KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız Mersin'e hareket etti

26 Ocak 2015 | 17:15

5 yorum

5883 okunma

A Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5.Haftasında yarın saat:16:00'da karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçı için Özlüce Tesisleri'mizden Mersin'e hareket etti.

Türk Hava Yolları'na ait özel uçak ile Yenişehir Havaalanı'ndan Mersin'e giden kafilemizde, 18 futbolcumuz bulunuyor.

Başkan Bölükbaşı; "Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz"

Takımımızı Özlüce Tesislerimizden uğurlayan Başkanımız Recep Bölükbaşı, yaptığı açıklamada hedefler doğrultusunda yola devam edildiğini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçının çok önemli olduğunu belirten Başkanımız Bölükbaşı şu açıklamayı yaptı; " Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmamız lazım. Futbolcularımız da bunun bilincinde. Onlara güveniyoruz. Hocamıza ve çocuklarımıza başarılar diledim. Onlar gereğini yapacaktır. Konyaspor maçı çok heyecanlı geçti. O maçın ilk yarısı 4-0 bitebilirdi sonrasında hatalı goller yedik. Onlardan üstündük. Galibiyetin son dakikada gelmesi heyecan verici oldu. Şuanda ligde dördüncü sıradayız. Mutluyuz. Kupada da inşallah bir üst tura çıkarız. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bu maçın ardından çok önemli bir lig maçı oynayacağız. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyor. Daha sonra üst sıradaki takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Gönlümüzden geçen daha üst sıralar. Takımımızın bunu başarabilecek kapasitesi var. Camiamızın duaları var. Taraftarlarımızın heyecanı var. İsteyince olur ama herkesin istemesi lazım. Çalışmak lazım. Futbolcularımız da istiyor ve çalışıyorlar. O zaman melese yok."

Gençdefans oyuncumuz Ertuğrul Ersoy ise hareket öncesinde yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar kupada çok basit puanlar kaybettik. Bir üst tura çıkmak için kazanmamız gereken bir maç. Final biliyorsunuz evimizde oynanacak. Bu finali çok istiyoruz. Bunun için de maçı almamız lazım. Bursa'ya mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Hidra  
    27 Ocak 2015 | 11:32
    İnanırsak başarırız bizden korkuyorlar bu mutluluk verici :)
    • SOYKAN  
    27 Ocak 2015 | 00:32
    Önce mersin,sonra cincon Parçala timsahım.
    • Tatar16  
    27 Ocak 2015 | 00:10
    alıcaz sıkıntı yok !
    • Eser  
    26 Ocak 2015 | 20:21
    Koyar geliriz...
    • Bursalı Osman  
    26 Ocak 2015 | 19:56
    13
    Şenol hocaya ve takımımıza güveniyorum BursasporUMUZ İnşallah final oynayacak cincon maçı öncesi hakemler ayak oyunu yapmazlar mersin maçından cincon maçına kart cezalısı olmadan sağ salim gideriz kahpe bizansın en çok korktuğu camia biziz ALLAH'ın izniyle tertemiz şampiyon olduysak ikinci şampiyonluğumuzda çok yakın o sene bu sene olabilir o yüzden bizden korkuyorlar takımımıza sahip çıkalım tribünleri dolduralım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR