KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Tribünden mesaj var!

21 Kasım 2012 | 09:30

yorum

11353 okunma

Bütün kırgınlıkları bir tarafa bırakıp şimdi takıma destek olma vakti.

Gerek yönetim gerekse tribünlerin önde gelen isimleri tüm camiaya seslenerek cumartesi günkü MP Antalyaspor maçında muhteşem bir atmosfer oluşması görüşünde birleşti.
 
Bursaspor, cumartesi günü ligde çok önemli bir maça çıkacak. Atatürk Stadı’nda bu sezonun flaş takımlarından MP Antalyaspor’u ağırlayacak olan yeşil beyazlılar kazandığı takdirde üst sıralardaki ağırlığını iyice hissettirmeye başlayacak. Gerek Beşiktaş, gerekse Mersin maçında iyi mücadele ederek hanesine 4 puan yazdıran Timsah’ta son günlerde en çok konuşulan konu ise taraftarların maça olan ilgisizliği.
 
STADYUM O GÜN DOLMALI
En son Mersin İY randevusu pazar günü 19.00’da olmasına rağmen sadece 8-9 bin kişinin stada gelmesi herkesi şaşırtmıştı. Peki neden böyle bir tablo yaşanıyor? Bursaspor’da bu sıkıntının sebebleri nelerdir?. Bunu gerek Bursaspor yönetimine, gerekse tribün liderlerine sorduk. Ancak ilk söylemek istediğimiz şu; bütün kırgınlıkları bir kenara bırakıp şimdi Ertuğrul Sağlam ve öğrencilerine destek zamanı. Çünkü Bursaspor cumartesi günkü randevuyu kazandığı takdirde bu ligde yeniden varım diyecek.
 
TWENTE HAVASI OLSUN
Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, tribünlerin dolmasının sadece Bursaspor’a özgü değil, tüm takımların sorunu olduğunu belirtti. Türk futbolunda yaşanan tablodan herkesin etkilendiğini ifade eden Eren “Bütün kulüplerin ortak sorunu stadyumların boş olması. Şike süreci herkesi etkiledi. Bir anlamda herkes futboldan uzaklaştı” dedi. Cumartesi günkü randevu öncesi taraftarlara mesaj da veren Eren şunları söyledi:
 
FİYATLARA ŞİKAYET YOK
“Taraftarımıza ihtiyacımız var. Gelsin destek olsunlar. Twente maçında yaşanan o havayı bize yaşatsınlar. El ele verdiğimiz takdirde yenemiyeceğimiz takım yok. Bilet fiyatlarından artık çok şikayet almıyoruz. Görüyorsunuz, Fenerbahçe Eskişehir’e gidiyor biletleri 100 TL. Biz Fenerbahçe’yi ağırladık, misafir tribünü 10 TL yaptık. Fırsatçı değiliz. Bizim şuan yönetim olarak tek istediğimiz taraftarlarımızı yanımızda görmemiz”
 
TRİBÜNDEN MESAJ  VAR
Tribünlerin önde gelen isimleri de Olay Spor aracılığıyla yeşil beyaz sevdalılarına mesaj görderdi. Oldukça ilginç görüşlerde mevcut. Özellikle Ünitimsah grubundan Ender Yılmaz, yaşanan tabloda gerek yönetimin gerekse taraftarın taşın altına eline sokması gerektiğini söyledi. İşte tribün liderlerinin gerek stadın dolmaması, gerekse cumartesi günü oynanacak MP Antalyaspor maçıyla ilgili mesajları:

SELİM KURTULAN (Teksas Tribün Lideri)
En kötü 15 bine oynardık ama!

Mersin İdman Yurdu maçında tribünleri o halde görünce çok üzüldüm. Bazı problem var, doğrudur. Biz geçmiş yıllarda en kötü halimizde bile 15 bin seyirciye oynuyorduk. Ama maalesef bu sezon istediğimiz rakamlara ulaşamıyoruz. Ama ben Antalyaspor maçında tribünlerin dolacağına inanıyorum. Herkes takıma destek olsun. Bu çok önemli bir maç. Stadyumu o gün dolu görmek istiyoruz. Zaman tribünde şov zamanı.
 
ENDER YILMAZ (Ünitimsah)
Yapın biletleri 10 TL...

Tribünler dolmuyor; neden?. Bu sezona programlı giremedik. Yönetim, teknik heyet ve kısmen bazı taraftarlar olarak. Plansızlık tabloyu buraya getirdi.
Madem böyle bu sezonu gözden çıkaralım. Yönetim ve taraftar burada taşın altına elini koymak zorunda. 30 TL’den 8 kişiye oynayacağımıza yapın biletleri 10 TL, 25 bin kişiye oynayalım. O 30 TL’den elde edeceğiniz ciroyu 10 TL yaparak 25 bin kişiden elde edin. İnsanlar gelmiyor görüyorsunuz. Siz böyle yapın, bakın o zaman Akhisar’a 10 bin kişi gitmiyor mu. Taraftar da tepkisini sezon sonuna saklasın. Çünkü öyle bir ligde oynuyoruz ki, şampiyon olmamak elde değil.
 
NECATİ ŞAHİN (Teksas Supporters)
Bize hedef göstersinler

Tribünlerin boş kalmasının sebebi biz değiliz tutarsız yönetim politikalarıdır. 3 senedir alay edercesine bilet fiyatları belirleniyor. Twente maçında 20 TL, İstanbul BB maçında 25 TL. Hadi bileti kombineyi bir tarafa bırakalım da şu transferlere değinelim. Eğer sen 1-0 kaybettiğin Kups maçı sonrası taraftarın ağzına bal çalmak adına, önüne gelen ilk topçuyu alır transfer diye taraftarın önüne atarsan taraftarını stadyumdan uzaklaştırmak adına her şeyi yaparsın. Kampanya üstünü kampanya yapan Lig TV insanlara daha cazip gelir. Ayrıca hedef yok. Eskiden şampiyon olma hevesiyle maça giderdik şimdi ise hedefimiz yok. Bize hedefler gösterilmesi şart. Bizlere daha samimi ifadeler kullansınlar. Biz zaten bu takımın peşinden mezara kadar gideriz stada mı gidemeyeceğiz?

 Olay Gazetesi

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR