KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Vieux Sane'de sona doğru

14 Haziran 2016 | 09:51

20 yorum

11613 okunma

26 yaşındaki Senegalli stoper için görüşmelerde son aşamaya gelindi.

Bursaspor, uzun süredir temas halinde olduğu Vieux Sane transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Serdar Aziz'den boşalacak stoper mevkisini 26 yaşındaki Senegalli oyuncuyla doldurmayı planlayan yeşil beyazlıların, görüşmelerde son aşamaya geldiği belirtildi. Geçen sezon Fransa Ligue 2 takımlarından Stade Brest takımında forma giyen tecrübeli stoperin bonservis problemi bulunmuyor.

NORVEÇ'TE PARLADI

Devre arasında Fransız ekibine gelen 1.91'lik tecrübeli futbolcu menajerinin ikna edilmeye çalışıldığı belirtilirken, yeşil beyazlı kulübün ilk görüşmede 275 bin Euro önerdiği fakat rakamın artacağı öğrenildi. Piyasa değeri 1 milyon Euro olan Vieux Sane, Norveç takımlarından Bodo Glimt'te 4 yıl forma giydi. Glimt'te oldukça başarılı olan, 120 maça çıkan ve 5 gol, 4 asistle oynayan deneyimli savunmacı bu kulüpte şuan Osmanlıspor'da oynayan Badou Ndiaye ile birlikte top koşturdu.

 Olay Gazetesi

    • alkiyza  
    14 Haziran 2016 | 22:44
    abicim herkesıin yorumuna saygım var ama ister kızın ıster kızmayın..Bursasporuma şampıyonluk fazla geldi,şampıyon olduk butun açlar yönetici oldu.. durumumuz ortada bu sene kume düşmemeye oynarız..ilk 5 maçta alıncak ters sonuçlar hamza hocanın koltugundan eder
    • ağlama  
    14 Haziran 2016 | 21:32
    Serdarı sat git fransa 2,ligden ucuza stoper al Ali AY
    • antibizans  
    14 Haziran 2016 | 20:47
    -1
    hayırlısı
    • ages  
    14 Haziran 2016 | 18:05
    11
    Artık o gelsin bu gitsin devri bitti , bu paralar sizin cebinizden çıkıyo sanki , kendi takımının mali yapısını önemsemeyen adama taraftar felan denmez

    Bölükbaşı ,koruStan gibileri olsa yine sağlam adamlar alirdi yine borca girerdik boş yere

    Gerekirse bikaç sene başarı gelmesin ama şu mali yapı düzelsin en kisa zamanda

    Kendine taraftar diyen insaninda bu ucuz isimlere laf söylemeye hakki yok , klupte para mı varda pahalı transferler istiosunuz

    Ayagimizi yorganimza göre uzatmazsak sonumuz ankaragucu kocaeli Sakarya gbi olur sonrada çok ağlar dururuz buralarda
    • Pompaci  
    14 Haziran 2016 | 16:14
    -8
    Hediyesi 275 bin dolar.Pazarlikta sona gelinmis.Buyuk camia ! ne hallere düsmüs.
    • Sapına Kadar  
    14 Haziran 2016 | 15:51
    Ben aklımla haraket ettiim icin yazdım zaten. Sizler sadece konusup maddi olarak 0 destek verenler , takım kotu diye maça gelmeyenler yuzunden düşecegimiz yeri soyledim ve oraya bile dussek cehennemde bile seninle teksaslilar diye bagirmaya devam edicem.Biraz yazının neden ne icin yazildigini anlamaya calissaniz hoş olur.
    • ms  
    14 Haziran 2016 | 15:47
    bir, ibb. bir, konya.bir osmanlı spor kadar bu işi beceremiyor sak..dükkanı kapayında..hiç olmazsa taraftarda işine baksın..önüne geleni toplamak değil..takıma direk 11 e girecek..eksik yerlere kalite adam almadıkça..takım bir sistem oynamadıkça..hoca GS sevdasından kurtulmadıkça..bu yılda yandı keten helva.
    • yeşilsevda  
    14 Haziran 2016 | 15:37
    -1
    biz ezelden beri Bursasporluyuz küme düşerken de Bursasporluyduk kimse Bursasporluluğumuzu sorgulamasın eleştirmek hepimizin hakkıdır. Ama bu transferlerle o stadyum dolmaz ve küme düşme adayı oluruz açık ve net.
    • tarık  
    14 Haziran 2016 | 15:05
    sapına kadar nickli şahıs neden sorusunu hayatında kaç kere sordun?hislerinle değil aklınla hareket yoksa rezil olursun hayatın boyunca.adını bile yazmadan saçmalıklarını dışkılamışsın.Bursasporun taraftarının da düşüşte payı büyük.gerçekçi olun. başkan koltuğunu oturanlar proje üretmeden paramız yok ağlıyor neden geldin agacım senin yaptığını dedem de yapar esnaflar da.bir de gelmiş saçmalığa destek çıkıyor.
    • basri  
    14 Haziran 2016 | 15:00
    -1
    yok arkadaş bu taraftar ettiğini görmeli.göbekli topçu izleyip rüsva olmalı sonra milletin makaraya almalarına ne hakaretler etmelerine bir şey dememeli.bizim başarıdan başka çaremiz yok.kendi toparlaklığını görmeyen dönekler bize hemen oğlanlar yenildi diye gırgır yapıyor siz dandik takım ve kazmalar ordusu kurup kendilerini zengin eden yöneticilere destek olun sağlam kafa gerçekten hayırlısı olsun.
    • Sapına Kadar  
    14 Haziran 2016 | 14:50
    Futbol izlemeye gelen sampiyonluk sonrası taraftarlar gelmesin zaten amatördede olsak 35 yasında gobekli futbolcularımızda olsa Sonsuza kadar Bursa
    • merTSC  
    14 Haziran 2016 | 14:45
    10
    Beyler klupte 1 kurus para yok ve satilan kombine sayisi 3000. Ne bekliyorsunuz nasil transfer yapilmasini bekliyorsunuz allah askina bi aciklayin bakayim bana
    • ridvan cimen  
    14 Haziran 2016 | 14:43
    -1
    Cop !
    • basri  
    14 Haziran 2016 | 14:18
    futbol zevk vermeli seyir zevki yoksa kusura bakmayın ekrandan bile izlemem.şamili bekiri izlemek için gelmez işi bilen adamlar.sadece terör estirecek salatalıklar gelir.öyle seyirci zaten kullanılan bir araçtır uzak durulmalıdır.işte sizler kazma seviciliği ile varacağımız noktayı görmüyorsunuz.ya da işinize öyle geliyor.üç kuruşa beş köfte işini biz yapamayız ne scout var adam gibi ne hocamız futbol profu!yönetim allahlık zaten.hayal kırıklığı bence.iyi geldiler kötü gidiyorlar. alınan yerliler fiyasko tecrübemle konuşuyorum bilinçli teşhis.onca scout tanıdığım var Bursalı alınan oyunculara berbat diyor.yöneldiğimiğiz adamları her kulüp alır.yedek del valle alıyoruz.yaratıcılık sıfır.fransa arjantin brezilyada scout ekipleri kurup genç yetenekli adamları toplamak varken daha çok sedat berishalara maruz kalırız.
    • hayri  
    14 Haziran 2016 | 14:09
    bence Bursasporda sona doğru olmalı başlık.ptt ligindeki takımlar bile bizden iyi adamları buluyor.şu oyuncuyu hatta daha iyisini açık konuşalım her ptt takımı alamaz mı?mesele yıldız almak değil biliyoruz sutter cucak gördük amedspora bile eledi bizi ama doğru adamları almak mesele.eloğlu 100 bin avroya alıyor 10 milyona satıyor biz eldeki yıldızları bitiriyoruz.her sene üç tane adam gibi adam al scout kur hoca umut oynasın diye ne adamları harcamış o da kazma ve yetenekli topçu ayrımından habersiz.yönetim az parayla çok şeyler alınmayacağının farkında ama yöneldikleri adamlar hele yerli olanlar tam takoz.bırakın almayın daha iyi.yabancı dediğin adam bir şeyler katmalı türk topçusuna aşmalı.keşfedilmemiş bir baliç buluyorsan al ya da tecrübeli bir musisi buluyorsan al ama tutup da sıradan şeylerle kirlilik yaratma bilmem anlatabildim mi derdimi?
    • nedim kıllı  
    14 Haziran 2016 | 13:55
    yukarıdaki haberden bağımsız demek isterim ki bizden bir cacık olmaz.aylardır yorum yapmıyordum bunda site adminleri kadar taraftarın, yönetimin aldığını haketmeyen çapsız topçuların ve hocaların payı büyük.işi bilmeyenlerin sıvazlandığı bir ülkede yaşıyoruz.alt yapı seçmeleri vardı hayatımdan bir kesit hiç unutmam önce çelimsiz gördüler a takıma fiziklilileri ve torpillileri aldılar sonra b takımı diye yedek takım yaptılar karantina gibi anasını satim.neyse a takım dedikleri külüstürler tat vermedi ki b takımla şöyle maç yaptırdılar yeşillik olsun diye içimde nasıl nefret birikmişse yaradana sığınıp 30 mtden yağladım kaleci tutsa topu hastanelik olurdu.neyse golü atınca adın ne dedi yardımcı hocalardan biri not aldı.dedim heralde doğru yolu buldular.sonra ne mi oldu?ne a takımı ne b takımı dedikleri yerden adam almadılar sanırım sonradan hocanın birinci dereceden yakını meydana geldi seçmeler bitti çocuklar bu arkadaş bizimle teşekkürler diyen kütüksü bir hoca aslında bu işlerin nasıl yürüdüğünü yeryüzünde rızık aramanın kazık aramakla eş orantılı olduğunu bizlere ayan beyan ortaya koydu.bizleri karpuz gibi seçecek olanlar kendileri futboldan bihaber bırakın adaletli seçimi çıkarının peşindeler.zaman ve durumlar değişiyor soyanlar değişmiyor hesabı.iş ilanlarına bakın ne dediğimi anlarsınız.korku filmine gerek yok.çağların derin uykusu bu.futbola anlamlar yüklemeye onun için gebermeye de gerek yok.istedikleri bu zaten.

    Bursaspor şampiyon olduğu seneden bir yıl sonra fiilen bir daha toparlanamayacak şekilde bitmiştir.kalıcı başarı fırsatı yakalayan kulüp eridikçe erimiştir.efsane yönetiminden kestane yönetimine kadar yanlış seçimler hocasından futbolcusuna olmadı baştanlar üç kağıtçı menajerler gelsin kazmalar gitsin kazmalar şamil yüreğiyle oynuyordan başka nedir elde kalan?ulan şamil yüreğiyle oynasa kaç yazar be hırvat modriç o yüreğin içinden geçer şamil de altına pisler.az buz para almıyor bu futbol yeteneksizleri.geçen sene amedspora yenildi bu çapsız takım.yabancı alsan ne olur doğru adamları almadıkça alt yapıya eğilsen ne olur torpilsiz seçimler yapmadıkça...bunu mesut ünal alenen söylemedi mi kovulmadı mı bu yüzden...bakambu gibi adam gitti sow 17 milyon avroya giderken bizimki 7 milyona hey yavrum hey.şimdi gelen ve gidenlere bakın.biz orta sıra takımı bile olamayız.şampiyonluk tesadüften öteye gidemez.gerçekler acıdır eksiye abanmakla geçiştirilemez.önünü göremeyen adamlar günlük yorumlarla gelecek kurtaracak öyle mi hadi oradan.Bursaspor bitmiştir.hiçbir gelir üretemeyen, üstüne hatalı transferlere yönelmekten bıkmayan eldeki kazmaları çıkarmayan yeni kazmalar alan girenin çıkanın belli olmadığı her başkanın şovu için kullanılan bir kulübüz.taraftarın çoğu uyurgezer durumda.eleştirinin her türlüsü hakaret bunlara.neyse sıvaza devam haydi hayırlı traşlar.
    • yaman92  
    14 Haziran 2016 | 11:39
    yeşil sevda osmanlı yıldızlarmı alıyo başakşehir yıldızlarmı alıyo onların kombinelerimi var geçen sezon yıldız aldıkta ne oldu
    • Sas  
    14 Haziran 2016 | 10:37
    17
    Oyuncu için , başarı için kombine alıyosanız almayın. Bursaspor sevgisi bu değil biz bu takımı orhan alemdar gibi kazmalar oynarken sevdik.
    • ibrahim  
    14 Haziran 2016 | 10:20
    transfer politikası böyle olmalı....500bine alıcan 5 milyona satıcan....
    • yeşilsevda  
    14 Haziran 2016 | 10:11
    -15
    Sonra neden kombine satılmıyor diye sorarlar.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR