KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarımız harikaydı

18 Mayıs 2012 | 12:48

3 yorum

6741 okunma

Bursasporlu futbolcu Ozan İpek, takım olarak başarılarını ilerleyen yıllarda arttırmaları gerektiğini ifade etti.

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek, 2011-12 sezonunu değerlendirirken, "Bursaspor'un beşinci büyük olduğunu artık herkes kabul etmeli" dedi.

Ozan İpek, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulundu. Başarılarını ilerleyen yıllarda arttırmaları gerektiğini vurgulayan Ozan İpek, şöyle konuştu:

"Bu sezon için söylenecek çok şey var. Takım olarak harika bir giriş yaptığımız sezonda, ilk yarı çalkantılı bir dönem geçirdik. Ancak ikinci yarı bu işin içinden çıkmasını başardık. Belki bir kaç hafta daha olsa ilk dörde gireceğimizden emindik. Yine de sezonu beşinci bitirdik. Her zaman o ilk beş takım arasında yer almak istiyoruz."

"FİNAL MAÇINDA İYİ DEĞİLDİK"

Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları final maçı hakkında da görüşlerini açıklayan Ozan İpek, bu konuda şunları söyledi:

"Final karşılaşması için Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar bizden iyi oynadılar ve kupayı hakettiler. Ben özellikle maçı seyreden taraftarımızı tebrik etmek istiyorum. Final maçı için bence en büyük övgüyü onlar hak ediyor. Taraftarımız tek kelimeyle harikaydı."

 

    • Görkem Sezer  
    18 Mayıs 2012 | 20:54
    ortamı germeyin arkadaşlar,tamam kötü oynamış olabiliriz kaybetmişte olabiliriz ama bu takım bize bu gururu yaşattı bunu da unutmayın şuna inanmalıyız ki biz artık asansör takımı olmaktan çıkmış daima yukarıyı zirveyi odaklayan takım haline geldik..kimler sayesinde başta hocamız ve onun kurduğu takım sayesinde.herkez hata yapar ama biz hatalarımızı düzeltmesini de biliriz biliyoruzda..kimse takıma neden böylesin diyemez bence hakkı da yok...
    • Ölümüne Bursaspor  
    18 Mayıs 2012 | 18:41
    taraftar harikaydıda siz neden bukadar vasatınız ??????????
    • shamaks  
    18 Mayıs 2012 | 13:40
    12
    volkanın ,sercanın halinden ibret alamıyosan seninde sonun hüsrandır , çizgiye inmeden yapamadığın o karambol ortalarla sırf ıkı uc kez kayıp faul yapıosun koşuyosun mücadele ediyosun die seni kimse yıldızı ilan edip baş tacı yapmaz bizden başka lütfen arada bir işte ozan bu dediğimiz performansını yeni sezon istikrara kavuştur sanada yazık senin için yedek bekleyenlerede ...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR