KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız yola çıktı

12 Mayıs 2015 | 11:15

2 yorum

5818 okunma

A Takımımız, Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında yarın saat:16:45'de karşılaşacağı Trabzonspor maçı için Özlüce Tesisleri'mizden Trabzon'a hareket etti.

Türk Hava Yolları'na ait özel uçak ile Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon'a giden kafilemizde, 19 futbolcumuz bulunuyor.

Yenişehir'e hareket öncesinde futbolcularımız Harun Tekin, Samuel Holmen ve Cedric Bakambu maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Başarılı file bekçimiz Harun Tekin yarın sezonun en önemli maçlarından birisine çıkacaklarını söyledi. Harun Tekin maç hakkında şu açıklamayı yaptı; "Çok önemli bir deplasmana gidiyoruz. Bizim için sezonun en önemli maçlarından bir tanesi. Çok iyi hazırlandık. Son haftalara giriyoruz. Artık telafisi olmayan maçlar. İnşallah 3 puanı alıp Bursa'ya döneriz."

İsveçli futbolcumuz Samuel Holmen ise "Çok önemli bir maç. Ligi 4.bitirebilmek açısında kazanmalıyız. Kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Kongo asıllı Fransız futbolcumuz Cedric Bakambu ise "Çok önemli bir maç. Geçtiğimiz maçta çok üretkendik. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Performans açısından kendimi daha iyi hissediyorum ama benim performansımdan ziyade takımın başarısı çok daha önemli. Umarım kazanarak Bursa'ya döneriz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • AHMET_1682  
    12 Mayıs 2015 | 12:57
    Maçtan alnımızın akıyla çıkarız inşallah.bu önemli maçta allah yardımcımız olsun...
    • NeverWalkAlone  
    12 Mayıs 2015 | 12:07
    Bütün oyuncularımızın bu kadar iştahlı oynaması çok güzel birşey Şenol Güneş müthiş bir teknik direktör takımın nerden nereye getirdi

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR