KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarın sabrı kalmadı!

30 Haziran 2015 | 22:41

122 yorum

44205 okunma

Bursaspor Özlüce Tesislerinde bir gurup taraftarın tepkisi var.

Bursasporlu Taraftarlar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

Üzülerek görüyoruz ki, adına başka takım taraftarları tarafından onur ve gurur verici pankartlar yapılan başkandan, Bursa’nın gerçeklerinden bir haber ve camianın büyüklüğünün farkında olmayan bir başkanla karşı karşıya kalmış bulunmaktayız.

Taraftarın sessizliğinden cesaret alarak, sanki Bursaspor Başkanlık koltuğunda oturmuyormuş gibi bulunupta bir bakkal işletiyormuş gibi üslup takınan kişiye söyleyeceğimiz çok şey vardır. Ama o koltukta oturmuş Orhan Özseleklerin, Murat Gülezlerin, İbrahim Yazıcıların hatırına daha ağır konuşmuyoruz. Çünkü Bursaspor Başkanlık makamının ne kadar değerli ve saygın bir makam olduğunu biliyoruz. Bizim gösterdiğimiz bu hassasiyetin Recep Bölükbaşı tarafından da gösterilmesini, o koltuğa yakışır üslup ve tavırlar içinde bulunmasını bekliyoruz.

Bugüne kadar yapılanlara baktığımızda şunu söyleyebiliriz ki; Recep Bölükbaşı’nın Aktif Bank’ta çokça olan kredisi, taraftar nezninde bitmiştir. Ayrıca kendisine tavsiyemiz Bursaspor Kulübü İstanbul takımlarının altyapısı değil, bünyesinde yetiştirdiği oyuncularla büyük hedefleri olan bir camiadır. Her ne kadar kendisinin bundan haberi olmasa da, taraftarlar olarak bunu da kendisine hatırlatalım.

Ya bu kulübü Büyük Bursaspor taraftarlarının kırmızı çizgilerini dikkate alarak yönetir, ya da biz Bursaspor taraftarları olarak uzun yıllardan beri yapmadığımız gerçek kongreyi 8 Ağustos’taki kupa maçında yer mekan neresi olursa olsun Olağanüstü kongreyi yapar ve bu kulübü hak ettiği gibi yönetmeyen kişileri aşık oldukları koltuktan indirmesini de çok iyi biliriz.

Unutulmasın ki gerçek kongreler her zaman 15 günde bir taraftarlar tarafından stadyumda yapılır ve tarihte görüldüğü gibi kazanan her zaman taraftar olur.

Gerek Recep Bölükbaşı, gerek ‘Bursaspor küçük olsun bizim olsun’ mantığıyla onu buraya itenler umarım bu açıklamamızı dikkate alırlar. Almadıkları takdirde Büyük taraftar kongresine hazırlıklı olsunlar.

Saygılarımızla.

 

    • asann  
    06 Temmuz 2015 | 04:12
    Öncelikle şahsım adına herkezden özür dilerim .

    Kongrede gerçekten inanmıştım bu adama, demiştim yapıcak buda dik durucak İbrahim başkan gibi sırtımız yere gelmiyecek daha güçlü olucaz, diğer adaylara düşman gözüyle bakmıştım ama ne yazıkki ben yanılmışım, yanlış görmüşüm İyi gözüken aslında iyi değildi, benim kötü gördüklerim belki gerçektende iyilerdi, bu şekilde yanlış düşündüğüm için tekrardan özür dilerim, kulübümüzü taraftarımızın kırmızı çizgileri sınırını aşmadan öncelikle Bursaya sonrada tüm Türkiyeye örnek bir camia olarak gösterebilecek bir yönetim mutlaka gelir, ya seve seve yada s... s...
    • fanatik 16  
    05 Temmuz 2015 | 03:47
    kimse kusura bakmasın..protosta dalgasına bende dahil o güzelim takımı desteklemeye trübüne gitmedik..yönetim kim olursa olsun eleştirecek yüzü kendimde bulmuyorum...o stad dolmadan taraftarın konuşmaya hakkı yok...anlamadığım pasokart alanlarda gitmedi maça...önce bunu açıklasın pasosu olup güzelim takımı yalnız bırakanlar...
    • yaşar  
    02 Temmuz 2015 | 23:11
    teşekkürler arkadaşlar,çok yerinde bir açıklama.kişi kim olursa olsun külübe ve taraftara saygı göstericek.ben yaptım oldu mantığıyla,Bursaspor yönetilmez.kimsenin Bursasporu küçük düşürmeye hakkı yoktur.bütün kulupler meydanı boş bulmuş gibi Bursasporlu oyunculara talip oluyor,gelmiş geçmiş en güzel kadro bozuldu.ortada yönetim boşluğu varmış gibi bir durum ortaya çıktı.birde sinir bozucu acıklama degeri bulan satılırmış.iyi oyuncularını satmıyan kulüpler başarılı oluyor.satanlar degil.gol kıralı olmuş fernando,90,dakika koşan şener,enes gibi genc yenek,uctu gitt, yönetimden ses çıkmadı.
    • eray  
    02 Temmuz 2015 | 15:08
    takım çok kötü yöneliyor çokkk. ertuğrulun ne işi var bu saatten sonra bu takımda rezil herifler. ulan adam bizi küme düşürüyordu yine geldi siyasetin merkezi oldu takım. ertuğrul eğer bir futbolcu eğitebilsin ben birşey bilmiyorum. rezalet
    • Üni1963  
    02 Temmuz 2015 | 01:02
    josue ve matiastan sonra yedek kulübesine kaliteli 2.3 takviye yapmalıyız aydın karabulutun dönüşü güzel oldu sercan yıldırımda alınmalı erciyesten ayrılan eski madridli Drentede boşta transferi ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi
    • yansaslı  
    01 Temmuz 2015 | 21:10
    12
    ARNO!!! kulübün borcu 60 iken 170 oldu,Şu an 50 daha çekildi(localar isim hakkı vs. karşılığı),parasızlıktan iki yıldızı fenere kaptırdık,uefadan ceza yedik,ne sponsor var ufukta ne lakost!!! loca moca satılamıyo(çünkü seninkini kimse hazetmiyo!!!) senin futboldan anlayan ağzını şapırdata şapırdata konuşan hödük,olaki iki transferi doğru yaptı,devre arası AMBARA el atacak yine,ya benzinliği çakar ya ozanı.Zevzek zevzek konuşup taraftarı ayar edip stadıda boş bırakaçağı kesin.
    sonuç,hadi en iyi derece 3. oldun,borç olmuş 300,gelir 100!!! eksi 200 ile çıkarız sezon sonu,Ağanın altındaki mercedes gidecek diye kulüpte ne serdar kalır,ne ozan ne volkan,nede emre satılmadık!!! bu senaryo falan değil,apaçık görünür gelecek.
    Biz, futbolcudan anlayan adam arasak,KEMAL BATMAZI başkan yapardık,senin hasbel kader iki sene alt yapı antrenmanına katılmış TOP TOPLAYICI değil.
    Bize yönetici lazım,vizyon sahibi,kültürlü,eğitimli adam lazım.İki lafı üst üste komaktan aciz, söylediği lafın nereye gittiğinin farkında olmadan langorozca konuşan adam Bursaspor KULÜBÜne başkanlık yapamaz yapamıyor da!!!
    şampiyon olsan ne yazar,Aziz yıldırım feneri şampiyon yaptı,varmı insani itibarı,şikeci aziz neticede!!! on paralık adam kadar varmı değeri.
    önce adam olcan adam!!! sözünü yemiyecen,oran buran oynamayacak,dansöz gibi kıvırmayacan,sonra başarı vs. ye bakılır.SEN BUNU ANLAMIYORSUN,YADA ANLAMAK İSTEMİYORSUN ...
    • Mert can  
    01 Temmuz 2015 | 20:40
    Taraftar her zaman doğruyu görüyor, gerektiği yerde tepkisini veriyor. Bursaspor taraftarının takdir edilecek yanı budur. Üç kağıtçılar gelir ve kısa bir süre barınabilirler ama camia onları hakettikleri şekilde dışlar. Katılanları yürekten kutluyoruz
    • antibizans  
    01 Temmuz 2015 | 19:53
    Memnun musun sayin Altepe?fikir uretmeyen,hicbir plani projesi vizyonu olmadan muvazaa ile Bursasporumuzun basina getirdigin emirerlerinden memnun musun?emirerlerinin yapacagi is bu kadardir.merakliysan baskanligin bittikten sonra gelir aday olur-kuvvetle muhtemelen secilir-yonetirsin kulubu.ama o zamana kadar kardes Ankaragucu'nun yanina gitmis olmazsak tabii
    • sarı  
    01 Temmuz 2015 | 19:47
    Bankadan kredi çeken takımı daha fazla borç batağına sürükleyen istenilen trasnferleri yapamayan oyuncu gondermicem deyip iskelet kadroyu bozan yerlerine para ödemeden yaşı basini aşmış adamlar alan (necid hariç) ozan ve volkan gibi takimin önemli oyuncularını iyi fiyat gelirse satarım satilmyacak oyuncu yoktur diyen finansal hic bir kaynağı olmayan demirören gini taraftarların kin beslediği bizansin adamini destekleyen recebe kalsn sabredin diyenler siz size allah akil fikir versin..
    • Tamer Dikici  
    01 Temmuz 2015 | 17:21
    -6
    Daha takımı görmeden ahkam kesen arkadaşlar bakın NECİD alındı Marco Matias da alınacak Sivok Mert günok Necid bunların hepsi iyi transferler takıma destek olunacagina hala Noyan Recep kavgası yeter artık
    • ŞAMPİYONBURSA  
    01 Temmuz 2015 | 15:41
    10
    film koptu beyler kan emiciler pankartını çıkartın masanın altından.
    • yilaaaaan  
    01 Temmuz 2015 | 15:38
    -14
    yonetimi suclucaz diye bos yapmayin beyler
    • 16spor  
    01 Temmuz 2015 | 15:35
    bundan sonra ben gerçek BursasporLUYUM deyipte oy devşirenden korkacan ,çünkü önce onlar ihanet ediyor.
    • berryroad  
    01 Temmuz 2015 | 13:46
    bu başkanın elinde Bursasporu çok karanlık günlerin beklediği çok açık. önümüzde kocaeli, sakarya, a.gücü, göztepe gibi örnekler varken Bursaspor kaderine mahkum edilemez. dün akşamki protesto bu kez ilan edilerek ve çok daha yüksek katılımla tekrar edilebilir. yalan,dedikodu, baş eğme, boyun bükme, yıllardır mücadele ettiği istanbul karşısında kapıkulu olma bir Bursasporlunun kabullenebileceği şeyler değil.
    • escobar  
    01 Temmuz 2015 | 12:55
    11
    DURMADAN YALAN KONUŞAN BİR YÖNETİM! DURMADAN YALAN KONUŞAN İDARECİLER!!

    -Yeni stadın sezon açılışına yetişeceğini nasıl düşünüyor bunlar? Ya da bizi gerizekalı sanıyorlar, stad halen olduğu gibi duruyor. inşaat halindeyken mi gidip maç oynatılacak? 4 yılın neticesi bu mudur! timsah kafası diye sayıklayıp duruyorlar 6 ay oldu!

    Gerçek Bursasporluları, umutla bakan güzel yürekli insanları üzemezsiniz!!! kandıramazsınız!! senelerdir stad bu sene açılıyor muhabbetinden midemiz bulandı artık.

    Bir gün söylediklerini öbür gün yutuyorlar, böyle yöneticilik mi olur Allah aşkına ya! şeneri satıp kredi borcunu ödüyoruz! bu kadar rezil rüsva bi haldeyiz, hala pembe tablolar çiziliyor!!
    • Arno  
    01 Temmuz 2015 | 12:54
    -45
    Herkez akıllı olsun, ilk defa futboldan anlayan, takımın menfaateleri için çalışan ve nokta transfer yapan bir yönetim ve başkan var, sizin neyin kafasını yaşıyorsunuz !!!
    • escobar  
    01 Temmuz 2015 | 12:51
    10
    teksas city nickli kişi : sen Bursasporlu olalı kaç gün oldu acaba? Körüstanı göndermek için şehir ayağa kalktı! zaferden stada kadar 15.000 kişi yürüdü, ne demek körüstanı protesto etmediniz? ne biçim kafa var sizde ya. şöyle saçma sapan mukayeselere sokmayın, gerçek Bursasporluysan, bu takıma zarar veren herkese tepkini koyucaksın.
    • escobar  
    01 Temmuz 2015 | 12:48
    13
    Bu organizasyondan neden bizim haberimiz yok, oraya 5.000 kişi gideriz gerekirse! Bursaspor çatır çatır sömürülüyor, takım dağıtılıyor; taraftarı uyku moduna sokmak için parça parça yapıyorlar her işi. Geldiğimiz şu noktaya bakın: Yazıklar olsun be size.

    Burada biz kongre öncesi ve kongre günü deli gibi bağırdık bunu seçmeyin diye! Timur Noyan dedik, ağzımıza edildi, hain ilan edildik! Buyurun Bursaspora nasıl zarar veriliyor izleyin keyifle şimdi!
    • ölümüne batalla  
    01 Temmuz 2015 | 12:11
    istanbul semt takım taraftarlarının sayısı milyonlar olabilir ama Bursaspor taraftarındaki yürek, fedakarlık ve icraat onların alayına bedeldir.
    fün geceki açıklama az sayıda bir taraftar ile olması çok yerindeolmuş bize de bu yakışırdı. bundan sonra yönetim adımlarını daha dikkatli atmak zorunda keza körüstandan daha büyük bir tepki geldi gelecek..
    • Txs  
    01 Temmuz 2015 | 11:51
    Bunların en iyi Yapacakları iş biz bu işi beceremedik deyip Volta almalarıdır yoksa bitirecekler Bursasporumuzu satmadıkları yer kalmadı bunların samimiyetine 1gram inanmayın adam Gövde Gösterisi olsun diye başkan olmuş paran yoksa gerçek Bursasporluysan bırak senden daha iyilerine Bize Bursaspor'u rant kapısı olarak görmiycek Başkan'lar Lazım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR