KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Türk futbolu iyi bir kaleci kazandı"

21 Kasım 2014 | 09:33

1 yorum

6336 okunma

Timsah'ın unutulmayan file bekçilerinden İvko Gançev, Harun Tekin hakkında konuştu.

Harun'un iyi yolda olduğunu ifade eden Gançev 'Şenol Güneş, yabancı bir kaleci almayarak ve Frey'de ısrar etmeyerek önemli bir iş yaptı. Bu karar bugünkü tablonun eseridir' dedi.

Bursaspor'un efsane kalecilerinden İvko Gançev, kısa zamanda Milli Takım'a kadar yükselen Harun Tekin'in performansını değerlendirdi.

Uzun yıllar yeşil beyazlı takımın kalesini koruyan ve şuan Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'un kaleci antrenörü olan Gançev, tecrübeli file bekçisinin iyi yolda olduğunu söyledi. Şenol Güneş'in sezon başında verdiği kararın bunda etkili olduğunu belirten Gançev 'Şenol hoca, yabancı bir kaleci almayarak, Frey'de ısrar etmeyerek ve 'Harun benim 1. kalecim' diyerek ona olan güvenini belirtti. Bu karar bugünkü tablonun eseridir' diye konuştu.

SAVUNMAYLA UYUMU İYİ

Harun'un duruşuyla ve performansıyla güven verdiğini ifade eden Gançev şunları söyledi: 'Bursaspor'un maçlarını sürekli takip ediyorum. Harun, her geçen hafta daha iyi duruma geliyor. Oyunu iyi okuyor. En önemlisi eksik yönlerini geliştirmeye başladı. Eleştirildiği yan topa çıkmama konusunda da son haftalarda oldukça gayretli. Sivasspor karşısında skor 0-0'ken kurtardığı pozisyonlarla maçı çevirdi. Savunmayla da iyi bir uyumu var. Bu performansı sayesinde milli takıma kadar gitti.'

MAÇ BURSA'DAYSA...

'Bu ona bundan sonraki süreç için moral olacaktır. Kendine olan güvenini daha da artıracaktır. Herkesin ona daha fazla destek vermesi gerekiyor. Yarın hata da yapacak belki maç da kaybettirecek. Ancak Türk futbolunun iyi bir kaleci kazandığı kesin.' Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı için de konuşan Gançev 'Bursaspor kendi sahasında rakip kim olursa olsun favoridir. Kolay maç değil tabii ki. Taraftarın gücüyle birlikte Bursaspor'un iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum' diye konuştu.

 Olay Gazetesi

    • antibizans  
    21 Kasım 2014 | 23:07
    Harun icin Senol hoca buyuk sans.diger genc kalecilerimiz icin de tabii.iyi degerlendirin bu firsati evlatlar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR