KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarımız yönetimi istifaya çağırdı!

17 Ocak 2013 | 09:46

56 yorum

23405 okunma

Taraftarlarımız, takımımızın Fenerbahçe ile oynadığı ve 3-2 mağlup olduğu karşılaşmada 'yönetim istifa' tezahüratları yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta karşılaşmasında Bursaspor, sahasında Fenerhahçe'yi ağırladı.

Çekişmeli geçen maçta konuk ekip, 3-2'lik skor ile 3 puana uzanırken, taraftarlarımız ise stadyumu 'yönetim istifa' tezahüratları ile inletti.

Takımımızın 3-2 mağlup duruma düşmesi ile birlikte 'Yönetim uyuma futbolcunu satsana', 'Yönetim uyuma taraftarı satsana', 'Yönetim istifa', 'Yönetim uyuma Batalla'yı satsana' şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarlarımız, geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibi Sunderland'e transfer olan N'Diaye'ye de tezahüratlarda bulundular.

 

    • salih beyoglu  
    19 Ocak 2013 | 01:09
    tebrikler finalist guzel yorumda bulunmussun. katiliyorumm.
    • yaşam bicimi  
    18 Ocak 2013 | 19:46
    bazıları bedava bilet alayımda takın nasıl olasun diye yönetime bahgırmıyolar herkez de bılıyo bunları
    • Ölümüne Bursaspo  
    18 Ocak 2013 | 18:03
    -1
    hocanın saçma oyuncu tercihlerini, yersiz kaprislerini neden sindiremiyorsunuz? tamam karakterli bir hocamız var çok seviyoruz ama profosyonel değil.
    • finalist  
    18 Ocak 2013 | 11:48
    11
    BursasporU SEVEN HERKES BUNU OKUSUN.

    Maçları maratondan seyreden biri olarak stadta gözlemim şudur:
    Teksas a sitem ediliyor. Çorbacı, paralı asker deniliyor. Büyük haksızlık 90 dakka boyunca tezaruat eden daha etkili gurup yok. Neyin yaygarası bu arkadaş???
    Bizi dışardan kimse yıkamaz biz kendi kendimizi bitiriyoruz. Sanki 40 yıldır Şampyon olan Avrupaya giden kulüpmüydük biz. Gerçekleri görmemiz lazım. İstanbul u dize getirdik deyip havalara girdik.Sanki bianda barselona olduk. Arkadaş adamlar ( FB, GS, JİMLSK ) 40 yıldır tonla para yatırıyo, her sene şampynluğa avrupaya oynuyo, hakemleri her türlü etkilemek için lobileri sağlam. TFF desen onların sayılır. Devasa gelirleri, sponsorları var. Bunlarla rekabet etmek kolaymı sanıyonuz. Bizim bi övündüğümüz MUHTEŞEM TARAFTARIMIZ var diyoduk ki bizide birbirimize düşürüyolar.
    Kendimize gelelim arkadaş 1kere şampyn oldukya Bursaspor üzerine büyük tezgah dönüyo... Hakemlerin kararları, maç saatleri günleri, istanbuldaki inönüdeki bıçakla saldırı, Bursadaki bjk maçındaki provakatörler, istanbul basınının tutumu, kim bilir bu sitede kaç tane bizi bölmek için yorum yazan istanbul var. Daha akla gelmeyen neler yapıyodurlar. Bunların uğraşları Bursaspor bidaha kafayı kaldıramasın şampyn olmasın istanbula rakip olmasın diye. Bizde gerçekleri göremiyoz balıklama atlıyoz bu tezgaha. çok yazık.!!!!!!!

    Şöyle bi düşünelim 40 yıldır çektiklerimizi. Son 6 yıldır olanlar ortada. Ertuğrul hoca baş tacımızdır. Yönetime gelince daha iyisi gelinceye kadar bu yönetim en iyisidir. Varsa ortaya yüreğini koyan, bol para basıcak Bursalı başka babayiğitler Divanı ikna etsinler buyursunlar gelsinler buna kimsenin itirazı olmaz. Ama ortada aday bile çıkmazken YÖNETİM İSTİFA demek ağmaklık ve istanbul un tezgahına gelmek demektir.
    Şu anda yapılması gereken tek yol var: Taraftar her şeye bi kalem çekecek stadı doldurcak başta, Bu taraftar bu takımı oynatıyo arkadaş 2.lig topçusu bile olsa eski Muhteşem Bursa taraftarı önünde oynuyo. bu bi gerçek. Şimdi bakıyorum stad zaten boş olan seyircide suskun takım gol atarsa seyirci ateşlenip çoşuyo. Eskiden böylemiydi stada girmek için saatlerce sıra beklerdik seyirci takımı ateşleyip oynatıyodu biz böyle şampiyn olmadıkmı arkadaş.
    İŞ İŞTEN GEÇMEDEN AKLIMIZI BAŞIMIZA TOPLAYALIM AKLISELİM DAVRANALIM BOMBA GİBİ GİRELİM 2. YARIYA.!!!!!!!!!!
    • Bursaspor  
    18 Ocak 2013 | 09:55
    -4
    Bırakın bu işleri her şey ortada kayseride yener bu takımı futbol işi yürek falan filan degil eglence takım kötüyken bizde destekliyoduk şimdide destege devam ama afedersiniz kadronun anasını bellediler siz hala neyi kimi savunuyosunuz kayseride yenerse görürürm sizi
    • onur  
    18 Ocak 2013 | 02:38
    Hep dedim hep dedim herkes birden galeyana geldi yok ynetim istifa bilmem ne illa adamın çıkıp konuşması mı lazım ! İyi söylemiş bu ve bu gibi Bursaspora yararlı adamlar Bursa ya çok gerek yok boş yere bence canlarını sıkmasınlar gelsin başka yönetim herkes görsün çaytabağında takımı ! Bundan 6- sene önce neler hesaplıyorduk şimdi neler hesaplayıp memnun olmuyoruz çok kardeşim Bursa ya bu başarı çok ! Kaldıramadı taraftar bu başarıyı yönetemedi dolayısıylada destek de olamadı ! Maratondaydım hesapta maratondaki dayılar takımı kapalı kaleden daha iyi takip edip analiz yapar ama yönetim istifa diye bağırıldı, sonra birde teksas uyuma yönetime sahip çık diye bağrıldı yazıklar olsun size ! Yazıcı ve yönetiminin yerinde olsam bırakır giderim saniye durmam onca iyi şey yap yap sonra istifa nerede boğazı patlayana kadar sonsuza kadar ertuğrul hoca diye bağıranlar nerede ne oldu ? Bilet şike mike hikaye beni tribünden soğutan bu saçmalıklar dizisi oldu size 2. lig yakışır maraton tribünü o zaman destek çıkarsınız yönetiminize !
    • sencay16  
    18 Ocak 2013 | 00:36
    10
    Ne yönetim ne ertuğrul hoca bütün suç biz taraftarda kaç kombine aldık bu sene kar tarftar ortalaması ile oynuyoruz 2 senedir kaç kez tam anlamı ile destekledik stadyumda kaç forma satıldı store ne kadar kar ettirdik ne verdik ki ne istiyoruz 25 lira olunca palı dioz gs en ucuz bilet 60 fb 50 bizden 3 puan fazlası olan kupadan elenen 8jk 60 bizden 3 puan eksiği olan hamsilerin 45 lira bizim 10 lira formaları en ucuzu 85 lira bizim 55 lira ne den bahis ediyorsunuz siz konuşmayım amk. Admin sende takip et yorumları
    • sencay16  
    18 Ocak 2013 | 00:31
    11
    Bursalı kendine Bursalı demen 8jk klübün amına kondu ts de 12 yabancı var biri beş para etmez fb 65 milyon lira harcadı gs 64 lira harcadı bir 6 biri 9 puan önde henüz iflas etmedik oyuncuları paraları veriliyor istikrar ver diemi istifa etsin onun istifasını isteyen Bursalı olamaz ben küme düştüğümüz günü sarıyerle maç yaptığımız günü dün gibi biliyorum kusura bakmayın hollanda sampiyonu twenteye elendi belçikanın en büyük takımı andarleth e elendi die üzülmem başkandan istafa istemem yanlış transfer her takımda en az bizim kadar çok oluyor bu takım 6 000 e oynamayı bu başkan istifaya çağırılmayı hak etmiyor
    • ahmet pas  
    18 Ocak 2013 | 00:08
    Yaşananlar son derece normal. Bursasporun şampiyon olması, stadının bitecek olması, taraftar ve şehir olarak bir potansiyelinin olması İstanbulu rahatsız ediyordu.Kendileri içi tehlikeli gördükleri bu durumu Bursadaki uzantılarını kullanıp taraftarı da gaza getirerek küçük bir operasyonla bu işi hallettiler.Biz artık 2-3 sene kendimize gelemeyiz.Olay bu kadar basit.Gerisi ÇENE SUYU ÇORBA... (alıntıdır)
    • finalist  
    17 Ocak 2013 | 23:30
    ahmet pas, arkadaşım parmaklarına sağlık çok güzel yazmışsın.
    İnsanoğlu balık hafızalıdır, UNUTUR 40 yıldır cekilen cefayı...
    İnsanoğlu Nankördür, Şampiyon yapanı görmez..
    İnsanoğlu söz verir, SONSUZA KADAR der, iki malubiyette kıvırır döner...

    Bursaspor taraftarına yakışmıyor. Bursaspor taraftarı böyle olmaz. Biz böylemiydik şampyn olduğumuz sene...Arkadaş biraz akıllı olalım nerde görülmüş dere geçerken at değiştirmek. Bu yönetim bu seneyi bitirmeli,
    • teksas_bbb  
    17 Ocak 2013 | 23:23
    gün gelecek senede 3 hoca 2 yönetim ile düşmemeye oynayacağız. o zaman sağlam ve yönetim düşmanları kimi getirecek bakalım takımın başına...
    sanki eskiden barcelonaydık ta şimdi bu hale geldik...
    siz neyin kafasındasınız beyler. ? daha 1. lige çıkalı 6 sene olmadı!
    • Timsah  
    17 Ocak 2013 | 21:46
    BJKli adamlari ben içime sindiremiyorum, uzak dursunlar .. kim olursa olsun!
    • Lacoste  
    17 Ocak 2013 | 21:44
    Adam gıbı adam ertugrul saglam gerısınıde tanımam arkadas yonetımde allahından bulsun adamlar futbolcu almktan aciz ya
    • erol tosun  
    17 Ocak 2013 | 21:43
    -3
    kaç senedir kaç tane saglam topçu aldın acaba yazıcı ptt liginden ordan burdan ucuz trasferlerle taraftarın gözünü doyurma bunu herkes bilio sen al desen ertugrul hocada kalıtelı ısımler bulup elbet bulup alır ama böle hıc bıse olmaz taraftarda gelmez 3,5 bın kısıyle maç oynarsın deplasmanlara 35,40 bın kısı gıden taraftarı bu hale getirdınız ya helal olsunn.
    • mudanya 16  
    17 Ocak 2013 | 21:13
    -3
    Bursa Spor yönetimine: Adam gibi adam yakıştırması yaptığınız,sayın sağlama ne oldu?bu kaçınçı tirübün ziyareti?hemde maçta galipken,hemde motivasyonumuz en üst düzeydeyken,Bursa Spordan koparılarak gönderilen onca futbolcuyu birkalemde silerken,ve para cezalarıyla kulübü paraya boğarken,Sayın Sağlamın bu yaptıkları agresiflik ve tirübün ziyaretleri cezasızmı kalacak?lütfen ertuğrul sağlamada para cezası verin hemde en ciddi rakamdan.bunu kulüp yönetimi veremesse sayın sağlam kendini cezalandırsın ve kulüpten alacağından kessin.ertuğrul kardeşimin kişiliği ,dürüstlüğü,mütevaziliği,kısacası adam gibi adamlığı sorgulanmamış olsun.sayın yönetim kurulu üyeleri ve sayın başkan:kendinize ve sayın sağlama bu iyiliği lütfen yapın. çünkü akşamki maça harçlıklarını bilete yatıran ve sırılsıklam ıslanan bu taraftara sonuna kadar değer. saygılar.
    • ahmet pas  
    17 Ocak 2013 | 20:54
    -2
    yönetim istifa diyenler, aynı memleket menfaati için yaptık diyen ihtilalciler gibi takımlarına iyilik yaptığını zannedip kötülük yapan zavallılardır! inanıyorum ki hepsi harbi katıksız Bursasporludur ama maalesef bu yaklaşım doğru değil, şampiyon olduktan sonra trabzonspor taraftarı da böyle yaptı, yıllardır şampiyonluğa hasret yaşıyorlar! şampiyonluğu beğenmeyip takımı biz şampiyon yaptık diyen varsa takım küme düşerken başka takımı mı tutuyorlardı? demek takımı küme düşüren de sizlersiniz!
    Yazıklar olsun ya, insanda biraz şükran duygusu olur..
    Allah bu yönetimden de Ertuğrul'dan da razı olsun..
    • Real Love  
    17 Ocak 2013 | 20:40
    -3
    2-1 iken bagiracaktik o kadar . Samet Aybabayi Trabzonu yendigimizde gondermedikmi ?
    • ercan sar  
    17 Ocak 2013 | 19:39
    bu yağmurda açık kale bile tıka basa doldu evde maç mı seyrettik takımın yanında ydık çoluk çocuk yazık yönetim maça kimse gelmiyor diyeceğine dönüp biz ne veriyoruz bu taraftara demeli ha biz yine maça giderizde biraz insaf yuh
    • sedo  
    17 Ocak 2013 | 18:48
    takım için hiç bişey yapmayan bi yönetim var sen çok iyi Bursasporluluktan bahsediyosun orda gördüğün senin tabirinle 10 kişi veya 15 kişi hepsi teksasın içinden çıkma insanlardır ve senin yaşın kadar maça gitmişlerdir Bursasporluğun ne demek olduğunu bu insanlara enson öğreticek kişi sensin bütün stad yönetim istifa diye bağırıyo sen susuyosun çokmu memnunsun fenere 15 dak bile dayanamayan takımından zamanında transfer olmuş olsa böylemi olurdu bütün stad başka takımlı bitek sen Bursasporlusun huzurun bozulmasını istiyecek en son insanlar biziz ama kimseye Bursasporu tapulu malıymış gibi kullanmasına izin vermeyiz
    • bursalı16  
    17 Ocak 2013 | 18:40
    bakın arkadaşlar ben senelerce bu tribünde takıldım şimdi teksas yönetimi protesto etmez diyen arkadaşımız güvenç kurtarı gönderirken teksas protesto etmedi değilmi kent meydanında toplanılmadı değilmi arkadaş ya soruyorum size en son beste ne zaman çıktı bu tribünde her maç aynı besteler ve hiç bir değişiklik yok en kötü senemiz bu sene insanlar tribünden uzaklaştı son sözüm ibrahim yazıcı döneminde en güzel yıllarımızı geçirdik ve aynı yazıcıyla en kötü günlerimizi geçiriyoruz saygılar...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR