumuz var. Amatör şubelerde ise toplam 12 branşta 700'ün üzerinde sporcumuz var. Onlarla birlikte burada büyük bir aile oluşturduğumuzu düşünüyorum. "

Özlem Özkan: "Yoğun tempoda çalışacağız"

Antrenörümüz Özlem Özkan, öncelikli hedeflerinin Play-Off grubuna katılmak olduğunu söyledi. Özkan sözlerine şöyle devam etti; "Bugün çalışmalarımıza start veriyoruz. Yeni transferlerimiz var, altyapıdan çıkan oyuncularımız var. İyi bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Haftanın 4 günü kondisyon, 3 günü ise kondisyon ve topla çalışma yapacağız. Yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz. Yeni sezondaki ilk hedefimiz Play-Off'a gitmek. Play-Off etabı zor bir etap. Genç oyuncularımız vardı bu yıl daha da tecrübe kazandılar. 2. Lig'den tecrübeli oyuncularımızda aramıza katıldı. Taraftarlarımıza keyifli maçlar izletmeyi planlıyoruz. 2 Transfer hakkımız daha var. Onuda Play-Off etabı için düşünüyoruz. Hedefimiz iyi bir takım kurup öncelikle Play-Off etabına kalmak ardından da 2. lige çıkmak."

 Bursaspor.org.tr

    • Mustafa D.  
    21 Ağustos 2013 | 12:43
    koskoca Bursaspor 3. ligden çıkamadı bunlarında başında ayhan gibi birileri var galiba
    • alemdarlı  
    20 Ağustos 2013 | 20:44
    ulan tofaş dediniz de ne desteklerdik beeeee eski günler ne güzedi :) tofas anca koltuk sponsorlugundan baska bisi olmaz ima :)
    • mümin çileli  
    20 Ağustos 2013 | 20:31
    sefa kardeşim tofaş ilk önce Bursamıza bişeyler versin ki sonra bizde tofaş için sesimizden ödün verelim.yoksa reno tofaş bnm için bi anlam ifade etmiyo .çoğu kişi içinde durum bu
    • Sinan  
    20 Ağustos 2013 | 17:05
    11
    TOFAŞ mı ? Zamanında çok destek verdik. TOFAŞ şuan bize ne veriyor ? Bursa'nın ve Türkiye'nin en büyük firmalarından neden göğüs reklamı vermiyor ? Bursaspor'a faydası olmayan kuruluş için kılımı kıpırdatmam.
    • Sefa  
    20 Ağustos 2013 | 17:02
    -8
    Şehrimizi, Avrupa Basketbolu'nda ve Beko Basketbol Ligi'nde temsil eden TOFAŞ'ın sezonu açtığı haberi neden yazılmıyor ? Teksas salonlara inmeli artık.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR