KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Timsah seri başlatmak istiyor

09 Eylül 2012 | 20:53

3 yorum

5739 okunma

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Karabükspor maçıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini belirterek, önlerinde güzel seri yapabilecek maçlar olduğunu söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri’nde antrenman öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, iki tane hedefi içeren zorlu maratonu geride bıraktıklarını söyledi.
 
Avrupa kupalarından şanssız şekilde uzaklaştıklarını belirten Sağlam, “Hepimiz bu işe çok üzüldük. Önümüzde bulunan diğer hedeflere ulaşmak istiyoruz. Galatasaray maçında mücadele ve oyun alanında güzel geri dönüş yaptık. Milli maçlar arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Karabükspor maçıyla birlikte çıkışımızı başlatmak istiyoruz. Önümüzde güzel seri yapabileceğimiz maçlar var. En önemlisi ilk oynayacağımız Karabükspor maçı” dedi.
 
“TARAFTARIMIZA VE YÖNETİMİMİZE KEYİF VEREN BURSASPOR İZLETMEK İSTİYORUZ”

 
Keyif veren Bursaspor olmak istediklerini ifade eden Sağlam, “Yeni arkadaşlarımızın gelmesiyle yönetime ve taraftara keyif veren Bursaspor mesajı vermek istiyoruz. Serdar’ın sakatlığı devam etmesine rağmen iyileşme içerisinde. Ozan da hızlı şekilde tedaviye cevap veriyor. Tuncay ve Belluschi Bursaspor’a katkı sağlayacak. İkisi de çok istekli durumda. Bursaspor’un menfaati için elinden gelen gayreti gösteriyorlar. Çalışma istekleri hoşumuza gitti. Bugünkü iştahları ve hırsları bizi umutlandırıyor. İkisi de lider oyuncular” ifadelerini kullandı.
 
“KİRALIK ARKADAŞLARDAN SENEYE BU TAKIMDA BEN DE VARIM MESAJI İSTİYORUZ”

 
Bazı futbolcuların takımdan ayrıldığını söyleyen Sağlam, “Bazı arkadaşlar aramızdan ayrıldı. Bazı gençleri kiralık gönderdik. Mukavelesi bitip de aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah yollarını açık eylesin. Kiralık giden genç kardeşlerimizle konuştuk. Önümüzdeki sene bu takımın kadrosunda bizde olmak istiyoruz mesajı istiyoruz. Milli takımda olan arkadaşlar dışında eksiğimiz yok. Yarın izinli olacağız. Salı antrenman olacak” diye konuştu.
 
“STOPER VE SAĞ BEKTEKİ GENÇ FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ”

 
Stoper takviyesi yapmayı kafalarından geçirdiklerini anlatan Sağlam, “Süheyl ve Tahacan gibi iki tane genç stoperimiz var. Gelecek vaat ediyorlar. Ömer, İbrahim ve Serdar’ın yanında bu arkadaşlarımıza şans vermek istiyoruz. Sağ bek için de alternatifler oldu. Ama Ozan Tufan da var. Bu kardeşlerimize güvenerek bundan sonraki dönemlerde yararlanacağız” dedi.
 
“ADEM KOÇAK’IN AÇIKLAMALARINDAN RAHATSIZ OLDUM”
 

Adem Koçak’ın açıklamalarından rahatsız olduğunu söyleyen Sağlam, “Farklı ruh haliyle içerisindeydi. Adem’le konuştum. İyi bir başlangıç yapmıştı. Sakatlandıktan sonra iyi performans yakalayamadı. Adem’den beklentilerimiz vardı. Gerçeğe dönüştürüp takımda tutmak istedik. Ama Adem bizi tatmin edecek performansını ortaya koyamadı. Ben kendisiyle konuştum. Belluschi’nin transferi ve Murat’ın performansıyla kendisini kadroya alamayacağımı söyledim. Bu durumu iyi niyetle karşıladı. Ben de başka takıma git oyna dedim. Senin kalitende futbolcunun kadroya girememesi yakışmaz dedim. Bu iş profesyonelliktir. Takım bulamazsan bizde kalırsın dedim. Gitmek istemiyorum da diyebilirsin dedim. Performansın neyi gösterirse o olur. Sonra ayrıldık. Adem’le bunları paylaştım. Başka birileri bir şey söylemiş olabilir. Burası Türkiye. Adem Bursaspor’dan belki ayrılmak istemedi. Bu durum ayrılmış olmanın moral bozukluğu. Ayrılırken güzel şekilde ayrılabilirdi. Bu durumdan fayda çıkaran insanlar oldu. Bazı insanlar Adem fanatiği kesildi. Olayın nasıl geliştiğini anlattım. Adem’le aramızda bunlar geçti. Adem’i buraya ben aldırdım. En büyük sıkıntı Adem’in performansıydı. 3 yıllık mukavelen varsa, kulüp bunları yerine getirmek zorundadır. Adem’e de getirirdik. Adem’e gitmesen saygı gösteririm, hak edersen oynarsın dedim” şeklinde konuştu.
 

 Olay Gazetesi

    • Kestelliler  
    10 Eylül 2012 | 19:58
    Bundan sonra 5-6 maç puan kaybetmiyelim ondan sonra zorlu maçlarımız başlıyor çünkü İçrde Fenerle Trabzon deplasmanına gidicez ondan sonra Beşiktaş deplasmanı o yüzden bu ilk 5 maçı kazanmamız lazım kesin
    • kapalı kale  
    10 Eylül 2012 | 09:29
    bu adam daha ne yapsın ha dostlar
    • antalya korkuteli  
    10 Eylül 2012 | 09:03
    tek Bursa değil tüm Türkiye seninle adam gibi adam iyi ki varsın...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR