KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

'Turu geçeceğimize inanıyorum'

02 Ağustos 2012 | 21:01

88 yorum

28726 okunma

KUPS Kuopio - Bursaspor maçının ardından teknik direktörler Esa Pekonen ve Ertuğrul Sağlam basın toplantısında soruları yanıtladı.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam maçın ardından yaptığı açıklamada girilen pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Sağlam bu maçın rövanşına daha iyi hazırlanıp turu geçecek olan taraf olduklarını inandıklarını belirtti. Sağlam basın toplantısında şöyle konuştu; “Öncelikli rakibimizi tebrik etmek istiyorum. Kendileri açısından çok önemli bir galibiyet elde ettirler. İkinci maçada bizden daha avantajlı çıkacaklar. Öne geçecek pozisyonlar bulduk. Final paslarını iyi değerlendirseydik gol de bulabilirdik. İlk yarının son dakikasındaki rakibin girdiği pozisyon ve gol pozisyonu bizim için sıkıntılı pozisyonlardı. Bundan sonra yapacağımız iş, ikinci maça iyi hazırlanıp bize gereken sonucu almak. Kolay olmayacak. Ama bu maçtan gerekli dersleri çıkartarak ikinci maçta istediğimiz sonucu alabileceğimizi düşünüyorum.

Bir basın mensubunun “Bugün Bursaspor neleri iyi yapamadı?” sorusuna Sağlam; “Dönem dönem bireysel anlamda oyunda disiplinden uzaklaştık. Ön tarafta biraz daha üretken olmamız gerekiyordu. Sezon başı fiziksel olarak da üstüne koymalıyız. İkinci maçta taraftarımızın desteği ile turu geçeceğimize inanıyorum. Kolay olmayacak ama inşallah geçeceğiz” dedi.

PEKONEN; " HERŞEYİ YAPTIK"

KUPS Kuopio takımı teknik direktörü Esa Pekonen futbolcularını galibiyetten dolayı tebrik etti. Pekonen “ Bugün tüm futbolcularım ellerinden geleni yaptılar. Oyunun başında biraz stresliydik. Rakibimizin oyununu görmemiz gerekiyordu ve ona göre önlemi aldık. Rakibi tanıdıktan sonra daha rahat oynadık. Bursaspor çok güçlü bir rakip. Şimdi önümüzde zorlu bir rövanş var. Burada oynadığımızdan daha çok mücadele etmek zorundayız. İnşallah orada da istediğimiz skoru alırız” dedi.

 

    • CASANOVA  
    04 Ağustos 2012 | 09:11
    :) çoğulmuş zamirmiş:) olm sen kafayı yemişsin:) yazdığını kendi kendine bi daha oku:) hay allah yaaa:)bak bakalım kaç kişi beğenmiş yazdıklarını.:):):):)) beğenilcekmiş..:)bu arada aklınca oruç tutanada sallıacan dimi :) nedenini yazayım mı? yazayım yazayım ...sen tutma koçum..hoca!!!! bende !!! tutarım isteyende tutar..anladın sen... aferim aferim...ya nelerle ...:):)
    • soyut  
    03 Ağustos 2012 | 20:10
    Geyik muhabbetine gerek yok takım kötü gecen sene de kötüydü pinto geldi toparladi. neresinden bakarsan bak kötü. Hoca iyi adam ama eksikleri tespit etme ve taktiksel anlamda son derece zayıf. Yönetim desen zaten koskoca bir sıfır. Kimse kusura bakmasın şampiyon olmakla dünya durmadı devam ediyor fakat hoca özelliklerini geliştireceği yerde kendini sıradan hocalarla aynı düzeye çekti, takımı da dümdüz adamlarla doldurup seyredilmez hale getirdi. Durmadan eskiler ornek veriliyor biz de yasadık o günleri ama bu iste hedef daima ileridir, daima vizyon sahibi olmaktır, eskisi gibi olmaktan korkarak pisirikliga mahkum edemez kimse kimseyi.
    • Teksas_nl  
    03 Ağustos 2012 | 18:12
    -1
    ya arkadaş sen demiyor musun "seni burda istemiyoruz, yazma buralara" diye? Birinci çoğul şahıs zamiriyle konuşan sensin ben değil. Demagojide oldukça usta olduğunu sanıyorsun ama onu bile kötü yapıyorsun. Oruçtan da olbilir tabi, az kaldı açmaya sabret biraz.
    • CASANOVA  
    03 Ağustos 2012 | 18:02
    -1
    He sen yorumları millete beğendirmek içinmi yapıyorsun.ok ok anladım..aklından geçen başka şey o zaman..istanbul p..çlerini tutacağıma yunan takımı tutarım ama senin gibi hainlik yapmam..sen yandaki beğenilere takıl..bizim derdimiz Bursaspor aferim sana..:):):nerelere kaldık yaa..
    • Teksas_nl  
    03 Ağustos 2012 | 17:24
    -1
    CASANOVA, burada seni beni tartışırsak sabah olur, geç bunları. Sen bu son üç yılı İstanbul semt takımlarını tutarak da görebilirsin, çok zorlama kendini be abim. Yaşla tecrübe kazanılsa keşke. Kadroda altyapıdan bir tane bile genç yoken bana Ertuğrul isterse şampiyonlar ligi kupası getirsin zerre umrumda değil. Buraların muhtarıyım havalarını da geç, yorumlarını pek çok kişi beğenmiyor farkındaysan. Kırmızı ve yeşil logonun yanındaki rakamları okuyabildiğini farzediyorum.
    • CASANOVA  
    03 Ağustos 2012 | 17:14
    -4
    texas_nl hoca benim umrumda değil..biz BursasporLUYUZ.seni bilmem.sadece 3 yıldır yaşananlarının hatrına isim kim olursa olsun böle vurulmaz.sen daha belli çocuksun.biz neler gördük ve geçirdik..o zamaları bilmediğin için aklın sadece en fazla beş yıla çalışır.eleştiri hep olsun çünkü hoca BursasporUMU çalıştırıyor ve çok para almasına rağmen....ama sen beğenmiyosun diye 3 yılı boşa sayıpta GİDECEEĞİ GÜNÜ İPLE FALAN ÇEKME..GÜVENÇLERİN HİKMETLERİN KALPARLARIN FUTBOLCULARADAN MAÇ BAŞI PARALARINI NASIL CEPLEDİKLERİNİ SEN HATIRLAMAZSIN.BİZ NELER GÖRDÜK..O YÜZDEN BİRAZ YÜZÜN KIZARSIN.BEN SALLAMAM İSME SADECE AZ DİKKATLİ OL.OTURDUĞUN YERDEN YAZIYOSUN.BEN 40 YILDIR DEPLASMANA GİDİYORUM..BU 3 YILI GÖRMEK VARMIŞ HAYATTA.ÖLSEMDE GAM YEMEM...İSME TAKILMA..YADA YAZMA BU SİTEDE..HE BU ARADA KLASMAN YAZMIŞSIN.SENİN KLASMANINI YERİM BEN...YAZMA ABİM SEN BURALARA.
    • taktik  
    03 Ağustos 2012 | 15:23
    hoca başarıların için sağolda biz başarıları kazandıktan sonra yine sıra takımı olmak için sana sonsuz destek vermedik..hep ileriye daha iyiye gidelim diye adamlığına güvenerek destek verdik.ama sen kulüp menejeri, basın sözcüsü, hatta kulüp başkanı gibi açıklamalar yapıyorsun..sonrada millet diyorki hoca ne yapsın yönetim transfer yapmıyor..ya açıklama yaparken her sorumluluğu alıyorsun da transfer yapılmayınca sen niye yönetime rest çekmiyorsun orayı anlıyamıyorum. ayrıca sağ kanat diyor arkadaşlar sestak ın ankarada ki tüm maçlarını internetten seyrettim.adam tam forvet arkası gizli santrofordu..sen adamı inatla sağ açık yaptın.biz teknik adam değiliz ama kusurama bakmada Bursa taraftarı futbolu bilir...10. dakkada sana maçın nasıl gelişeceğini tahmin eder o yüzden ya bence daha kararlı ol yada bizi daha fazla üzme ne olur..sevgimiz yıpranmasın sana karşı!!!!
    • inançç  
    03 Ağustos 2012 | 15:15
    beyler yok sallanıyomuş,yok hocanın aldığı paraya dil uzatıyormuşuz,ondan sonrada hoca inançlı adammış..ne güzel ALLAH kimseyi kendi yolundan ayırmasın şeytana uydurmasın..fakat inançlı olmak bu fani dünyada görevlerini iyi yapmamakla bağdaştırılmaz..herkesin inancı kendine aittir.çalıştığınız firmada işinizi iyi yapamıyorsanız patronunuz size nekadar süre tanır ki,tanımaz güle güle der.hoca 275 bin tl alıyorsa görevini iyi yapacak ve yönetimin basın sözcülüğü yapmayacak..isterse 500 bin alsın bana dert değil,,benim derdim 1-0 mağlupken 89.28 dakikada ademi neden oyuna alır..bi köy takımını yenecek basireti niye gösteremez...kimse vazgeçilmez değildir..biz ölene kadar Bursalıyız ama antrenör futbolcu vb kim ekmek parasını verirse orda olur..onlar profestonel bizze gönülden sevdalı amatörleriz..ağzınızdan çıkacak yorumlara biraz daha dikkat edin...
    • ottoman1299  
    03 Ağustos 2012 | 13:23
    -2
    önümüzdeki maçlara bakmak lazım....
    • Metin Ceylan  
    03 Ağustos 2012 | 13:22
    ENO RAMO dogru soyluyorsun dun oynanan oyun hıc bırımızı tatmin etmedi.
    biz bu oyunla ligte kimi yenebiliriz acaba? ligi ilk 10 da bitirebilirsek iyi.
    • semih  
    03 Ağustos 2012 | 13:09
    sayın yazıcı bu hafta sol kanada neymarı,sağ kanaada da messiyyi getirsende perşembe günü sana bağırmamı engelleyemezsin.ertuğrul sende tutarsız açıklamalarınla sabrımızı taşırdın.
    • eno ramo  
    03 Ağustos 2012 | 12:24
    metin sence dunki ozan ipek o kadar edermi birak koşmayi yurumekten aciz kanat oyuncusu hakan ondan daha cok bİndirme yapti ben bukadar isteksiz ruhsuz bi oyuncu toplulugu gormedm inş. 2 mac kendine gelirler artık futbol paraya bakmıyor sahada mücadele eden kazanıyor
    • EmrE16  
    03 Ağustos 2012 | 12:13
    köy takımına ilk maçta yenil ikinci maçta zorla turu gec ondan sonra düzgün iki takım 2 maçta 10 gol atsın dön. özet...
    • Teksas_nl  
    03 Ağustos 2012 | 11:29
    CASANOVA, "inançlı adam" lafınla te tür bir çevreye ait olduğunu gösterme kibarlığında bulunduğun için sağol. Din iman işlerini spora, siyasete, askere bulaştırma konusunda elinize kimse su dökemez. Seninle aynı klansmanda değilim o nedenle aynı hocan gibi çorbana bakman dileğiyle, sağlıcakla kal...
    • Metin Ceylan  
    03 Ağustos 2012 | 10:39
    yenildiğimiz takım ozan ipek kadar para etmiyor. nokta.!
    • nicolas  
    03 Ağustos 2012 | 10:21
    dün buralarda transfer lazım diyen arkadaşlara gidin istanbulu destekleyin diyen çorbacıları bugün de aramızda görmek istiyoruz... biz sanki gidin ipsiz sapsız adamları alın demişiz gibi sallıyodu bi tanesi. ulan i.haktan bu maçta senin sağ kanadın ben bu takımdan ne beklerim ??? 2 sezondur sağ kanat yok hep devşirme adam. 2 sezondur çift yönlü bi orta saha yok hep düz adamlar. anlatmak istediğim şu takımın iskeleti oluştu buna 2-3 adam alıp alt yapıdan gelenlerle harmanlama yapman lazım bakın şampiyon olduğumuz sezona... İvan ergiç ve volkan şen in oynadıkları mevkiler hala dolmadı bunu sizde bilirken anlamıyom derdinizi ama sizin derdiniz çorba.. görcez bakalım haftaya yazıcı ve çorbacılarını maç sonu hele bu takım elensin !
    • Recep  
    03 Ağustos 2012 | 10:20
    Bir adam gibi orta saha almadın Hocam ademle musayla olmuyo topu ileri taşıcak adam yok bunu Bursada 5 yaşındaki çocuklara sorsanız anlar bunu görün artık bu takım koca sezon boyunca hiçmi para kazanmadıda harcayamıyonuz 1 kere harcayın adam gibi adam alın hem maça gellelim hemde SON SIRA TAKIMINA YENİLMEYELİM
    • cihan  
    03 Ağustos 2012 | 10:09
    kurtarıcı diye ademle turgay oyuna giriyorsa zaten olay bitmiştir abi dağılın xD
    • yaman_bursa  
    03 Ağustos 2012 | 10:07
    tam yarım saat birşeyler yazdım sonra hepsini sildim...sadece söyliyeceğim şu Bursaspor taraftarı çok sabırlıdır çok vefalıdır..NERDE KONUŞACAĞINI NE ZAMAN KONUŞACAĞINI ÇOK İYİ BİLİR..SUSUYORSA BİR SEBEBİ VARDIR.KONUŞTUĞUNDA İSE OLCAK ŞEY BELLİDİR.KONUŞTURMAYIN BU TARAFTARI...FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLDİR...O SAHAYA ÇIKTINDAHOCASI FUTBOLCUSU ŞUSU BUSU HERKES HADDİNİ BİLECEK.YAPMASI GEREKEN İŞİ YAPIP KAZANACAK MAÇLARI NE OLURSA OLSUN...BİZ HOCANINDA BAŞKANINDA OYNAYAN FUTBOLCULARIDA OYNAMAYAN FUTBOLCULARIDA GÖRMÜYOR DEĞİLİZ SADECE VEFALIYIZ O KADAR.BİZİ ACABA BATALLA OYNARMI OZAN ACABA BU MAÇ BİRŞEYLER YAPARMI DURUMUNA GETİRDİNİZ.İŞİNİZİ YAPIN.KONUŞMAYIN SADECE GÖREVİNİZİ YAPIN.BU DÜZ TOPÇULARLA BÜYÜK TAKIM OLUNMAZ.MAÇI DEĞİŞTİRECEK BİR TANE ADAM YOK SAHADA.
    • kapalıkale  
    03 Ağustos 2012 | 10:05
    -1
    ah be güzel arkadaşlarım. Bizde her şeyin farkındayız takıma takviye şart. ama oynanan sahanın kalitesini hiç gözden geçirdiniz mi ? herkes hocaya, ozana, turgaya sallıyo. Kimi yerlerde haklısınız. Da biri de çıkıp dememiş ki Bursada tuvalete kadar denetleyen UEFA yetkilileri acaba bu stadı nasıl denetleyip maç oynatmaya izin verdi. Skor taraftarlığı yapmanın alemi yok, geçmişi hemen unutmayın.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR