KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Uludağ Üniversitesi ile işbirliği

21 Ağustos 2015 | 15:46

8 yorum

10016 okunma

Uludağ Üniversitesi ile kulübümüz arasında işbirliği protokolü imzalandı .

Özlüce Tesislerimizde gerçekleştirilen basın toplantısına Başkanımız Recep Bölükbaşı, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Nihat Sapan, Altyapı ve Futbol Okulumuzdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan, Başkan Danışmanımız Mesut Mestan, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel ve Rektör Danışmanları katıldı.

Başkanımız Recep Bölükbaşı yaptığı konuşmada "Uludağ Üniversitesi ile geç kalınmış bir işbirliğine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkanımız Recep Bölükbaşı şu açıklamayı yaptı; "Salı günü Uludağ Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay'ı ziyaret ettik. Bursaspor ile Uludağ Üniversitesi işbirliği geç kalınmış bir olaydı. Bu sefer bunu uygulayalım istedik. Genel Sekreterimiz Prof.Dr. Nihat Sapan da bizim için büyük bir avantaj. Biz bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Uludağ Üniversitesi'nin ilgili birimleriyle kulübümüzün tüm branşlardaki eğitimlerinin, üniversite bünyesindeki sportif etkinlikleri, sporcuların mevcut fiziksel, fizyolojik ve psikolojik performanslarının belirlenmesi, performanslarının belirlenmesi, bu performans gelişimlerinin takip edilmesi ve üst düzeye çıkarılmasında kullanılacak bilimsel test ve ölçümler için gerekli laboratuvarların oluşturulması, çocuk ve gençlerin spora özgü yeteneklerinin belirlenmesi ve yönlendirilmesiyle ilgili bilimsel çalışmalar, spor kültürünün oluşturulması ve geliştirilmesine yönelik topluma hizmet uygulamaları işbirliği sağlanması, çocukluktan itibaren kaliteli taraftar bilincinin aşılanması, üniversite öğrencilerinin organizasyon yeteneklerinin arttırılması ve alana yönelik çalışmalarında ve dersler ile ilgili uygulamalarda koordineli çalışılması, sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilecek olan diğer spora yönelik projeler ile işbirliğinin sağlanması amaç edinildi" dedi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ise Uludağ Üniversitesi ile Bursaspor kenttin iki önemli markası olduğunu belirtti.

Bursa'nın özelliklerini ortaya çıkartan iki markanın Bursa'ya büyük bir sinerji oluşturacağını belirten Ulcay, "Bursaspor'un 700 sporcusu var. Amacımız Bursaspor'a destek verebilmek. Çalışmalarımız profesyonel takım için olmayacak. Uzun vadeli bir çalışma olacak. Bursaspor'un her branşında çeşitli alanlarda desteğimizi vereceğiz. Bu işbirliği 62.500 öğrencimize heyecan getirecek. Biz büyük bir kitleyiz. Bursasporlu öğrencilerimiz ile birlikte Bursaspor'a tribünden de destek sağlayacağız" dedi.

Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Nihat Sapan ise Bursaspor için çok önemli bir gün olduğunu belirtti. 1973 yılında öğrenci olarak girdiği Uludağ Üniversitesi'nde bugün çok önemli görevler üstlendiğini belirten Sapan, "60 binden fazla öğrencimiz burada bulunuyor. Ülke içi ve dışında çok önemli araştırmalara imzalar atılıyor. Bursaspor'un içerisine girince ne kadar büyük bir kitleye hitap ettiğini gördüm. Çok seveni var. Bu işbirliğin çok önemli sonuçları olacağını düşünüyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay işbirliği protokolüne imza attılar.

 Bursaspor.org.tr

    • rixos  
    22 Ağustos 2015 | 11:58
    mantıklı güzel düşünülmüş
    • orhaneli timsah  
    21 Ağustos 2015 | 22:07
    Cok guzel bir isbirligi olmus helal olsun
    • ınegollu osman  
    21 Ağustos 2015 | 19:20
    sımdı rektoru dınledım hem Bursalı olusuyla hemde Bursasporlu olusuyla gurur duymasıorun arkasında koca bır ordu var yaklasık 70 bın kısılık
    • bız ınegolluyuz  
    21 Ağustos 2015 | 18:21
    tam destek verılmelı
    • bursachampion16  
    21 Ağustos 2015 | 17:23
    özellikle alt yapıya destek vermeli uludağ üni. ayrıca yapacağı organizasyonlarla timsah arenaya binlerce taraftar çekecek potansiyele sahip uludağ!
    • alidor  
    21 Ağustos 2015 | 16:40
    ÜNİ timsah.bu porojeye dahil edilmeli..Türkiye genelinde organizasyonlar daha faal olarak yapılmalı.
    • Saidus  
    21 Ağustos 2015 | 16:27
    11
    üniversiteli öğrencilere fırsat sunulsun.. biletlerde indirim yapılabilir. bir çoğu şehir dışından gelen gençler, onları stada çekmek lazım. 62.000 binin 30.000 bini erkek olsa, 5 bini maça gelse üniversiteden büyük destek olur..
    • emre_izmir  
    21 Ağustos 2015 | 16:06
    -5
    Bu yorumu her haberin altına yazmayı düşünüyorum, katılır mısınız bilmem. Takımdan gidenler oldu haince de gidenler oldu. Tepkimizi küfür etmeden çok güzel şekilde dile getirebiliriz. Şenol Güneş'e jimnastik maçında bir pankart yapılabilir Uludağ'ın temiz havası bazı bünyelerde kafa yapabilir dikkat diye. Ozan ve Volkan'ın arabada söylediği beste vardı "Hangimiz göğüs germedik kahpe Bizans'a" diye; Fener maçlarında bu beste, video maç tabelasında gösterilebilir ya da bir pankart yapılabilir. Önce bu bestenin sözleri ve Ozan ve Volkan'ın yüzleri sonrasında da timsah yürüyüşü yaparak $ (dolar) işaretine doğru gitmeleri şeklinde düşünülebilir. Bu şekilde güzel tepki koyabiliriz gibi geliyor. Fener maçında da Fernandao tribüne kesinlikle çağrılmalı diğerlerine hain diye bağırmalı küfür etmeden.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR