KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Tüm oyuncularımı kutluyorum"

08 Şubat 2015 | 19:13

yorum

8813 okunma

Gençlerbirliği maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktörümüz Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında oynadığımız Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Top kullanma özelliğimizi bu maçta gösteremedik. Bu maç korktuğum, çekindiğim bir maçtı. Alınan 3 puan için bütün oyuncularımı kutluyorum, taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Teknik Direktörümüz Güneş maçın ardından şunları dile getirdi: "Maçtan önce duayen sanatçı Müzeyyen Senar'a rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Çok sevdiğim bir sanatçıydı. Maça gelecek olursak bugün kazanmak için sahaya çıktık. Oyunu forsa ettik. Rakipte kontratak oynamak istedi, bu beklediğimiz bir şeydi. İlk yarıda direncini ortaya koydu. Ama oyuncularımızın kazanma hırsı devam etti. Bireysel performans olarak beklediğimizin altında kalan oyuncular oldu. Bir de top kullanma özelliğimizi bu maçta gösteremedik. Bu maç korktuğum, çekindiğim bir maçtı. Alınan 3 puan için bütün oyuncularımı kutluyorum, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza daha keyifli maçlar izletmeliyiz."

Güneş, hakemle ilgili bir soruya ise, "Hakem hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Her iki takımın da lehine ve aleyhine kararlar verdi. Diğer maçlara göre bu normaldi." cevabını verdi.

 Bursaspor.org.tr

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR