KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftarımız ilgi gösterecektir"

27 Eylül 2012 | 19:43

9 yorum

6591 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesinde Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Gaziantepspor maçı hakkında açıklamalardan bulunan Sağlam, taraftarlarımıza çağrı yaparak cumartesi günü Bursa Atatürk Stadyumu’nda futbolcularımız ile bütünleşmelerini istedi. 

  Sağlam, Gaziantepspor takımının güçlü bir ekip olduğunu belirterek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü;

  “Gaziantepspor geçtiğimiz hafta güzel bir galibiyet alıp, moral motivasyon olarak yukarı çıktılar. Bursaspor olarak bizim hedefimiz belli. Bu hedefimizden geri kalmak istemiyoruz. Bu güçlü rakibe karşı gelecek adına bizleri umutlandıracak hem futbol kalitesini ortaya koymak hem de ligin üst sıralarına yükselebilmek için 3 puanı almak adına elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz.

İnanıyorum ki; taraftarlarımızda bu karşılaşmaya ilgi göstereceklerdir. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi dolu tribünler önünde coşkulu taraftarımız ile beraber yapacakları tezahüratlar ile takımımızın performansına olumlu katkıları ile beraber güzel bir maç oynamak istiyoruz. Son dönemlerde N’Diaye ve Serdar’ın sakatlıkları canımızı sıkmıştı. N’Diaye’nin dün yapılan antrenmanda performansını iyi gördük.  Sakatlığını tam olmasa da atlatmış durumda. Serdar’ın durumu bu hafta için zor görünüyor. Diğer oyuncularımızın isteği arzusu üst seviyede. Onlarda sorumluluklarının bilincindeler.. Gerekli performansı ortaya koyup güzel bir maç oynayacaklar. İnşallah bu haftayı 3 puanla kapatıp, Sivasspor maçının ardından Milli maç arasına iyi girmek istiyoruz.”

  “Elazığ maçında pozisyonları değerlendiremedik”

Bir basın mensubunun “Elazığspor maçı ile kıyasladığınızda takımdan bu hafta nasıl bir performans bekliyorsunuz” sorusuna Saülam,   “Elazığspor maçında 3 puan alabilecek pozisyonları ürettik ama değerlendiremedik. İnsanlar Karabükspor maçı ile Elazığspor maçını karşılaştırdılar. Karabükspor maçında üst düzey futbol kalitesi ve bol gol vardı. İki maçı karşılaştırdığımızda Elazığspor maçı biraz daha yavan gelebilir. Ama biz galibiyeti getirebilecek 4-5 pozisyona girdik ama maalesef değerlendiremedik. Biz inanıyoruz ki iyi bir takımız. Taraftarımızın desteği ile çok daha iyi oynuyoruz. Bu iki gücü birleştirmemiz gerekiyor.  Takip ettiğimiz kadar camianın havası çok olumlu. Cumartesi günü takımla taraftarımızın bütünleşmesi ile ortaya çok güzel bir tablo çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi. 

 

    • Mehmet Bıçkı  
    29 Eylül 2012 | 03:50
    Arkadaşlar yarın Gaziantepspor' u farklı yeneceğimizi düşünüyorum, ama arkasından gelen sivas maçını da inanınki farklı kaybetme ihtimalimiz oldukça fazla. Malesef takımı oluşturan oyuncuların genel düşünce yapısında kendilerini zora sokma, forse etme yok. Ayda bir maç iyi oynayıp diğer maçlarda kazansak da olur kaybetsek de hatta fark yesek de çok önemli değil zihniyeti var. Taraftar nasıl olsa kötü oynasalar bile çağırıp alkışlıyor. Özetle umurlarında değil. Siz kendinizi paralasanız da yırtınsanızda adamlar için vız gelir, tırıs gider.
    Geçen seneki kupa maçlarına bakın anlarsınız. Sivas' a 4 at, 1 hafta geşmeden git orada 4 ye, Fener maçında hemde finalde adamlar ancak o kadar isteksiz olabilirlerdi. Taraftar garibim kendini yırtıyordu, spiker bile taraftar şova hayran kaldı ama futbolcuların kupa umurlarında değildi, kupayı geçtim taraftarlar bile umurlarında değildi. Bir final maçında, o maçtan daha kötü oynanamazdı. 4 gol yediğimiz için şanslıydık bile, adamlar tarihi farkı kaçırdı. Taraftar o kötüden de kötü oyuna rağmen çağırıp alkışladı. Adamlar niye oynasınlar ki... Ne yapsalar alkışlanıyorlar. Bursaspor' u çiftlik olarak görüyorlar artık. Bursaspor' un çiftlik olmadığını, mücadele etmeleri, koşmaları gerektiğini görmeleri lazım, bu konu da taraftara da rol düşüyor.
    Hiç değilse umursamaz tavırlarla, koşmadan, oynamadan, mücadele etmeden, elleri bellerinde maç kaybettiklerinde tribüne çağırıp alkışlama alışkanlığını bırakın yahu...
    • Vedat Akcakoca  
    29 Eylül 2012 | 03:07
    hocan aRTIKIN BursasporUN EFSANESI ERTUGRUL SAGLAM OLSAN. her sey yoluna girer. BaK HOCAM COCUKLARIN SENDEN DAHA KOYAU BursasporLU! NEDENN AMA NEDEN HALA BursasporLU OLAMAdin hoca? Yaqrdimcilarina kulak ver. bak hocam. Fenerbahcenin gelmios gecmis en büyüyk golcüsü bile Bursasporlu yani BAHTIYAR AGABEY. HOCAM O KADAR PARA ALIYORSUN HELAL OLSUN DEMEMIZ ICIN BIR SEYLER YAP. bastaki insan hezimetlerde tek sorumludur. zaferlerde onuru paylasir. Sen bunu yapmiyorsun.
    • ayme aydın  
    29 Eylül 2012 | 00:43
    Bizim yönetici problemimiz var.
    Bu yöneticilerden katkı koyan yok.Proje üreten yok.Bunlar Bursasporun paraları ile yöneticilik yapıyor.
    Günlük başarılar bize yetmiyor.Bize eşik atlatacak bilgili yönetici gerekli.
    Twente maçını unutmak mümkün olmuyor.Zamanında futbolcu almadılar,elendik.
    • eski TEKSAS  
    29 Eylül 2012 | 00:08
    50. yılımızda bize güzel besteler suncak projeler yapabiliriz . Bursaspor resmi sayfasında beste yarışması düzenleyelim ilk 3 e ödül verelim.. mesela 1. kale arkasına kombine kazansın 2. forma böyle bişeyler yapsak çok güzel besteler ortaya çıkar diye düşünüyorum hayırlı geceler cümleten .
    • teXasmumu  
    28 Eylül 2012 | 22:54
    abilerim kardeşlerim... bize artık yeni besteler yeni tezahüratlar lazım... maç başında bi 3 lü çekiyoruz on numara ama ondan sonra Bursa golden başka bişi yok. atkı şovumuz hariç tabiikide... abilerim kardeşlerim lütfen hepimiz bi birlik olalım ve tezahürat yazalım artık bizde kareografi yapalım şampiyonluktan bu yana ne adam akıllı bi pankart nede bi gösterimiz var. adımızı her tarafta yine duyurmamız lazım. bizse stata gelmiyoruz. keşke deplasmandaki gibi olsak kendi sahamızda. lig tv çıktı millet götünün rahatlığına bakıyor. ahh o 2. ligdeki taraftarı çok özlyorum.
    • TeXaSLee  
    28 Eylül 2012 | 22:31
    Hocam Stad yıkılıcaz inan bize.
    • enes  
    28 Eylül 2012 | 21:47
    ordayız hocam Bursasporumuzu yalnız bırakmıycaz
    • yasin  
    27 Eylül 2012 | 20:38
    farkındaysan hıckımse yorum yapmadıgına gore yıne srad bos olucak hocam ben bıletımı aldım macıma gıdıorum ama dolcagını sanmıorum stadın cunku federasyon macı 1900 a almadı bır tek sekılde dolar stad texas yuruyus yaparsa onlardan da tık yok
    • marmarisli  
    27 Eylül 2012 | 20:15
    takımların haftalık form durumlarının bu kadar açık şekilde yükselip düşmesini,üçüncü lig takımlarına karşı süper lig takımlarının oyunlarının kötülüğünü gördükten sonra tek bir şey demek geliyor içimden:'iddaa denilen devlet destekli toplumsal kumarı kaldırın,ya da sonucunu iddaa kartellerinin belirlediği maçları izlemeye devam edin'.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR