KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftarımızın desteğiyle kazanacağız"

15 Kasım 2012 | 18:33

10 yorum

6144 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi Mersin İdman Yurdu müsabakası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam taraftarımızın da desteğiyle evimizde oynayacağımız 2 maçı kayıpsız geçek istiyoruz dedi. Sağlam açıklamalarına şöyle devam etti; “Trabzonspor maçından sonra içeride Kasımpaşaspor mağlubiyeti ve Beşiktaş maçında kaybedilen 2 puan, bizi hedeflerimizden geride kalmamızı sağladı. Geçen hafta ortaya konan mücadele, güzel futbol, attığımız 3 gol bizi kendi sahamızda oynayacağımız 2 müsabaka öncesinde umutlandırdı.

İki maç üst üste kendi sahamızda oynayacağımız müsabakalarını avantajımızı kullanıp 6 puan alma şansımız var. İlki Mersin İdman Yurdu maçı. Bu haftaki karşılaşmada öncelikle tribünlerin dolu olup coşkulu bir taraftar topluluğu önünde geçen hafta ortaya koyduğumuz mücadeleyi daha üst seviyeye çıkartmamız gerekiyor. Girdiğimiz pozisyonlar vardı kaçırdıklarımızı da artık kaçırdığımız pozisyonları da değerlendirme seviyesine gelip güzel bir karşılaşma oynamak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle galip gelip, 2 maç sonucunda ligde güzel bir yere geleceğimizi düşünüyorum.

Hem taraftar, hem futbolcular, hem teknik kadro olarak bu işi ne kadar istediğimizi göstermeliyiz. Mersin İdman Yurdu maçı çok önemli. Burada alınacak 3 puan Antalyaspor maçına da etkileyecek. 2 karşılaşma sonucunda nerede olmak istediğimizin kararını hep beraber vereceğiz. Seyircisiyle, taraftarıyla, futbolcusuyla, teknik kadrosuyla elimize geçen bu fırsatı iyi kullanmamız gerekiyor. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bir bütünlük oluşturup kayıpsız geçmemiz lazım. Mersin maçını kayıpsız atlatacak ortamı oluşturmamız gerekiyor. Hem 3 puanı alıp sıralamada bir kaç basamak çıkıp bir sonraki haftaya daha moralli girme şansını elde etmek için Mersin İdman Yurdu maçını iyi değerlendirmemiz gerekiyor.”

 

    • Zafer Mh Li  
    18 Kasım 2012 | 01:49
    Tek9 Çok güzel söylemişsin dostum. Ağzına sağlık. Fener maçında kapalıda kavga çıktı tüm stad oraya odaklandı gol yedik kimsede istekte arzu da kalmadı. Neyi paylaşamıyosunuz anlamıyorum ki.
    • TEK9  
    17 Kasım 2012 | 17:49
    Beyler maçta gözünüzü seveyim yok o ona omuz attı yok bu buna baktı kavgası yapmayın. gol atalım gelin benim tepemde tepinin ama kavga cıkarmayın arkadaslar rica ediyorum..
    • ali  
    17 Kasım 2012 | 12:43
    taraftarı da ateşleyecek bir oyun ve galibiyet gerekli. Kolay gelsin. Başarılar.
    • mudanyalı  
    17 Kasım 2012 | 12:08
    kendini Bursaspor'lu sanan bazı şahıslara sesleniyorum Sayın Ertuğrul Sağlamın gitmesini istiyen şahıslar ertuğrul hoca olmasaydı sen Bursasporumuzun bu hallerini görebilcekmiydin hayatımzda görmek istediklerimizi verdi o adam bize o yüzden benm gözümde ertuğrul hoca sonuna kadar kalmalı takım küme düşse bile dahi gönderilmemeli bnm düşüncem bu yöndedir ve ertuğrul hocayı sonuna kadar desteklemekteyim bunları düşün ve sağda solda gitsin bıraksın gibi söylentileri bırakın artık zaman Bursasporumuza destekleri çoğaltmaktır bu gibi gereksiz laflarla sansasyon yaratmak değil...
    • Kestelliler  
    16 Kasım 2012 | 18:44
    Biz ligi bu maçta başlıyarak bu maçları yenilgisiz bitirirz ligi . Ama işte bizim futbolcular oynarmı ? Orasını bilemem . Hocam şu futbolcuların aklına sokun bundan sonra 1 puan bile verirsek rakibe bizim için kötü her maçımız final artık !
    • berryroad  
    16 Kasım 2012 | 08:33
    kasımpaşa maçında 20 bin civarı taraftar vardı ama futbolcuların kılını kıpırdatacak hali yoktu. futbolcunun kafasında olacak kazanmak ki maç kazanılsın yoksa taraftar işin tuzu biberi. takım iştahlıysa taraftar da itici güç olur, futbolcular da gram istek yoksa taraftarın yapacağı birşey olmaz. Bursasporumuz bu 2 haftadan 6 puan çıkarabilecek güçte mi? evet. peki çıkarabilir mi? orası kocaman soru işareti. İş futbolcuların insafına kalmış.
    • SİPTAR...  
    15 Kasım 2012 | 23:34
    Millet, bahane değil destek zamanı, belki 11 haftalık performans ve sıralamadaki durum pek iç açıcı degil ama 6 haftada kazanılacak 18 puan tekrar bizi şampiyonluk potasına sokar ve skor taraftarına iki çift lafım var bu maç gelmemizi gerektirecek 1 neden söyleyin diye soracak olursanız:::

    8taşı inönüde adeta çimlere gömmemiz onları ezmemiz ve son dakika da tüm stadın ohhh çekmesi bu takımı desteklemek için yeterli degil mi sizce mersin maçına gelmeyen 8 taşlıdır hodri meydan millet...

    Şehrini savun Bursalım, şimdi destek zamanı...
    • Sebastian Pinto  
    15 Kasım 2012 | 21:19
    Taraftarmı kaldı hocam rezillere oynuyo taraftar
    • inadına  
    15 Kasım 2012 | 20:01
    Biz her zaman yerimizi alıyoruz hocam taraftar konusunda hiç bir zaman sıkıntın olmasın umarım güzel futbolla 3 puanı alırız
    • texaslı çakır  
    15 Kasım 2012 | 18:56
    19
    Sayın hocam eğer ki bjk macında olduğu gibi mucadele edersek bence mersin macından başlayıp taki 18. Hafta kayseriyide yeniceğimizi ve 35 puanla 18 hafta zirvede olucağımıza inanıyorum bu güç var bizde ama bu takım her hafta bjk macında olduğu gibi istekli oynarlarsa vede aynı kadroyla bi aksilik olmazsa bunu başara biliriz hep birlikte haydi hocam size güveniyoruz seriyi başlatın mersin macıyla coşalık kenetlenelim ist ye inat haydi hocam haydi Bursam haydi yeşil timsahım göster gücünü tekrar herkeze . . . . Saygılarımla. . . .

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR