KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Teşekkürler

05 Ocak 2018 | 23:14

yorum

8326 okunma

Düzenlediğimiz Teksas 50.yıl gecesinin ardından bizlere dönüş sağlayan renktaşlarımıza teşekkürlerimizle...

4 Ocak gecesi düzenlediğimiz Teksas 50. Yıl gecesinin ardından gerek sosyal medya, gerek telefon vb. iletişim kanallarıyla Teksaslı Bursasporlular Derneği yönetimine ulaşan tebrik, takdir mesajları olduğu gibi davetli listesine eklemediğimiz dost, abi ve kardeşlerimizden biraz sitem işittiğimiz oldu canları sağ olsun.

Teksas adına 50. yıla bir kaç farklı alanda farklı rakam ve katılımlarla etkinlik takvimi yaptık, stad içi koreografi, stad dışı 50.yıl gecesi gibi daha devamı olacak etkinlinlikleri zamanı yaklaştığında gerekli kanallardan duyuracağız. Dün gece için şunları söylemek istiyoruz; amacımız uzun yıllardır birlikte deplasman yaptığımız, acıları, sevinçleri, bir dinlenme tesisinde cebindeki tüm parayı herkes bir lokma bişey yesin diye paylaştığımız, bizler yollardayken bizi bekleyen eşlerimiz çocuklarımız, birlikte TEKSAS TRİBÜNÜ için ceza evinde yatmış, çeşitli cezalar almış velhasıl tribüncülüğün hakkını vererek yaşamış dostlarımızla birlikte olalım istedik.

Bu sebep ile aramızda olmayan,unuttuğumuz ve sadece iyi günlerde yanımızda olan dostlarımızın affına sığınıyoruz. Daha kalabalık ve daha coşkulu bir sonraki organizasyonda görüşmek dileğiyle.

TEKSASLI BURSASPORLULAR DERNEĞİ
Mehmet GÜZELSÖZ

 Teksas.org

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR