KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U19 Takımımız ikinci oldu

23 Mayıs 2016 | 10:02

2 yorum

15030 okunma

U19 Elit Ligi 34.haftasında Bursaspor'umuz, Mersin İdmanyurdu takımını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde ağırladı.

Haftaya lider Galatasaray'ın ardından 74 puan averajla ikinci sırada giren takımımız, şampiyonluk için Mersin İdmanyurdu'nu yenmesi ve Galatasaray'ın da Kayserispor deplasmanında puan kaybetmesi gerekiyordu.

Maça oldukça istekli başlayan takımımız Mert Türkler ve Alimert Işık ile girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Karşılaşmanın 25.dakikasında ender gelişen Mersin atağında Hasan Erkan Bal sahneye çıktı ve Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 öne geçiren golü attı.

Müsabakanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da Bursaspor'umuz atak başlayan taraf oldu. Üst üste rakip kalede pozisyonlara giren takımımız aradığı golü 73'de Bilal Yıldırım'ın kafa golüyle buldu. Bu golün ardından da baskısını iyice arttıran takımımız uzatma dakikalarında Talha Türker'in ayağından bulduğu gol ile maçı 2-1 kazanmasını bildi.

Galatasaray'ın Kayserispor deplasmanından galibiyetle ayrılmasının ardından takımımız, 77 puan ve averajla 2015-2016 sezonunu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamladı.

MAÇMETRE

SAHA: Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri

HAKEMLER: Süleyman Soyutürk, Yrd: Gökhan Tanoğlu, Melih Uslu 4.Hakem: Ayça Soyutürk

BURSASPOR: Gürkan Arıkan, Uğur Vardar (Dk.46 Talha Türker) , Berke Sağkan, Bilal Yıldırım, Mete Sevinç, Hasancan Yalçıntekin, Hakan Yavuz, Gürkan Sefil, Mert Türkiler, Özcan Aydın (Dk.65 Demirhan Öztürk), Alimert Işık (Dk.87 Faruk Güç)

Yedekler: Sabri Gündoğan, Tuğkan Kamışoğlu, Muhammed Taşdemir, Ramazan Demirhan Öztürk, Akif Emre Gönüllü

Antrenör: Harun Şen

MERSİN İDMANYURDU: Mehmet Ferhat Pesen, Hilmi Reşiti, Abdil Vahap Çoban, Fatih Toy, Halil İbrahim Berkyez, Enes Kirişçi, Hüseyin Dalmış, Batuhan Tomarza, Hasan Erkan Bal (Dk.79 Davut Borak), Taner Dalay (Dk. 69 Bekircan Sönmez) , Anıl Kapıkıran (Dk.76 Abdurrahman Türkmen)

Yedekler: Emre Gürbüz, Yiğit Eraslan,, Tolunay Güven, Çağatay Çirci

GOLLER: Dk.73 Bilal Yıldırım, Dk.90+3 Talha Türker (Bursaspor) Dk.25 Hasan Erkan Bal (Mersin İdmanyurdu)

SARI KARTLAR: Mete Sevinç, Hakan Yavuz ( Bursaspor)

 Bursaspor.org.tr

    • antibizans  
    24 Mayıs 2016 | 10:53
    olacak bu çocuklar
    • Casanova  
    24 Mayıs 2016 | 00:44
    Sokiiiim şampiyonluğa. Het kademede kafaya oynayın amas A takıma hazır gelin bize şampiyonluktan daha güzel gelir. Yeni şampiyonluklar VAKIFKÖY den çıkacak.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR