KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U12 İzmir Cup başladı

13 Nisan 2017 | 18:11

1 yorum

9149 okunma

Altınordu Spor Kulübü'nün İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ana desteğiyle organize ettiği 4. Uluslararası U12 İzmir Cup, büyük bir coşkuyla başladı.

12 ülkeden 17'si yabancı toplam 48 ekibin mücadele ettiği turnuvanın ilk gününde 120 maç oynandı.

Yerli-yabancı 33 basın mensubunun akredite olduğu dev U12 İzmir Cup'ın Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde yapılan açılış törenine Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katıldı. Bursaspor'umuzun oynadığı tüm karşılaşmalar Bursaspor TV'den canlı yayınlandı

Açılış töreninde tüm takımlar anons edilerek sahaya alındı ve Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kısa konuşmanın ardından tüm çocuklarla "İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu" sloganını söyledi. Törenin ardından herkes. Orta sahadaki dev U12 İzmir Cup bayrağını dalgalandırdı.

17 YABANCI-31 YERLİ TAKIM

U12 İzmir Cup'ta Bursaspor'umuzun yanı sıra Rusya'dan Krasnodar, Çek Cumhuriyeti'nden Sparta Prag ve Slavia Prag, Hırvatistan'dan Dinamo Zagdeb gibi tanınmış ekipler de mücadele ediyor. Turnuvada ülkemizden Beşiktaş, Galatasaray, Akhisar Belediyespor, Antalyaspor, Başakşehir, Konyaspor, Trabzonspor, Osmanlıspor, Eskişehirspor, Altınordu, Altay, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Bergama Gençlerbirliği, Gümüşordu, Aydın Yıldızspor, Selçuk Selection, 1918 Rize FK, Bornova Selection, Çorlu Fener, İnegölspor, Murat Germenspor, Muğla Selection, Manisa BBSK, Tuzlaspor, Denizli Çamlık ile Kemalpaşa 1923 kulüpleri yer alıyor.

MİNİK TİMSAHLAR FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Futbol Okulu öğrencilerimizden kurulu U12 takımımız, G Grubu'nda oynadığı 5 müsabakada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak grup birincisi olarak bir üst tura çıktı.

Miniklerimiz oynadığı maçlarda rakip fileleri 11 kez havalandırırken kalesinde 1 gol gördü.

U12 takımımız gruptaki ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u Ömer Faruk, Hasan ve Yusuf'un attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Günün ikinci maçında ise takımımız ev sahibi Altınordu ile karşı karşıya geldi. Bu müsabakayı da miniklerimiz Ömer Faruk'un attığı gol ile 1-0 kazandı.

Günün üçüncü maçında takımımız, Bornova Selection takımı ile karşı karşıya geldi. Miniklerimiz bu müsabakayı da Yusuf'un 2 ve Hasan'ın attığı gollerle 3-0 kazandı.

Takımımız dördüncü maçını ise Krasnodar takımı ile oynadı. Takımımız bu müsabakayı da üst bir oyunla 3-0 kazandı. Galibiyeti getiren gollerimizi Yusuf, Hasan ve penaltıdan Tuğra attı.

Günün son maçında ise takımımız Murat Germenspor ile 1-1 berabere kaldı.

 Bursaspor.org.tr

    • UÇK  
    14 Nisan 2017 | 10:58
    Alt yapı hep iyi,üste çıkanlar yetersiz . Araştırılmalı ?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR