KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Timsah beklemede!

14 Haziran 2012 | 09:18

10 yorum

8240 okunma

Kayserispor, Eskişehirspor ve Antalyaspor transferin hızlı ekipleri olurken, Bursaspor'un sesi soluğu çıkmıyor.

Transfer sezonu bugün resmen başlıyor. Kulüpler anlaştıkları futbolculara artık teker teker sözleşmeleri imzalatacaklar. Şu bir gerçek ki; bu sezon transfer dönemi oldukça yavaş ilerliyor. Fakat takımlar kadrolarını da güçlendirmeyi ihmal etmiyorlar. Ağır ağır da olsa birşeyler yapıyorlar. Listede de görüldüğü gibi MP Antalyaspor, Eskişehirspor ve Kayserispor başı çeken ekipler. Diğer ekiplerin bu derece ağır gitmesinde UEFA’nın şike operasyonu kapsamında Türk futbolu hakkında vereceği kararlarında etkisi olabilir.
 
İYİ OYUNCUYU KİM UCUZA VERİR!
 
Bursaspor transferin en sessiz ve sakin ekiplerinin başında geliyor. Şu ana kadar kesin olarak anlaşmaya varılan bir isim yok. Haftalardır Ferhat Kiraz ve Veysel Sarı ismiyle oyalanıp duruyoruz. Yerli yerli deniyor tamam da sözleşmesi bitenler de ortada. Hangisi Timsah’ın işine yarar orası soru işareti. Mukavelesi devam eden bir futbolcuya talip olduğunuz vakitte başkan İbrahim Yazıcı ortaya çıkıyor her zaman yaptığını yapıp, ’Ben bu kadar para vermem’ diye diretiyor. Yerli olsun, iyi olsun, tamam da böyle bir taktikle nereye kadar gidilir. Kimse iyi futbolcusunu sudan ucuz fiyata vermez. Anlaşılan o ki, Bursaspor’da bu dönemde de camianın sabrı epey bir zorlanacak.
 
BURSASPOR UMUT’U GÖRMÜYOR MU
 
Timsah gibi transfer sezonunu hiç açmayan 4 kulüp daha var. Süper Lig’in yeni ekiplerinden Akhisar Belediye ve Kasımpaşa ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor’un da şuana kadar sesi soluğu çıkmadı. Bu dönemin en flaş transferi ise Fenerbahçe gerçekleştirdi. Sarı lacivertliler Liverpool’dan Kuyt’ı renklerine bağladı. Galatasaray ise Gaziantepspor’dan Dany ve Toulouse’dan Umut Bulut’u kiralayarak taraftarının gönlünü aldı. Şimdi akıllara şu soru geliyor; Galatasaray Umut’a 1.5 milyon Euro, kiralama bedeli olarak ise 350 bin Euro ödeyecek. Bangura’ya 2 milyon 600 bin Euro bonservis ödendiği düşünülürse bu miktar çok değil herhalde. Yerli oyuncu alacağız diyen Bursaspor bu isimleri nasıl görmez, nasıl elden kaçırır akıl alır gibi değil.
 
KİM KİMİ ALDI?
 
BURSASPOR
Yok
 
ANTALYASPOR
Ergün Teber (G.Birliği)
Isaac Promise (Manisaspor)
Koray Aslan (Eskişehirspor)
Lamine Diarra (Partizan)
Nicola Ziziç (Lucko Zagreb)
De Souza Kodjo (Douala)
 
AKHİSAR BLD
Yok
 
BEŞİKTAŞ
Mehmet Akgün (Gençlerbirliği)
Oğuzhan Özyakup (Arsenal)
Berat Çetinkaya (Sakaryaspor)
 
ELAZIĞSPOR
Herve Tum (Gençlerbirliği)
Vanja İvesa (Eskişehirspor)
Bilica (Fenerbahçe)
 
ESKİŞEHİRSPOR
Aytaç Kara (Altay)
Kerem Bulut (Boleslav)
Mehmet Güven (Manisaspor)
Serol Demirhan (A.Gücü)
Ruud Boffin (Webt Ham United)
 
FENERBAHÇE
Dirk Kuyt (Liverpool)
Salih Uçan (Bucasspor)
 
GALATASARAY
Dany Nouenko (Gaziantepspor)
Umut Bulut (Touluse)
 
GAZİANTEPSPOR
Yok
 
GENÇLERBİRLİĞİ
Mehmet Kara (Paderborn)
 
İSTANBUL BELEDİYE
Yok
 
KARABÜKSPOR
Aybars Garhan (A.Gücü)
Lomana LuaLua (Blackpool)
Ahmet İlhan (Manisaspor)
Yiğit İncedemir (Manisaspor)
 
KASIMPAŞA
Yok
 
KAYSERİSPOR
Erdal Akdarı (Hannover)
Ömer Bayram (Nac Breda)
Salih Dursun (Sakaryaspor)
Bobo (Cruzeiro)
Henrigue Silva (Panathinaikos)
 
MERSİN İDMAN YURDU
Eren Tozlu (Giresunspor)
Murat Erdoğan (Manisaspor)
 
ORDUSPOR
Nizamettin Çalışkan (Manisaspor)
Vicente Monje (Olympiakos)
 
SİVASSPOR
Doğa Kaya (M.P.Antalyaspor)
Abdülkadir Özgen (Bucaspor)
 
TRABZONSPOR
Yasin Öztekin (Gençlerbirliği)
Bamba (Licester City)
Emre Güral (Bucaspor)

 Olay Gazetesi

    • selahattin kamış  
    15 Haziran 2012 | 15:26
    ferhat kiraz çok iyi ve çok süratli bir futubolcu, Bursasporun böyle bir hızlı futbolcuya ihtiyacı var, yaşı da genç Bursasporda bu oyuncu başarılı olur.
    • Vedat Akcakoca  
    15 Haziran 2012 | 03:11
    Bizi Kayseriyle, Anteple, Antalyayla hala mukayese ediyorsunuz ya ISYAN ediyorum. Bizi Fenerle, Galatasarayla, Eziktasla, Trabzonla mukayese etmeye ne zaman baslayacaksiniz? Merak ediyorum. Büyük Kulüpler pazardan sogan alir gibi futbolcu almaz ince okur, SIK Dokur.
    • TeXaS  
    14 Haziran 2012 | 18:38
    Kayseri'nin yaptığı g,b, yapıp transferi başkanın değil transferin başına geçicek birisinin yapması lazım.Süleyman Hurma buluyor adamları getiriyor kayseri her sene dişli bir takım kuruyor.Bizim izleme komitesinin zarardan başka birşey yaptığı yok.Metin Şentürk'e izletsen böyle topçu getirmez.Yazık etmeyin bu takıme eğer beceremeyecekseniz bırakın kardeşim !
    • partizan  
    14 Haziran 2012 | 18:27
    -1
    şampiyonluk mirası bunları yok edecek birgün! büyük takım olmak farklıdır..büyük takımlar kaliteli oyuncuları zaman geçmeden alır..büyüküz iddiasında bulunanlar ise taraftarı oyalayıp durur,sabır taşı çatlayacağı zaman da sussunlar diye bankasyadan 2-3 gübre alıp bomba yaptık derler..biz büyük falan değiliz arkadaşlar..hem şampiyon olacaksın,hem kasasında fazla olan 2 kulüpten biri olacaksın,hem bu takım için dilencilik yapmış vefakar altepeye nankörlük edeceksin..ne büyüğü lan? gelsin bana anlatsınlar büyüğü!elalem bombalar patlatıyor bizimki hacıda şeytan taşlıyor..başkan ve efradından tık yok!allahtan bu miskinlere alıştık ta avutuyoruz kendimizi..3 kuruşa 5 köfte alınamayacağını birileri kurnaz başkana anlatmalı yoksa gidişat kötü!3 yılda avrupada çeyrek final ha?:)yavveşşş..
    • Mezarcı başkan !  
    14 Haziran 2012 | 13:02
    İbrahim yazıcı olduğu sürece kimse transferde bişey beklemesin yerli transfer falanda en fazla ferhatı alır onuda çingen pazarlığı yaparak.
    • 1326  
    14 Haziran 2012 | 12:32
    Artık bı transfer donemını mutlu ,rahat bı dahakı seneyı rahat hayal edelım. . Cokmu zor?
    • Teksas  
    14 Haziran 2012 | 11:40
    Vallahi bıkkınlık geldi bu transfer dönemlerinden takıma 2 tane kaliteli orta saha alıacaksın gerisini yerlimi alıyon bank asyadan mı alıyon nerden alıyorsan al yeter ki su orta sahaya 2 tane kaliteli adam allllll..
    • Teksas_nl  
    14 Haziran 2012 | 10:59
    kazmalari alacaklarina hic almasinlar ben raziyim. Bu adamlarin topcudan da transferden de anlamadigina ikna oldum.
    • Deliahmet  
    14 Haziran 2012 | 10:48
    bekleye bekleye geciyor her sene transfer dönemi. herzamanki gibi son anda alirlar bir yerden ya tutarsa hesabi
    • bursA  
    14 Haziran 2012 | 10:06
    maliyeti yüksek diyipte alamadığımız golcü bobo kayseri bes topçuyla birlikte kadrosuna kattı yazıktır ya koskoca Bursa kayseri kadarmı olamadı adamlar dünyadan gurbetçileri izleyip çıkarıp alıyolar bız napıyoruz bu kadar durgun sessiz kalanlarımı toplucaz umarım bu sessizliğin arkasından bi patlama olur paraya kıyıpta çok değil iki tane adam alalım iki tane oynucak dediğimiz adam alalım her yıl oldugu gıbı acaba oynarmı politikasıyla dğil göz kapatarak değil yazık bu taraftara yapılan koskoca stada tamam karşılıksız seviyoruz senı Bursaspor um ama üzülmeyelim artık en azından almadık yapamadık demeyelım pısman olmuyalım bu taraftarı soğutmayalım uzaklastırmayalım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR