KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Üst üste hatalar!

17 Şubat 2015 | 10:08

11 yorum

6866 okunma

1 değil, 2 değil, 3 değil... Bursaspor'a yapılan hakem hataları artık kabak tadı vermeye başladı.

Verilmeyen kırmızı kartlar, ofsayttan yenen goller, çalan ucuz penaltılar ve iptal edilen nizami goller... Son haftalarda hepsi ama hepsi Bursaspor'un başına geldi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de hakem hatalarına en çok maruz kalan takımların başında geliyor. Sezon başından bu yana bu konuda büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlıların son Beşiktaş karşılaşmasında yaşadıkları ise ortada. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun uzatma dakikalarında Şener'in sözde müdahelesiyle yerde kalan Kerim'e penaltı çalması sonucu Bursaspor camiası adeta ayağa kalktı. Uydurma bir kararla sahadan mağlup ayrılan yeşil beyazlılar 1 puandan oldu. Peki sezon başından bu yana Timsah'ın maçlarında nasıl hakem hataları yapıldı. İşte o maçlar ve o hakemler...

13.Hafta: Karabükspor-Bursaspor: 3-2
ALİ PALABIYIK

Bursaspor son dakikadaki ofsayt golüyle sahadan mağlup ayrılmıştı. Hakem Ali Palabıyık ve arkadaşları atladıkları bu pozisyonla Karabük'e galibiyeti getiren isimler olmuştu. Josue ve Mabiala'nın kasıtlı gördükleri iddalı edilen kırmızı kartları da tartışılmıştı.

14.Hafta: Trabzonspor-Bursaspor: 3-3
BÜLENT YILDIRIM

Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma adeta nefesleri kesmişti. Top bir o kalede bir bu kalede giderken ve skor Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sürerken, 43.dakikada yaşanan ciddi hakem hatası maça damgasını vurmuştu. Fernandao'nun nizami golü Bülent Yıldırım ve Baki Tuncay Akkın ikilisi tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edilince skorun 3-1'e gelmesi engellenmişti. Bu pozisyonun ofsayt olmadığı çok açık ve netti.

15.Hafta: G.Antepspor-Bursaspor: 1-2
HÜSEYİN GÖÇEK

Elyasa'nın Josue'ye attığı o tekmeyi Hüseyin Göçek sarı kartla geçiştirmişti. Kırmızı kartına cesaret edemeyerek ilk yarıda Gaziantepspor'un 10 kişi kalmasına engel olmuştu. 90 dakika boyunca tutarsız bir yönetim gösteren ve yeşil beyazlı oyuncuları çileden çıkaran Göçek, maçın ardından ise o tekmenin şiddetini kestiremediğini açıklamıştı.

17.Hafta: T.Konyaspor-Bursaspor: 2-3
MUSTAFA İLKER COŞKUN

Torje'nin Bekir Yılmaz'a yaptığı insanlık dışı hareketi nedense Mustafa İlker Coşkun göremedi. Ve pozisyonun devamında Konyaspor, Torje ile golü bulmuş ve skora 2-2'lik eşitlik gelmişti. Bekir, sakatlanıp oyundan çıkmış ve yeşil beyazlılar bu pozisyona uzun süre itiraz etmişti. 4.hakem, yan hakem ve Mustafa İlker Coşkun'un önünde olan bu hareket futbolseverlerin hafızasına kazınmıştı.

18.Hafta: Galatasaray-Bursaspor: 2-2
FIRAT AYDINUS

Bu maç uzun süre konuşuldu. Bursaspor'un kaçırdığı goller maça damgasını vurmuştu. Ancak Fırat Aydınus'un Melo'yu oyundan atamayışı herşeyin önüne geçti. İlk yarıdan sarı kartı olan Brezilyalı'nın oyuncunun ilk olarak Emre Taşdemir'e attığı tokadı es geçen Aydınus'un ardından gözünün önünde Belluschi'nin ayak tendoduna basmasını görmezden geldi. Fırat Aydınus'un bu kararı bütün hakem yorumcuları da tepki göstermişti.

20.Hafta: Beşiktaş-Bursaspor: 3-2
M.KAMİL ABİTOĞLU

Son saniyedeki bir düdüğüyle Bursaspor'u adeta katletti. Fernandao'nun Franco'ya yaptığı sert harekette kırmızıyı çıkaramayan Abitoğlu, o pozisyonun etkisinde kaldı ve son saniyede çaldığı uydurma penaltıyla maçın skoruna direk tesir etti. Pozisyon içinde bulunan Şener'i kırmızı kartla oyundan atan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun bu kararı birçok kesimden eleştiri aldı.

 Olay Gazetesi

    • Bursalı  
    19 Şubat 2015 | 10:22
    Ya bırakın bu işleri arkadaşlar bu kadar alehe olanı yazmışsınız tamamda lehe olanları yazsan gene bu kadar tutar biz şunu gördük ki şampiyonluğa oynayacak bır kadro kuruduğunda iyi futbol oynadiginda şampiyon Olabiliyorsun arkadaslarda kendimizi kandirmayalim bjk maçında top felan oynamadık 2 defA kaleye gittik İkiside gol oldu şansa biraz top oynamaliyiz ...
    • emektar teksasli  
    18 Şubat 2015 | 06:39
    -1
    ozaman baskan bunlari bi kaset haline getirip spor bakanina gidicek.. Tabi macasi yiyosa !!!!
    • okanbursa  
    17 Şubat 2015 | 19:09
    tüpçü Bursaspor dusmanı bu bellı.taraftarın bırlık olup ulke capında ses getırecek 1 protesto yapması gereklı.ama artık bızde o taraftar kalmadı ne yazık ki.yenı statta da taraftar gelmezse Bursada tribun bıter.
    • adıgüzel  
    17 Şubat 2015 | 18:50
    orhanli kardeşim....senin futbol anlayışın nasıl ? .... hatırlarsan galatasarayla oynadığımız maçta bol atağımız vardı ne oldu ? yani önemli olan galip gelmektir .. ister defans ister atak ama yenmen lazım ...bjk gsden daha iyi ve formda bizim taktik te bu yönde oldu nitekimde başarılı olduk ama hain hakem bjkli çıktı ....yani onlar çok atak yaptılar diye maç onların denmez.
    • Yediyol  
    17 Şubat 2015 | 16:04
    Turgay Bahadır elle alıp gol attığında hocaya dediği

    'hocam elle aldım golu iptal edin elle aldım'

    Demesi ne kdr büyüklük cesaret ve örnek davranış adam da vicdan var ve olması gerekn bu !!!!

    Ne kadar çok ahlaklı adaletkar davranırsan davran... Anca biz davranıyoruz bize kimsenin adil davrandığı yok... Şimdi düşünün Şener'in pozisyonunda o 8jk lı futbolcunun kalkıp karara itiraz edebildiğini o zaman saygı duyma ihtimalimiz olurdu ama KAHPE boşuna demiyoruz .....
    • orhanli  
    17 Şubat 2015 | 12:46
    -10
    Adil olmak gerekirse biz top oynama dik adamlar nerdeyse tek kale oynadı birsürü gol kaçırdı lar bence teknik heyet bunu düşünmeli ayrıca yönetim tribüne oynamaktan vazgeç artık! Fernando ya kırmızı verse 35 dakika adamlar bizi duman ederdi gerçekçi olalım
    • EMRE TOKA  
    17 Şubat 2015 | 12:24
    Yazıklar olsun be bir çaresi olmalı bu yapılanların. göz göre göre yapılanlara bak allah beter etsin hepinizi şersefsizler.
    • Mey Nur  
    17 Şubat 2015 | 11:37
    https://www.facebook.com/video.php?v=336713219866509
    • MeskenliCankopat  
    17 Şubat 2015 | 11:19
    kardeşim buradan yazmak siteden gider yapmak artık rüzgardan ibaret hiç bir şey ifade etmiyor ben ve benim gibi Bursasporluların gözünde. yapılacak tek şey vardı 8jk penaltıyı kazandığı zaman hemen kaleciye talimat verip ya kale boş bırakılcaktı yada harun oturcaktı kalede demba ba vursun gol atsın. kaybedelim hiç önemli değil en azından adam akıllı mesaj vermiş olurduk burdan lafla olmuyor 40 senedir anlamadınız mı ? penaltıyı kurtarsan ne olcak 1 puan ama yaptığımız davranış ömür boyu unutulmazdı....
    • Tunahan  
    17 Şubat 2015 | 10:46
    Bu kadar olduğuna emin misiniz ?
    • SRC  
    17 Şubat 2015 | 10:17
    Bukadarcık mı?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR