KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftara çağrı!

04 Mart 2015 | 15:41

1 yorum

7848 okunma

Voleybol 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Bayan Voleybol takımımız, 7 Mart 2015 Cumartesi günü grup lideri Beykoz Belediyesi ile Çekirge Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Son iki haftaya girilirken Play-Off için çok önemli maçlara çıkacak olan Filenin Timsahları, Cumartesi günü taraftarımızın desteği ile lideri devirip adını Play-Off'a yazdırmak istiyor.

ZÜMRÜTTAŞ: "LİDERİ YENMEK İSTİYORUZ"

Zorlu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren takımımızın baş antrenörü Burhan Zümrüttaş yaptığı açıklamada taraftarlarımızın salonu hınca hınç doldurmalarını istedi.

Geçtiğimiz hafta alınan sürpriz UPS mağlubiyetinin hedeflerini etkilemeyeceğini belirten Zümrüttaş şu açıklamayı yaptı; " UPS maçı öncesinde takıma soyunma odasında, " Hedefi olmayan genç bir takım. Eğer oynamak isterlerse ve biz de zihinsel olarak hazır olmazsak maçta zor anlar yaşarız" demiştim ve aynısı gerçekleşti. Onlar kendi sahalarında oynaması ve bizim de o salonda hiç antrenman yapmadan maça çıkmamızın da mağlubiyette etkisi oldu. Onlar da lise yarı finallerine gittikleri için karşılaşmayı ciddi bir hazırlık maçı olarak düşündüler ve var güçleri ile maça asıldılar. Biz de sezonun ilk yarısında rahat kazandığımız için psikolojik olarak rahat kazanırız düşüncesine kapıldık. Topun da onları sevmesiyle birlikte maçı kaybettik. Sadece bir sette kendi oyunumuzu oynadık o seti de farklı olarak kazandık. Bu mağlubiyet bizi yolumuzdan saptırmadı. Puan anlamında tabii ki etkiledi. Önümüzde çok önemli iki maçımız var. İlki lider ile ardından takipçimiz ile oynayacağız. Çok farklı senaryolar var. İki maçı kazandığımızda, bir maçı kazandığımızda ya da diğerini kaybettiğimizde çeşitli olasılıklar var. Biz hiç son maça bırakmadan iki maçtan birisini kazandığımız takdirde play-off ta olacağız. Bunu da başaracak güçteyiz. Cumartesi günü grup liderini ağırlayacağız. Hem lideri yenmenin vereceği keyif hem de taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz."

TÜM TARAFTARIMIZI SALONA BEKLİYORUZ

"Biz taraftarımızın etkisini özellikle içeride hissediyoruz. Örneğin sezonun ilk maçında YÖRSAN deplasmanına da taraftarlarımız geldi. Onların bize katkıları çok büyük oluyor. Ama bu maç çok önemli. Hem lider ile oynamak hem de alınacak galibiyet bizi play – off a taşıyacak. Bu yüzden taraftarımızı her zamankinden fazla salona bekliyoruz. Bayan voleybolunda taraftar gücü yadsınamaz bir gerçek. Bizleri olumlu etkilediği kadar rakibi de etki altına alıyor. Bu nedenle Cumartesi günü taraftarlarımızı salona bekliyoruz."

KAVAK: "TARAFTARIMIZA HER ZAMANKİNDEN FAZLA İHTİYACIMIZ VAR"

Bayan Voleybol takımımızın menajeri Gültekin Kavak ise zorlu Beykoz Belediyespor maçı öncesinde taraftarlarımıza çağrıda bulundu. Lideri taraftarımızın desteği ile çok daha kolay yeneceklerine inandığını belirten Kavak şu açıklamayı yaptı; " Geçtiğimiz hafta UPS maçı bizim için bir kayıp oldu. Beklenmedik bir yenilgiydi. Otuz kere oynasak 29'unu 3-0 kazanacağımız bir maçtı. Kazanmak için gittik. Sporcularımızın özgüvenleri iyiydi. Ne olduysa bazen bayan voleybolunda bu tür şeyler oluyor. Bazen tutmadı mı tutmuyor. İki set başa baş mücadele ettik ama bir türlü lehimize çeviremedik. Yol kazası olarak görüyoruz. Bundan sonra iki maçımız var. Takıma güveniyorum. Gücünü biliyorum. Rahat konuşuyorum. Play-Off'a gideceğimize inanıyorum. Beykoz mücadelesi bizim için çok önemli. Kazandığımız takdirde çok rahat bir şekilde son maçımıza gideceğiz. Beykoz geçilmeyecek bir takım değil. Bizim takımı da çok iyi tanıyorum. Kızlarımıza UPS maçı bir ders oldu. İnandılar. Onlar sadece Play-Off'u değil finallere gideceğimize inanmışlar. Taraftarlarımız sağ olsunlar bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Ancak Beykoz maçında daha yoğun bir taraftarlar, salonu tıklım tıklım doldurmalarını istiyorum. Taraftarımızın etkisiyle maçı kazanacağımıza inanıyorum. Gelecek her bir taraftar bizim için artıdır. Tüm taraftarlarımız Cumartesi günü saat:17:30'da salona bekliyoruz.

 

    • u.S  
    04 Mart 2015 | 16:41
    14
    Hadı beyler destegı hak edıyorlar. #ebileteHAYIR

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR