KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız suni çimde çalıştı

29 Temmuz 2012 | 19:36

1 yorum

5492 okunma

Takımımız bir günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Kups Kuopio maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor, bir günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Kups Kuopio maçının hazırlıklarını sürdürdü. Timsah akşam antrenmanını suni çimde gerçekleştirdi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Bursaspor perşembe günü karşılaşacağı Kups Kuopio takımının sahasının suni çim olmasından dolayı çalışmasını Vakıfköy Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Antrenmandan önce Sağlam, futbolcuları ile kısa süreli toplantı gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas ve kontrollü pas çalışması ile devam etti. Kaleciler, antrenör Öztürk Tanrıbilir yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Sakatlıkları bulunan oyunculardan Vederson fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, eşini erken doğum yapması sonucu çocuğuna kaybeden Teteh Bangura, yönetimden izin alarak ailesinin yanına gitti. Ayrıca Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, antrenmanı saha kenarından takip etti.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek. 

 

    • emrah  
    29 Temmuz 2012 | 19:53
    basın saolsun bangura

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR