KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Üzgünüz ama başımız dik"

29 Nisan 2017 | 20:28

2 yorum

19144 okunma

Tecrübeli Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş, Afyon Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, “Bu bir seri. Üzgünüz ama başımız dik” dedi.

Şemsettin Baş, maçın ilk 7-8 dakikalık bölümde iyi savunma yapmadıkları ancak son periyotta oyuna girebildiklerini belirttiği konuşmasında Dejan'ın eksikliğini hissettiklerini söyledi.

KAZANMAMIZ GEREKEN 2 MAÇ VAR
Baş şu konuşmayı gerçekleştirdi; " Dejansız oynamak kolay değil. Maça adaptasyon süresi uzun sürdü. Dördüncü periyodun sonuna kadar istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk defa 33 tane üçlük, 25 tane ikilik atmışız. İçeriden atamadınız mı iç dış şut oranını sağlayamıyorsunuz. Çembere gidemeyince de faul atamadık. Maçın kırılma anlarından en önemlisi de bizim iki sayı öne geçtiğimiz anlarda 3 hücumdan boş döndük. İki tane boş turnike kaçırdık. Burada bir basket atabilseydik dirençleri kırılmıştı. Mola hakları kalmamıştı. Biz saha içinde 40 dakika maçı bırakmayan bir takımız. Saha içinde uzun oyuncumuzun olmaması ilk defa kolumuzu kanadımızı kırdı. Geçen maç 23 tane asist yapmışız. Bugün 14 asist yapmışız. Rakip çok daha az içeriden basket atmıştı. Kendi evinde rakibi 64 civarında tuttuk. İyi de savaştık ama atamayınca da olmuyor. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Rakibin ilk 7-8 dakika hariç mücadele ettiler. Bu bir seri. Örnekleri de çok. Biz ilk 40 dakikayı kazandık. Kazanmamız gereken 80 dakika var. Üç tane oynanmamış 40 dakika var. İki tanesini kazanmak istiyoruz. Biz tam kadro olduğumuzda çok daha iyi oynuyoruz. Üzgünüz ama başımız dik. Sporun içerisinde kaybetmekte var. Buradan en ufak şekilde hayal kırıklığı yaşamadan Salı günkü maça konsantre olmalıyız" dedi.

HAKEMLERDEN CANIMIZ YANDI
Maçın hakemlerinin kararlarının sorulması üzerine Baş, "Ben yukarıdan hakem indirilmesini kabul etmiyorum. Play-Off'ta indiği zaman bu lige alışamıyorlar. Maçın kırılma anlarında Hadi'nin stepsi çok açıktı. Onu çalmadılar. Birçok net kararları vermediler. Standart olmasını istiyoruz. Standart Play-Off'ta sağlanmaz. Geçen maç bunu yaşadık. En önemli sporcumuzun atılmasıyla bu görüldü. Bugün Dejan olsaydı güle oynaya kazanırdık. Ligin MVP'sini attılar. Ben pozisyonu defalarca izledim. Çocuk mecburen provokasyondan kurtulmak için harekette bulunuyor. Maçın gözlemcisi de vurdu diye yazmış. Çok ayıp etmiş. Öyle birşey yok. Büyük bir provokasyon var. İki maçta da çok çektik. Canımız yandı.

 Bursaspor.org.tr

    • Dohc  
    30 Nisan 2017 | 00:10
    -4
    Geçeriz turu geçeriz 5inci maça kalmayabilir bile afyonda 2 de 2 yapcaz gibi hissediyorum hadi inşallah
    • GREENWHİTE  
    29 Nisan 2017 | 21:21
    Siz üzülmeyin federasyona gidmeden itiraz eden sizi yalnız bırakan yönetim başarısız ıst. Helikopterle yarim saat sene başından beri dograniyoruz siz o kocaman yureklerinizle afyon dan 1 maç alir burda işi bitirirsiniz arkanızda yüzbinler var

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR