KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Vazgeçilmez isim Carson

25 Eylül 2012 | 12:09

2 yorum

5641 okunma

Bu sezon Avrupa ligi ve süper ligde toplam 9 resmi maça çıkan Bursaspor'da, 5 futbolcu teknik patron Ertuğrul Sağlam'dan forma şansı bulamadı.

Bu sezon Avrupa ligi ve süper ligde toplam 9 resmi maça çıkan Bursaspor’da, 5 futbolcu teknik patron Ertuğrul Sağlam’dan forma şansı bulamadı.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig’de toplam 9 karşılaşmaya çıkan yeşil beyazlı ekipte, yedek kaleci Yavuz Özkan, 8 karşılaşmada ilk 18’e alınırken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’dan forma şansı bulamadı. Genç oyuncular Okan Deniz, Barış Örücü, Harun Tekin ve yeni transfer Bekir Sevgi ise ilk 18’e dahi alınmayan oyuncular oldu. Yeşil beyazlı kulübün Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu ünvanını elinde bulunduran Ozan Tufan ise, gol attığı KuPs Kuopio maçı haricinde sadece ligin 3. haftasında oynanan Galatasaray maçında kadroya alındı ancak forma giyemedi.

CARSON 9 MAÇTA 840 DAKİKA GÖREV ALDI

Ayrıca yeşil beyazlılarda bu sezonki 9 resmi maçta sadece İngiliz file bekçisi Scott Carson, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın değişmediği isim oldu. 9 maçta takımı adına 840 dakika sahada kalan yetenekli kaleci, kalesinde 11 gol görürken, ligin ilk haftasında oynanan Kayserispor maçı ve KuPs Kuopio ile oynanan Avrupa Ligi Play-Off ikinci maçında kalesini gole kapattı.

 

    • hakan büyücü çocuğu  
    26 Eylül 2012 | 03:34
    Enes Harun Tekin beyler :))
    • enes  
    25 Eylül 2012 | 16:02
    -8
    Harun Tekini de görmek istiyoruz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR