KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarımızdan protesto

26 Ocak 2013 | 16:01

170 yorum

54270 okunma

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı alınan 4-1'lik mağlubiyet taraftarımızın sabrını taşırdı.

Deplasmanda oynanan karşılaşmada 200 dolayında taraftarımız, üst üste yenilen goller sonrasında oyuncular ve kulüp yönetimine tepki gösterdi.

İlk yarıda 2-0 geriye düşmemizin ardından Tuncay Şanlı'ya tepki gösteren taraftarlarımız, "Tuncay dışarı" şeklinde tempo tuttu. Durumun 4-0'a gelmesinin ardından Bursaspor Yönetim Kurulu'nu da istifaya çağıran taraftarlarımız, maçın 75. dakikasında tribünleri terk etti.

 Teksas.org

    • ali  
    28 Ocak 2013 | 10:17
    başarısızlık beraberinde istifalar da getirir.Bu çok doğaldır.Ama bu teknık adam da olur, yönetim de olur.Sağlam hoca gidince yönetim fazla duramaz.En çok sezon sonuna kadar sabredebilirler. Tuncay ı kim aldı ise de bu kulübe en büyük kötülüğü etmiştir.Başarılar....
    • a sergül  
    27 Ocak 2013 | 22:46
    -1
    hiçmi hatırı yoktu ertuğrul hocanında bu kadar çirkinleştiniz ilk defamı yeniliyoruz ilk yenilen takım bizmiyiz yazık çok yazık gidin kapısında yatın kırılan gönlünü alın hocanın
    • ahmet pas  
    27 Ocak 2013 | 20:56
    @mustafa kardeşim, bu stresli gecede güldürdün beni sağolasın! beni o kadar güzel bir dille eleştirmişsin ki kızamadım ama cevap vermek zorunda hissettim. Ben küme düşmemeye oynayan takımı yağmurda çamurda içerde dişarda yıllarca destekledim, artık eskisi kadar gidemiyorum maçlara doğrudur ama bizans medyasını da alıp okumam bile, digitürk taraftarı diyelim :)
    ben tepkilere eleştirilere hatta istifa çağrılarına bile kızmam, herkesin hakkıdır bunlar, ben hakaret ve küfürlere kızıyorum! sen canını sıkma ama daha takım ilk 5 içindeyken bu kadar protestolara giriyorsanız bizim gibi 1 yıl değil 5 yıl değil yıllarca düşmemeye oynasanız ne yapacaksınız??
    • Berkay Maslak  
    27 Ocak 2013 | 18:52
    başkan yalakası oraya katılmışız buraya katılmışız diyorsun başarı ne kadar sıfır ne başkan meraklısıymışın arkadaş
    • mustafa  
    27 Ocak 2013 | 18:44
    ahmet pas eskişehirde olimpiyatta işimizi gücümüzü bırakıp soğuyu yiyen biziz sanaldan yazmaya benzemez?takım yenilebilir ama böyle isteksiz yenilmesin bizim tepkimiz buna iyi oynayıpta yenildiğimizde oldu gs gibi sesimiz çıkıyormu kaç defa busene stada gelipte maç izledin?senin gibiler ancak burda yazıp kahvede 3liraya maç izler senigidi fotomaç taraftarı seni
    • ahmet pas  
    27 Ocak 2013 | 18:08
    50 yıllık kulüp tarihinde;
    ilk defa şampiyon olduk (2.ligden çıkışı saymadım)
    ilk defa 3. olduk
    ilk defa 5, olduk
    ilk defa şampiyonlar liginde oynadık
    ilk defa üstüste 3 sene avrupada oynadık
    ilk defa kulübün borcu yok kimseye muhtaç değil
    ilk defa 5 yıl kesintisiz bir hocayla çalışıyoruz
    ilk defa dünyanın en iyi klüpleri sıralamasında gs ve fb'yle ilk 100'e girdik
    fazla mı geldi bize bu ilkler, illa nankörlük mü gerekiyor?
    bu hafta takım 4. sıradaydı liderle arasında 6 puan vardı, önümüzde 16 hafta vardı ama taraftarımız maalesef tatminsiz olmuş, şampiyon olmak bile önemli değil, transfer önemli!! eziktaştan da ders almadınızsa gidin yatın yaa! yaşımız 50'ye dayandı artık pek gidemiyoruz deplasmana falan ama yapmayacaksanız, doğru düzgün taraftar olmuyorsanız bırakın gençler biz kıymetini biliriz takımımızın da hocamızın da başkanımızın da!!
    • ahmet pas  
    27 Ocak 2013 | 18:05
    -2
    sonsuza kadar ertuğrul sağlam! sağolsun varolsun kulübün geleceğini düşünen yönetim, Allah hepsinden razı olsun! yönetim istifa, ertuğrul istifa diyenlerin de genelinin Bursasporlu olduğuna inanıyorum ancak bunlar halkın iyiliği için ihtilal yapmayı planlayan ve kendilerine vatansever diyen generaller gibiler ve maalesef nankörler..
    • hakkı akar  
    27 Ocak 2013 | 17:59
    arkadaşlar volkanla sercan ne zamandan beri harcanmış kabul ediliyor. sercana volkana kim küfüretti haftalarca anderlecht maçında adamı yakalasanız boğazlayacaktınız. eğer harcandıysa bu adamlar. tarafar da bu işin içinde 2 sezon sürekli sercan volkan haberi çıktı. yönetim tavrını koydu. satmadı. taraftar volkan gidince bayram yaptı. kör ölünce baden gözlü olurmuş. hepiniz biliyorsunuz. beğenmediğiniz yönetim şike sürecinde en güzel tavrı ortaya koydu. başka takım taraftarları hep takdir etti. bi tek bizim taraftarımız etmedi. bu nasıl taraftarlık anlamıyorum.
    • gökhan ali tuna  
    27 Ocak 2013 | 17:48
    şampiyon takım dağıtılmış da sanki kimler gitmiş. volkana sercana az mı küfür ettiniz. keçeliye çimşire az mı küfür ettiniz. ivankov carsondan daha mı iyiydi? turgayın geçen sene forumlarda anasını bellediniz. altyapıdan topçu çıkmıyor dediniz. adam koydu elemanları. çıktınız yine forumlarda takımı bebelere teslim ettiniz transferi beceremediniz dediniz. azıcık tutarlı olun. ndiaye belluschi pinto edu kötü transferler mi? şampiyon takımın anasına bişey olmadı merak etmeyin.

    yönetim paraları yiyemez merak etmeyin. bu klüplerin mali durumu nasıl denetleniyor sizin haberiniz var mı? beşiktaş neden gidemedi uefaya. taraftarımız ne zaman eskisi gibi güzel şeylerle gündeme gelecek. millet maça gitmeye çekiniyor. bıçaklı sopalı taraftar istemiyoruz artık. atkılarla şarkılarla gidelim maçlara. Bursaspor dış sahada daha başarılı. bunların nedenlerini soralım kendimize.

    bence yönetimin ve ertuğrulun kendini Bursaspordan öteye koyduğu falan yok. asıl taraftar, teknik heyet futbolcular ve yönetimin de bizler gibi bu takımın bu armanın bir parçası olduğunu unutup kendini armanın önüne koymaya başladı. çünkü kötü olamayan takımı kötü yaptınız. böyle taraftarlık olur mu?
    • aggressive  
    27 Ocak 2013 | 17:48
    KISA VE OZ BEN DIYORUMKI HAYAT SARTLARINDAN DOLAYI ARTIK INSANLARA 20-30-40 TL BILET UCRETLERI FAZLA GELMEYE BASLADI GUNDE 2 PAKET SIGARA 13 TL YOL YEMEK VS BENIM MASRAFIM GUNLUK 25 TL YE YAKIN ALDIGIM PARA 800 BIRDE BUNA HER HAFTA MAC EKLERSEK HERSEY ACIKCA MEYDANDA TAKIM OYNASIN YADA OYNAMASIN SORUN BU DEGIL TEPKILER HALA TARAFTARA YUKLENMEKTE OLAN YONETIME VE HOCAMIZA BIRAKINDA BIRAZDA BIZIM ACIMIZDAN DUSUNUN BAKIN ELZIG BILETLERI 5-10 TL DEN SATTI STAD FUL CEKTI BIZ BUNU YAPAMIYORMUYUZ ELBETTE YAPARIZ AMA DINLEYEN YOK FENERBAHCE GENELDE SOSYETE KESIMI AMA BIZLER VAROS KESIMLERIN COCUKLARIYIZ O KADAR COK PARAMIZ YOK 70 TL VERIP FORMAYI ZOR ALIYORUZ ONLAR ISE DAHA GELMEDEN FORMA AYIRTIYOR DURUM ACIK VE NET BIRAZDA BU ACIDAN BAKALIM OLAYA AYRICA SUREKLI TAKIMIN KOTUYE GITMESI SUREKLI HALDE OYUNCULARIN DEGISIK 11 DE CIKMASI HERKES HER HAFTA AYNI 11 DE GENELDE YOK KIMSE UYUM SAGLAYAMIYOR ENES BATUHAN ERTUGRUL GIBI OYUNCULARIMIZ VAR OZAN TUFAN FENER MACINDA SUPERDI SIMDI NERDE A2 NIN MACI VAR ORDA KALSIN VS VS ARKADASLAR BUNLAR BU SEKILDE COZULMUYORSA ELBETTE TEPKI GOSTERICEZ BENIM NACIZANE FIKRIM BUDUR
    • Ercan Özkes  
    27 Ocak 2013 | 17:08
    Hakkı Akar arkadışımız belirtmiş olduğu düşünce öa eleştiri yorumuna noktası virgülüne katılıyor destekliyorum kendisi belrtmiş olduğu düşünce görüş öz eleştiri yorumu Bursaspor kulüp camiamız futbol takımı başarısı olduğu zaman çok sıkı taraftar olarak destek verip yanlarında olduisek ve başarısızlığında herzaman bir bütün birlik beraberlik içinde sahip çıkıp yanında olamlıyız.'' Hakkı arkadaşımız'ı düşünce görüşü belirtmiş olduğu yazısını paylaşma gereği gördüm iyi günde zor günde skor değil gerçek Bursaspor'luluğunu takdirimi belirtip kutlarım taraftarlık böyle olmalı. Saygılar
    • partizan  
    27 Ocak 2013 | 16:51
    sayın ertuğrul efendi hazretleri..beşiktaştan onurlu bir şekilde ayrılırken kişiliğinle ön plana çıkmıştın..işte sana yeni bir fırsat daha..bak! elazığ hezimetinden sonra şenol güneş istifasını vererek onurlu bir duruş sergiledi..heyecanını yitirenler için orada yaşam bitmiştir..gerekeni yap,para herşey değildir..( haa,şampiyonluğu illet olduğum silik alicengiz yönetimi gibi kalkan olarak ileri süreceksen,kupada senin olsun!giderken bavuluna kupayıda koy..)..bu arada,taktik fukarası ve takım motivasyonundan bi haber olduğunu anlamak yıllarımızı aldı..)
    • müşküleli timsah  
    27 Ocak 2013 | 16:42
    utanıyorum şampıyon takımı bu hale getirenlerden utanıyorum tirbünde seyirciye terarüz muamelesi yapan polislerden utanıyorum ozanı sercanı volkanı harcayanlardan utanıyorum kendi şahsi cıkarları için BursasporU kullananlardan utanıyorum tıranfer adı altında alınan basit oyunculardan utanıyorum BursaLI İŞ ADAMLARINDAN BursaYA SAHİP ÇOKMADIKLARI İÇİN utanıyorum ERTURUL HOCANIN TARAFTARA GERCEKLERİ SÖYLEMEDİĞİ İÇİN
    • hakkı akar  
    27 Ocak 2013 | 16:36
    arkadaşlar,

    bu yorumlarınız ve tavrınız takıma zarar veriyor. Bursaspor 3,5 senedir çok istikrarlı ve başarılı bir çizgidedir. evet oynanan oyundan ben de memnun değilim ama bu kadar tepkiyi de haketmiyorlar. emeklemeden koşmaya çalışıyoruz. kaç senedir medya Bursasporu yıpratmak için elinden geleni yapıyor. taraftar da bu oyunlara kanıyor. biz ikinci ligde stadı doldururduk. son maçta 5000 kişi izledi maçı olacak şey değil.

    bazı yorumları anlamak gerçekten mümkün değil. bazı arkadaşlar fenerbahçe taraftarı takıma küfür etti stadı yaktı ama adamlar hep başarılı oluyor. bizim de artık topçuların ve teknik heyetin gözünü korkutmamız lazım demişler. bu nasıl bir mantıktır. tepkilerimizi biraz medenice gösterelim lütfen. bıçakla, sopayla, taşla olmaz taraftarlık. fenerbahçe taraftarı şamar oğlanı oldu. 2-2 travmasını falan unuttunuz sanırım. herifler timsah yürüyüşü yaptı. 52000 kişi her maç stadda. kale arkası 50 lira bu takımın. lisanslı ürün satışlarını saymıyorum bile. bırakın da üst sıralarda olsunlar. sow 2,5 milyon euro alıyormuş.

    geçen sene bu takım çok iyi maçlar oynadı yine yoktu taraftar stadda. cefakar taraftar falan göremiyorum ortada. yensen de yenilsen de taraftarlığına noldu? sanırsınız ki takım küme düşüyor. o topçuların yerine koyun kendinizi.

    bayraklardan flamalar çıkmış sopalar kalmış ellerinde. sen zaten sopayla, küfürle tepki vereceksen topçularına bizden bir şey olmaz. ayrıca başarısız olmaya alışkınız biz. neler gördük beraber. olabilir yenilebilirsin. ama destek olsak daha çabuk atlatırız.

    bizim taraftarımız skor taraftarı olmuş ben ona yanarım.
    • eski teksas  
    27 Ocak 2013 | 16:33
    bence bu yönetim bile artık hocaya güvenmediği için içimizden biri ozan ipeği bonservisiyle vermedi ozan geri dönmeli tabi hoca efendi gittikten sonra
    • kıbrıs_texas  
    27 Ocak 2013 | 15:32
    egemen 3 lü çektırınce en adı şerefsiz, vatan hayini dedik.. neden çunkü bizim ekmeğimizi yedi.bize bunun nasl yapar ?? e kardesım tuncay ekmeğini yediği kulube karşı gol atıp sevinmedı.. bızim için tuncay Bursanın haini şerefsiz dımı ?? ben gerçekten bizi anlamamaya başladım.. kimse kusura bakmasın ama biraz da kendımıze bakalım..
    • Teksas.org  
    27 Ocak 2013 | 15:31
    Yorum yazarken biraz sağduyulu ve dikkatli olalım.
    • carsamba texas  
    27 Ocak 2013 | 14:14
    herkes seneri cok beğeniyodu sene hakan aslantas musa tuncay bunlardan bize fayda gelmez boluspordan ferhatla basarı gelmez dedik herkes sen hocadan iyimi biliosun dedi sizler varya herseyi hakediyonuz sizin gibi bir taraftar topluluğuna yapılaca en güsl sei yaptı hoca ve baskan gözünüzün içine baka baka kandırdılar sizde salak gibi bütün stad sonsuza kadar die bağırdınız şimdi size müstehak hiç kimseye kızmayın bu serefsizleri basımıza kral yapan kendinize kızın
    • GÜLBAHÇE TOLGA  
    27 Ocak 2013 | 13:19
    Arkadaşlar dikkatlerden kaçmasın geçen akşam başkan divan kurulu toplantısında bi konuşma yaptı ve uzun lafın kısası Bursaspor kendi yağıyla kavruluyor dedi. Şimdi bende taraftar olarak diyorum ki Bursaspor kendi yağıyla kavrulacak bi gençlerbiriği değildir, Bursaspor simgesi olan timsah gibi yırtıcı bir takımdır ve bu takımın ruhunu yansıtacak kişilere artık ihtiyacı vardır. Yazıcının ve sağlamın hakkını yemiyelim çok güzel günler yaşadık ama ruhumuzu kaybettik artık...
    Biz 2010 da yeşil devrim yaptık şampiyon olduk şimdi görüyorum ki ruhumuzu geri kazanmak için yeni bir devrim yapmalıyız ki taraftar olarak başkanı ve hocayı değiştirelim geç olmadan yoksa geri kazanacağımız bir ruhumuz bile kalmayacak...
    • cucu16  
    27 Ocak 2013 | 13:15
    Ulan para yok diye diye ne hale getirdiniz takımı yazıklar olsun eğer bu 3 yılda para kazanmadıysak ne zaman kazanacağız gs iflasın eşiğindençıkıp 2 yılda 20-30 milyon avroluk transfer yapıyor, bizimkiler yok kulübün ekonomik durumu yok bütçe...ulan o kadar düşünüyordunuz da neden kamyon dolusu para alıyorsunuz Bursaspor dan biriniz çıkıpta ben bu sene alacağımı hibe ediyorum neden demediniz. Çünükü siz paranın esirleri olmuşsunuz, o yüzden taraftarın cebindeki 20 tl'de gözünüz var...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR