KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftara hediye sunmak istiyoruz"

19 Ekim 2013 | 09:38

10 yorum

6194 okunma

Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum, 'Kurban Bayramı'nda taraftarlarımıza hediye olarak galibiyet vermek istiyoruz' dedi.

Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Daum, Kayserispor maçına iyi hazırlandıklarını belirtirken şunları söyledi:

"En iyi haberimiz milli takımdan dönen futbolcularımızda sakatlık olmaması. Hepsi idmana çıktı. Musa ümit milli takım kaptanı biliyorsunuz. Orada çok iyi sonuç ve çok iyi performansla döndü. Takım içerisindeki hava iyi. Maçın heyecanı var. Futbolcularımız da daha fazla puanı arzuluyor. Çalışmalarımızın semeresini alacağımızı düşünüyorum."

"NE YAPACAKLARI BELLİ OLMAZ"

Pazartesi akşamı oynayacakları Kayserispor maçını değerlendiren Christoph Daum, bu konuda şöyle konuştu:

"Kayserispor'un kendisi de zor bir durumda. Karşınıza böyle bir rakip gelince ne yapacakları da belli olmuyor. Takıma tüm bilgileri aktarıyoruz. En önemlisi kendi oyunumuz. Kuvvetli tarafımızı sahaya yansıtmak, taraftarın da gücünü arkamıza alırsak 3 puanı kesinlikle alacağımıza inanıyoruz. Akhisar Belediyespor maçının ikinci devresinde büyük baskı kurduk. Aynı baskıyı kurmak istiyoruz. Takım herşeyini ortaya koyduğu zaman bunu hak ediyor."

"GÖRMEK İSTEDİĞİM SEVİYEYE GELECEKLER"

Futbolcuları belirli bir seviyeye getirmek için çalıştıklarını sözlerine ekleyen Daum, sözlyerine şöyle devam etti:

"Defansif yönümüzü iki müsabakada da gördük. Gol yemeden maçları geçirdik. Defansımız iyi dediğimiz zaman sadece defanstaki futbolculardan bahsetmiyorum, tüm takımdan bahsediyorum. Kaptığımız topları forvete çabuk çıkarma çalışmalarımız oluyor. Bu anlamda performansımı yükselttiğimiz zaman dikine oynanan toplardaki pas yüzdesinin daha iyi olması için çalışıyoruz. Öğrenim dönemi biraz sürecek. Onları belirli bir seviyeye getirmek istiyorsak çalışacağız ve görmek istediğim seviyeye takımı getireceğiz. Topsuz alanda dikine koşan futbolculara ve oraya atılan toplara ihtiyacımız var. Oyunu çabuklaştırmak ve çabuk sonuca gitmeliyiz. Bunu önümüzdeki müsabakaya yansıtırsak takım içindeki güven daha da artacak."

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

Bursaspor'un iyi yolda olduğunu ifade eden Daum, yönetimden aldıkları desteği puanlarla geriye verebilmeyi arzuladıklarını anlatırken de şöyle dedi:

"Futbol sonuç oyunu. Sonuçlar gelince herkes bunu görecek, yönetim olsun, futbolcularımız olsun, doğru yolda olduğumuzu herkes görecektir. Çok çalışıyoruz. Adımlarımızı gittikçe ileriye atıyoruz. Sonuçlarla endeksli olduğu için sonuçlar geldiği zaman bunlar görünecek. Sonuçlar gelmediği zaman bunları görmek daha zor oluyor. Bursaspor gerçekten iyi bir yolda, görüyorum. Biz her zaman önümüzdeki müsabakaya konsantre oluyoruz. Önümüzdeki müsabakalara bakarken hedefimizi de unutmayacağız. İlk devreyi puan farkı olmadan iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bunları başardığımız zaman ikinci devre için büyük çalışmalarımız var. Takımı güçlendirmek istiyoruz ve ikinci devre seçtiğimiz hedefe ulaşmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Hedeflerimiz büyük. Büyük bir oluşum içerisine gireceğimizi düşünüyorum. Biraz sabıra ihtiyacımız var. Başkanımızı çok sabırlı buluyorum. Bize çok büyük destek veriyor."

"İMZA ATILMADAN SÖYLEYEMEM"

Beşikaşlı İbrahim Toraman konusuna cevap vermeyen Daum, "Trabzonsporlu Volkan Şen'ın Bursaspor'a transfer olacağı söyleniyor. Volkan'ın kadronuzda olmasını düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Bu konuda bir şey söylemeyeceğim. Siz de haklısınız. Spekülasyon zamanı. Gerçekten isim olarak hiç bir isim imza atılmadığı sürece söyleyemem. İmza atılınca söyleyebilirim. Futbolcunun bulunduğu takımı rencide etmeme açısından bunları söyleyemem. Mustafa, Mehmet diye isim versem, bunları istemiyorum, desem sizin de yazacak bir şeyiniz kalmaz."

"HEDEFİMİZ AVRUPA"

Daum, "İkinci yarıdaki hedefiniz nedir?" sorusuna da şu karşılığı verdi:

"İlk olarak burada bulunan futbolcuları daha iyi yere getirmek. Taktiksel, çabukluk, fiziksel anlamda mevcut kadromu daha iyi yerlere getirmeliyim. Hangi mevkide bize adam gerekiyor, diye konuşmamıza gerek yok. Nereye ihtiyacımız olduğunu siz de biliyorsunuz. Öncelikle forvet pozisyonuna istiyoruz. Benim beklentim bu takımı kesinlikle kenetlemek. İkinci derecede de belirli hamleleri yaparak bu adımları atmak istiyoruz. Orada düzeltmelerimiz olacak. Bizim hedefimiz Avrupa Kupaları'na katılmak. Hedefimizden uzaklaşmadık. Birlikte koyduğumuz bu hedefe ulaşmak için çalışmalarımızın çok yoğun olması gerekiyor."

"FORMAYI GURURLA TAŞIMALI"

Daum, takımın forma şansı bulamayan golcüsü Pinto ile ilgili soru üzerine şöyle dedi:

"Performans çok önemlidir. Performansla futbolcu kendisini kadroda bulur. Kadroya girme olayında da futbolcunun kendisini motive etmesi gerekiyor. Benim bunu hissetmem gerekiyor. Giydiği forma için herşeyi ortaya koyması gerekiyor. Bursaspor formasını gururla taşıdığını hissetmem gerekiyor. Performansı iyiyse ben o zaman onu kadroya almaya hazırım. Bir de yabancı kontenjanı var. Onları da gözardı etmemek gerekiyor. Ama ne olursa olsun, her futbolcu ilk 11'e girmek istiyorsa bunları kesinlikle kazanması gerekiyor. Hiçbir futbolcuya bir şey hediye edilmez. Bunu sadece Pinto üzerine konuşmuyorum. Tüm futbolcular için geçerli. Hepsinden bunları bekliyorum. Pinto'ya saygım var. Ona yardımcı olmak istiyorum. Ailemizin bir parçası."

 Hakimiyet Gazetesi

    • enes  
    21 Ekim 2013 | 17:15
    Onceligimiz elimizdeki malzemeyle en iyi yemegi yapmak diyor;makul
    • ömer salih  
    21 Ekim 2013 | 00:16
    Hocam Bursamıza çok yakışıyorsun, inşallah çok başarılara imza atarız beraber,, Allah yardımcınız olsun...
    • ŞİPTAR  
    20 Ekim 2013 | 19:03
    OCAK TA HOCA AĞIRLIGINI KOYMALISIN YENİ OYUNCULARA İHTİYACIMIZ YOK DİYEN BAŞKANINA KENDİNE GEL BU FUTBOLCULARLA MI 50.YILI BİTİRECEGİZ DEMELİSİN:

    GİDECEKLER BELLİ BENCE OLMALI ŞİMDİDDEN:

    1-PİNTO
    2-SESTAK
    3-YASİN PEHLİVAN
    4-ŞAMİL CİNAZ
    5-TUNCAY ŞANLI

    GELECEKLER:
    1-FORVET : (CENK TOSUN, İLHAN PARLAK YA DA ALABİLİYOSAN OCAK TA KALİTELİ BİR YABANCI FORVET )

    2-ÖN LİBERO: (CEYHUN GÜLSELAM, İBRAHİM TORAMAN, SEZER ÖZTÜRK BUNLARDAN BİRİ ALINABİLİR BENCE CEYHUN BU TAKIMA OTURUR HEM GENC HEM FİZİKLİ SAVUNMA YÖNÜ DE KUVVETLİ)

    3- VOLKAN ŞEN: GEREK YOK BELKİ AMA YİNE DE SAĞ KANATTA KAZIMA BİR ALTERNATİF OLUR, SONUÇTA BİZİM EVLADIMIZ VE ONA YAPILAN BİR HAKSIZLIK VAR SAHİP ÇIKILMALI BONSERVİS KONUSUNDA TS PEK SIKINTI ÇIKARMAZ GİBİ GELİYOR VER TUNCAYI AL VOLKANI)
    • green  
    20 Ekim 2013 | 18:07
    bu bayram hediyesi de ramazan bayramında verdiğiniz hediyeye benzemesin de.
    • k.s.s  
    20 Ekim 2013 | 14:45
    ne adamları kaçırdık yerlilerden ama toramanı kaçırmayın derim volkan toraman bide ozan döndümü alın vebo yuda kiralık gönderin pitoyu ikinci devre şampiyon olamasakta ilk 3 gireriz fb şampiyonlar ligine gidemicene göre ya şampiyonlar ligi elemeleri yada uefa direk gruplara kalabiliriz hayırlısı ama toramanı almakla çok ii iş yapılır önliborada oynaya biliyo kesici özelliği yüksek hırslı aynı zamanda yerli şamilden ve yasinden çok daha ii iş yapar diye düşünüyorum tamam 8jk ama zaten küstü adam 8jk kadro dışı bakalım kısmet daumda ister heralde
    • sefa  
    20 Ekim 2013 | 14:27
    biz senden her macı kazanmanı beklemıyoruz zaten daum biz haddimizi bilerek oynamalıyız ama yeterki takımdaki ruhsuzları temizle basta pintoyu su sahaya cıktıgınıda hakkını veren futbolcular istiyoruz mücadele beklıyoruz kora kor kana kan dişe diş böle oynayın canımızı verelim dedigimiz maclar istiyoruz cokmu sey istiyoruz
    • TEKSAS  
    19 Ekim 2013 | 23:53
    -11
    hefed avrupa değil her zaman şampiyonluk olmalı daum . yine beraberliğe sevinip gol yememeye oynucaksan şimdiden git . zaten maçlarda soyunma odasından çıkıp bi kere bile ağzını açtığını görmedim .
    • 16TeamsaH16  
    19 Ekim 2013 | 13:05
    14
    Sana güvenimiz sonsuz hocam ancak takım içerisinde ruhunu ortaya koymayan futbolcular var yönetiminde birçok konuda ki beceriksiz hareketleri bizi bu noktaya getirdi. İnşallah Kayseri maçını da kazanarak seri yakalayacağız.
    Tribündeki yerimizi alıp hep destek tam destek vermeye devam...
    • Serdar Yeter  
    19 Ekim 2013 | 11:47
    10
    Wir glauben an dich trainer - insallah hocam sana güveniyoruz!
    TeksasHamburg
    • erenn16  
    19 Ekim 2013 | 11:18
    22
    alın şu maçı da bizde sezonun ilk atkı şovunu yapalım artık

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR