KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U14 ve U15 tek golle

15 Eylül 2012 | 16:18

1 yorum

5265 okunma

Vakıfköy Orhan Özselek tesisleri'nde bu gün iki karşılaşma vardı U14-1-U15 takımlarımız Trabzonspr'la karşılaştı her iki ücadeleden takımlarımız 1-0 galip ayrıldılar.

U-14 takımımız saat 12.00 de başlayan mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti, iki taraf birbirine üstünlük sağlayamadı ve ilk yarı golsüz berabere bitti.

İkinci yarının başlarında, on bir forma numarasıyla Ali Türel, güzel golüyle takımımız öne geçirdi. Trabzonspor takımımıza ikinci yarıda baskı kurmaya çalıştı,kuramayınca maç bir sıfır Bursaspor'umuzun galibiyetiyle sona erdi. Trabzonspor oyuncuları geçen sene U13 forması altında, akademi liginde Beşiktaş ile final oynamıştı ve ikinci olmuştu.

U-15 takımımız saat 13.45 de başlayan mücadelede, iki takımda ortada bir maç çıkardı, ilk yarıda takımımızın 11 numarası Mücahit'in attığı golle, soyunma odalarına önde girdik. Özellikle ikinci yarıda Trabzonsporlu  forvetler üç net gol pozisyonu kalecimizin başarılı müdahalesi ile değerlendiremediler. Maçın sonlarına doğru baskı yapmak isteyen Trabzonspor, defansında açıklar verdi ,kontra ataktan birçok pozisyona giren takımımız,  bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedi ve maç bir sıfır üstünlüğümüzle sona erdi.



 Teksas.org

    • forever bursaspor  
    16 Eylül 2012 | 11:53
    koyduk mu ?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR