KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız Samsun'a hareket etti

23 Aralık 2014 | 15:37

3 yorum

5234 okunma

A Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3.haftasında yarın saat:18:45'te karşılaşacağı Samsunspor maçı için Özlüce Tesisleri'mizden Samsun'a hareket etti.

Türk Hava Yolları'na ait özel uçak ile Yenişehir Havaalanı'ndan Samsun'a gidecek olan kafilemizde 22 futbolcumuz bulunuyor.

Sabah saatlerinde Özlüce Tesislerimizde maçın son çalışmasını yapan takımımızda sakatlıkları bulunan futbolcularımız, Serdar Aziz ve Ethem Ercan Pülgir'in yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Onurcan Piri kadroda yer almıyor.

Tecrübeli futbolcumuz Şamil Çinaz hareket öncesinde yaptığı açıklamada zorlu bir deplasmana gittiklerini ancak mücadeleden 3 puan alan taraf olmak istediklerini belirtti. Çinaz, " Zorlu bir deplasman olacak. İnşallah 3 puan alıp döneceğiz. Hem ligde hem de kupada galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İnşallah kalan maçlarımızı kazanarak yeni yıla iyi bir şekilde gireriz" dedi.

Arjantinli defans oyuncumuz Renato Civelli ise " Kupadaki tüm maçlar zor oluyor. Henüz kupada istediklerimizi yerine getiremedik. Eğer gruptan lider çıkmak istiyorsak kesin galip gelmemiz gereken bir maç" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • caner karaca  
    23 Aralık 2014 | 23:45
    Allahim mahcup etme bizleri galip eyle Bursasporumuzu amin....
    • Yediyol  
    23 Aralık 2014 | 17:14
    33
    Ya Rabbim, sen samsuna giden kulubümüzü taraftarımızı koru, onları bütün kötüleüklerden münezzeh kıl, onların üstünden karabulutları kaldır Ya Rabbim...

    Ya Rabbim, takımımızda oynayan oyuncularımza sakatlık verme, Hazreti Muhammed Mustafa(S.A.V) peygamberimizin yüzü suyu hurmetine kötülüklerden fenalıklardan şeytanın şerrinden, belalardan uzak tut , alnımızın akıyla 3 puanla geri dönmeyi, Hakemleri ve fenerasyonu da rakip takımla beraber yenmeyi nasip eyle!!!

    Amin!!!
    • 16TeamsaH16  
    23 Aralık 2014 | 16:50
    22
    Yolunuz açık olsun, güle güle gidip galibiyetle geri dönün.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR